• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

KIzlar nasılsınızzz???

aynur ablacım zeynep narinimize maşallah boylu bir bebek olacak. kilosu da bence normal o kadar az yemene rağmen yine iyi beslemiş kendisini.

bu tansiyon olayınaa da şaşırdımm ve inşallah kötü bir şey yoktur abla sen iyi düşün iyi olsun her şeyyy

KIzlar nasılsınızzz???

aynur ablacım zeynep narinimize maşallah boylu bir bebek olacak. kilosu da bence normal o kadar az yemene rağmen yine iyi beslemiş kendisini.

bu tansiyon olayınaa da şaşırdımm ve inşallah kötü bir şey yoktur abla sen iyi düşün iyi olsun her şeyyy

hoş geldin bebekkk.
bizz çooookkk yorgunuzzz:31: mesai bitsin diye dakika sayıyoruz bebişimle.
sen nasılsın, demir ilacı ile ilgili yazdığım kullanma talimatını okudun mu...

harikaaaaa. çengelli iğnesi kendinden büyük kızçenin:9::9::9:

teşekkür ederim fitoşum.
benim bebişim anasının uğur böcükü olucak allah nasip ederse, öyle bi hikayesi inanışı var anasının:34:
o yüzden hamişlik düşündüğümden beri böle avatarım
hımmmmm anladım kuzucummmm... oz aman uğur böcükün sana hep uğur getirsin inşallahhhhh...

KIzlar nasılsınızzz???

iyiyiz cnm sen naptın? işlerini hallettinmi?

Roseis, didoş teşekkür ederim canlarım. Kendime daha sağlıklı bir gebelik yemek programı araştırıyorum şimdi. Herşeyin hayırlısı. Tansiyonum 12 den aşağı olmazdı hiç ama 14 -15 lere hayatta çıkmadım. En başağrılı anlarımda ölçtürdüğümde bile 12 idi. Açıkçası çok şaşırdım. Hemşire tansiyonumu ölçtü, grip misin dedi, yok dedim. Çok mu yedin dedi yok dedim. Hatta apaç gitmiştim. Hayırlısı bakalım. 3 gün 13 ten yukarı çıkarsa hiç bekleme gel dedi doktor. Ne yapacak bana bilmem.

hoş geldin bebekkk.
bizz çooookkk yorgunuzzz:31: mesai bitsin diye dakika sayıyoruz bebişimle.
sen nasılsın, demir ilacı ile ilgili yazdığım kullanma talimatını okudun mu...

selam canım okumadımmm geçmişe bakamadımm bi bakayım hemenn

hımmmmm anladım kuzucummmm... oz aman uğur böcükün sana hep uğur getirsin inşallahhhhh...

iyiyiz cnm sen naptın? işlerini hallettinmi?

hallettim canım iş dediğim dersti zaten ev işi hak getire:1::1::1: ÇAmaşırım var katlanacak...

ya ben aranıza gelemedikçe siz çok konuşuyonuzzz heee yetişemiyomm

selam canım okumadımmm geçmişe bakamadımm bi bakayım hemenn

hallettim canım iş dediğim dersti zaten ev işi hak getire:1::1::1: ÇAmaşırım var katlanacak...

ya ben aranıza gelemedikçe siz çok konuşuyonuzzz heee yetişemiyomm

tabi senin de aklın burda kalıyo demi????????:1::1::1:

ben de giremediğim zamanlarda meraktan çatlıyom...:9::9::9:

kızlar ütü almam gerekiyor, ütüm 4 yılın sonunda mort oldu. benden başka kimse elini değdiremiyor, kocama satamıyom ütüleri o yüzden :9::9:
önericeğiniz bi şey var mı. bi internet sitesinde tefal ürünleri indirime girmiş, ama 10 çeşit var bilemedim hangisi..

tubiş yaa ben bulamadım bu ilaç kullanma talimatınıı ne zaman yazdınn dün mü yazdınnn??? ama şunu biliyorum ilaçtan 2 saat önce ve 2 saat sonra süt süt ürünleri yumurta filan yemeyeceksin. bundan başka bir ayrıntı var mı bilmiyorumm

irem hastane çıkışı sormuşsun ben aldım bir tanee krem rengi aldım zaten bebek hızlı büyüdüğü için eskimez hemen diğer sıpa da kullanır diye düşündüm :34:

bana cevap vereceğiniz zaman özelden mesaj atın bari de kaçırmayayım cevaplarıı:1::1::1:
şimdi yine çıkmam lazımmm görüşürüzz kızlarrrrrrrrrrr aklım kalbim sizdeeee :16::16::16:

