Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Canım bebeğin açığı yok artık. Sorun benim tansiyonum. Doktor bebeğin herşeyi normal ama seni takip etmeliyiz dedi. Bu arada sadece 600 gr almışım bir ayda. 96 ile başladım 92 yim şimdi. Buna da çok iyi dedi doktor. Kilolu olduğum için en çok 6 kilo almana izin var demişti en başta. İki haftalık açık geç döllenmeden kaynaklandi adet tarhini ona göre değiştirdik. Hafta geriliği falan yok şimdi. Herşey iyi giderken keşke tansiyonumu hiç ölçmeelerdi. Bugün doktordan daha mutlu çıkabilirdim. Neyse Allahın dediği olur. Tuz şeker zaten benim hayatımda yok denecek kadar az.

çok güzelmiş bebekim ben yıkanan oğlumdan memnunum sarı kurbam beniiii
o tam sana uydu zatennnnn....

kız bu sıpanın her hali datlu sevsinler emziğini , bu arada bu avatarlar bana gitmez biz kızçeyiz
evet ya çok şekerrrrrrrrr..... ben sana kızçeli kokoş bişey bulurum şimdi bekleeeee...
işte bu tam benlik...
güle güle kullan tatlımmmmmmm... gazlı bebekkkkk

maşallah abla,kız dediğin fit olur zaten... boşver ben küçüklüğümden beri tombişlikten kilolardan çok çektim,okulda hep kızdırıyolardı,çok üzülüyodum.... zayıf olsu daha güzel...

zaten yeni yemeye başlamıştın ama demekki baya dikkat etmemiz gerekiyomuş... bende krem çikolataya sarmıştım artık almıcam eve abartıyorum yoksa...

irem kız bize trabzonda iki kişilik yer lazım mezuniyet için gelicek arkadaşım var kızıyla gelecekler yokmudur bildik bi yer öğretmen evi polis evi filan dolmuşş

Son düzenleme:
maşallah ablacım kızına olsun kilo ii bişi değil zaten

senle konuşmuştuk ama tansiyon konusunu keşke daha erken ölçmeye başlasaydın inşallah sorunsuz doğurursun kızçeni

İnşallah canımcım. Tansiyon için daha ne yapılır bilmem valla. Zaten yiyip içtiklerim belli. Herşey yarınki testlere bağlı. Gebelik zehirlenmesi var mı yok mu ozaman çıkacak ortaya. Ama ben aklıma kötüsünü getirmiyorum...Kızım o kadar tatlıydıki teyzeleri :)) İlk defa bu kadar net gördüm üzünü. Sürekli ağzı açıktı, göz kırpıyordu. Acıkmış dedi doktor:)) İştahlı bir bebek olacak dedi:)) Ne bileyim işte. Resmini buraya yarın yüklerim. Laptoptan yazıyorum resim ekleme yeri çıkmıyor nedense.

üzme canım kendini ya zaten stresli gittin doktora belki o yüzden de yükselmiş olabilir...benim farkediyo da sende de öyle olabilir...accık kafamda birşey olsun düşünce olarak tansiyon hemen tavan yapıyo..

kuzum sana iyi gelir mi bilmem ama benim annemi ilaç falan düzeltmedi...benim arkadaşlardan biri nar ekşisini söyledi..anneme dedim salatalarda kullan dedim..kullanmaya başladıktan sonra düzene girdi..birde bunu dene istersen...ama hamilelerde bir sıkıntı etmez herhalde nar ekşisi..

ayy abla sana odaklanınca kızı unutmuş gibi oldu ama anlattıkların ne güzel ya sabırsızlanıyorum ben artık

irem kız bize trabzonda iki kişilik yer lazım mezuniyet için gelicek arkadaşım var kızıyla gelecekler yokmudur bildik bi yer öğretmen evi polis evi filan dolmuşş

canım kampüs içinde otel var ama pahalı mı hiç bilmiyorum , onun dışında da hiç bilmiyorum yer olarak bilsem bile zaten temiz olup olmadığınıda bilemem ne desem olmaz şimdi ....................

sevsinler senin kızçeni tuzsuz yağsız şekersiz yerinden doyur abla , sarımsak mıydı o tansiyonu dengeleyen o falan kar etmez miki sen iyi düşün iyi olsun , bak kızçem kilo alacak 4 kilo dogurcam dedin bu gidişinde açığı hemen kapattı hemde sana kilo aldırmadan akıllı kızçe

üzme canım kendini ya zaten stresli gittin doktora belki o yüzden de yükselmiş olabilir...benim farkediyo da sende de öyle olabilir...accık kafamda birşey olsun düşünce olarak tansiyon hemen tavan yapıyo..

Bende de stres çok fark eder canım. Umarım öyledir. Bu arada profiler değişmiş hep:) Çok şekersniz böylede:))

Valla bebeğim hepsini karıştırdım. Sarmısak yüksek tansiyon ayran yoğurt alçak tansiyon için miydi tersi miydi unuttum:))Yok dört kilo bi tarafımı yırtsam da olmayacak artık belli de:)) 3 olsa iyiydi yani:)) Neyse kiloyu geçtim zaten, sağlıklı olsunda ben onu çeşmelerden beslerim:))

hoşgeldin canım..epey yormuşlar seni anlaşılan...

bide işler kesat okulun son günleri yaklaştıkça öğrenci sayısı azalıyo..haftaya hiç öğrenci gelmeyecek herhalde...
hoşbulduk canım. bizim burda da mevcut yaz olunca azalıyo ama, bu benim yaptığım iş çok hafiflemiyor. çıkartacağım hesaplayacağım malzeme aynı miktar değişiyo bi tek.
ayyy senin yaz tatili de başlıycak şimdi ne kaaa güsellll

yeni avatarımla karşınızdayımmmmm... ve size de bi tane buldum....Eki Görüntüle 724538
ha haa çok güzeller ya.
serapın kine öldüm gülmekten

hoş geldin ablacım. Zeynep Narinimize maşallahh o sallanan eline kurban
tansiyon dikkat isteyen bi durum ablacım, geçmiş olsun. tansiyonunu ölçtürürken stresli deildin di mi. çünkü ben kalp atışlarını duyacağım zaman dr. bebişi görmeden tansiyonumu ölçmüştü, o stresle yüksek çıkmıştı benim.
zaten doğru düzgün yemiyodun, bi de kısıtlama gelmiş. inşallah geçici bi durumdur ablacım, yarınki tahlillerin çok uçuk çıkmaz, kısa bi perhizle atlatırsın bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…