Roseis, didoş teşekkür ederim canlarım. Kendime daha sağlıklı bir gebelik yemek programı araştırıyorum şimdi. Herşeyin hayırlısı. Tansiyonum 12 den aşağı olmazdı hiç ama 14 -15 lere hayatta çıkmadım. En başağrılı anlarımda ölçtürdüğümde bile 12 idi. Açıkçası çok şaşırdım. Hemşire tansiyonumu ölçtü, grip misin dedi, yok dedim. Çok mu yedin dedi yok dedim. Hatta apaç gitmiştim. Hayırlısı bakalım. 3 gün 13 ten yukarı çıkarsa hiç bekleme gel dedi doktor. Ne yapacak bana bilmem.

gebelikte olabiliyo bu tarz durumlar sen yinede drun dediklerini yap sürekli ölç tansiyonunu benimkide hep düşük çıkıyo 1 - 2 değer şimdilik bi sorun yaşamadım inş da yaşamam hayırlısıyla bi doğursaydık şu bebekleri.

tubiş yaa ben bulamadım bu ilaç kullanma talimatınıı ne zaman yazdınn dün mü yazdınnn??? ama şunu biliyorum ilaçtan 2 saat önce ve 2 saat sonra süt süt ürünleri yumurta filan yemeyeceksin. bundan başka bir ayrıntı var mı bilmiyorumm

irem hastane çıkışı sormuşsun ben aldım bir tanee krem rengi aldım zaten bebek hızlı büyüdüğü için eskimez hemen diğer sıpa da kullanır diye düşündüm :34:

2822. sayfada bebekim. bizimkiler çok çene çalınca arkada kalmış çok :9:

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...u-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html

bakın bakalım kızlar... sizce de işe yarar mı bugün yeni doğum yapan arkadaşım tavsiye etti,gazdan çok çekiyoruz,sen mutlaka dene dedi,

fitoşum hamiş kaldığımdan beri o kadar çok duydum ki bu önerilerden. 2 tane de ben diyim sizlere
1. doğar doğmaz bebişe turp suyu verilirse 1 çay kaşığı bebek gazsız olurmuş.
2. bebek doğar doğmaz bikaç çay kaşığı şekerli su verilirse bebiş sarılık olmazmış.

kızlar ütü almam gerekiyor, ütüm 4 yılın sonunda mort oldu. benden başka kimse elini değdiremiyor, kocama satamıyom ütüleri o yüzden :9::9:
önericeğiniz bi şey var mı. bi internet sitesinde tefal ürünleri indirime girmiş, ama 10 çeşit var bilemedim hangisi..

canım benim evde kullandığım ütü tefal memnun musun diye sor değilim 5 dakika ütüyü kızdırman gerekiyo yoksa su akıtıyor...bana sorarsan ütüde philipsten vazgeçme derim...kaç yıllık ütümdü şimdi bile tamir etttirmeyi düşünüyorum..

fitoşum hamiş kaldığımdan beri o kadar çok duydum ki bu önerilerden. 2 tane de ben diyim sizlere
1. doğar doğmaz bebişe turp suyu verilirse 1 çay kaşığı bebek gazsız olurmuş.
2. bebek doğar doğmaz bikaç çay kaşığı şekerli su verilirse bebiş sarılık olmazmış.

daha neler duycaz yawww...

kuzum sana iyi gelir mi bilmem ama benim annemi ilaç falan düzeltmedi...benim arkadaşlardan biri nar ekşisini söyledi..anneme dedim salatalarda kullan dedim..kullanmaya başladıktan sonra düzene girdi..birde bunu dene istersen...ama hamilelerde bir sıkıntı etmez herhalde nar ekşisi..

Nar suyunu duymuştum ben de ama ekşisini duymamıştım. DOktora sorup denerim olmazsa. Teşekkürler bilgi için canım. Allah razıolsun.

Back
X