- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.561
canım üzülme bak kuzun iyiymiş...açığı kapatacaktır merak etme sen...ay yesinler onun ağzını burnunu....tansiyonuna dikkat et..tuzdan mümkün olduğunca uzak durmaya çalış sen bizden tecrübelisin..ama ben kestim nerdeyse sıfırladım diyebilirim tuzu...tuz neyse de ben şekeri nasıl kesecem onu düşünüyom kara kara...
o tam sana uydu zatennnnn....çok güzelmiş bebekim ben yıkanan oğlumdan memnunum sarı kurbam beniiii
evet ya çok şekerrrrrrrrr..... ben sana kızçeli kokoş bişey bulurum şimdi bekleeeee...kız bu sıpanın her hali datlu sevsinler emziğini , bu arada bu avatarlar bana gitmez biz kızçeyiz
güle güle kullan tatlımmmmmmm... gazlı bebekkkkkişte bu tam benlik...
Ben geldim kızlar. Aslında öğlede gelmiştim ama yazamadım size.
Kısaca anlatayım kızım haftasıyla uyumlu ama bana göre yine zayıf. 22 hafta. 450 gr. 27 cm. Boyu yine haftasından uzun maşallah ama fitliğe aynen devam...
Bildiğiniz el salladı ve koca koca güldü bize. Küçük ablasının kopyası, geniş alın küçük burun küçük ağız. Buraya kadar herşey çok güzel. Ama malesef tansiyonum çok yüksek çıktı. Doktor gebelik zehirlenmesi ihtimaliyle tansiyon takibi ve bir sürü tahlil verdi. Çok üzgünüm, dokunsalar ağlayacak gibiyim. Hep korktuğum şey preeklamsi. Bunu da yaşamayayım lütfenSanki çok yermişim gibi pek çok şey yasaklandı bana. tuz yağ, patates ve şekerli meyveler en başta. Aklınızda bulunsun şeker yüklemesinden on gün önce şekeri tuzu ve yağı hayatınızdan çıkarın kızlar. Yoksa değer yüksek çıkar bu da doktoru yanıltabilirmiş. Bunları ebe söyledi az önce. Sabah tansiyon yüksekti. Akşam üzeri yine yüksek çıktı...Böyle işte.
maşallah ablacım kızına olsun kilo ii bişi değil zaten
senle konuşmuştuk ama tansiyon konusunu keşke daha erken ölçmeye başlasaydın inşallah sorunsuz doğurursun kızçeni
Canım bebeğin açığı yok artık. Sorun benim tansiyonum. Doktor bebeğin herşeyi normal ama seni takip etmeliyiz dedi. Bu arada sadece 600 gr almışım bir ayda. 96 ile başladım 92 yim şimdi. Buna da çok iyi dedi doktor. Kilolu olduğum için en çok 6 kilo almana izin var demişti en başta. İki haftalık açık geç döllenmeden kaynaklandi adet tarhini ona göre değiştirdik. Hafta geriliği falan yok şimdi. Herşey iyi giderken keşke tansiyonumu hiç ölçmeelerdi. Bugün doktordan daha mutlu çıkabilirdim. Neyse Allahın dediği olur. Tuz şeker zaten benim hayatımda yok denecek kadar az.
İnşallah canımcım. Tansiyon için daha ne yapılır bilmem valla. Zaten yiyip içtiklerim belli. Herşey yarınki testlere bağlı. Gebelik zehirlenmesi var mı yok mu ozaman çıkacak ortaya. Ama ben aklıma kötüsünü getirmiyorum...Kızım o kadar tatlıydıki teyzeleri :)) İlk defa bu kadar net gördüm üzünü. Sürekli ağzı açıktı, göz kırpıyordu. Acıkmış dedi doktor:)) İştahlı bir bebek olacak dedi:)) Ne bileyim işte. Resmini buraya yarın yüklerim. Laptoptan yazıyorum resim ekleme yeri çıkmıyor nedense.
güle güle kullan tatlımmmmmmm... gazlı bebekkkkk
...
İnşallah canımcım. Tansiyon için daha ne yapılır bilmem valla. Zaten yiyip içtiklerim belli. Herşey yarınki testlere bağlı. Gebelik zehirlenmesi var mı yok mu ozaman çıkacak ortaya. Ama ben aklıma kötüsünü getirmiyorum...Kızım o kadar tatlıydıki teyzeleri :)) İlk defa bu kadar net gördüm üzünü. Sürekli ağzı açıktı, göz kırpıyordu. Acıkmış dedi doktor:)) İştahlı bir bebek olacak dedi:)) Ne bileyim işte. Resmini buraya yarın yüklerim. Laptoptan yazıyorum resim ekleme yeri çıkmıyor nedense.
irem kız bize trabzonda iki kişilik yer lazım mezuniyet için gelicek arkadaşım var kızıyla gelecekler yokmudur bildik bi yer öğretmen evi polis evi filan dolmuşş
inşallah canımcım. Tansiyon için daha ne yapılır bilmem valla. Zaten yiyip içtiklerim belli. Herşey yarınki testlere bağlı. Gebelik zehirlenmesi var mı yok mu ozaman çıkacak ortaya. Ama ben aklıma kötüsünü getirmiyorum...kızım o kadar tatlıydıki teyzeleri :)) ilk defa bu kadar net gördüm üzünü. Sürekli ağzı açıktı, göz kırpıyordu. Acıkmış dedi doktor:)) iştahlı bir bebek olacak dedi:)) ne bileyim işte. Resmini buraya yarın yüklerim. Laptoptan yazıyorum resim ekleme yeri çıkmıyor nedense.
üzme canım kendini ya zaten stresli gittin doktora belki o yüzden de yükselmiş olabilir...benim farkediyo da sende de öyle olabilir...accık kafamda birşey olsun düşünce olarak tansiyon hemen tavan yapıyo..
canım kampüs içinde otel var ama pahalı mı hiç bilmiyorum , onun dışında da hiç bilmiyorum yer olarak bilsem bile zaten temiz olup olmadığınıda bilemem ne desem olmaz şimdi ....................
sevsinler senin kızçeni tuzsuz yağsız şekersiz yerinden doyur abla , sarımsak mıydı o tansiyonu dengeleyen o falan kar etmez miki sen iyi düşün iyi olsun , bak kızçem kilo alacak 4 kilo dogurcam dedin bu gidişinde açığı hemen kapattı hemde sana kilo aldırmadan akıllı kızçe
hoşbulduk canım. bizim burda da mevcut yaz olunca azalıyo ama, bu benim yaptığım iş çok hafiflemiyor. çıkartacağım hesaplayacağım malzeme aynı miktar değişiyo bi tek.hoşgeldin canım..epey yormuşlar seni anlaşılan...
bide işler kesat okulun son günleri yaklaştıkça öğrenci sayısı azalıyo..haftaya hiç öğrenci gelmeyecek herhalde...
ha haa çok güzeller ya.yeni avatarımla karşınızdayımmmmm... ve size de bi tane buldum....Eki Görüntüle 724538
Ben geldim kızlar. Aslında öğlede gelmiştim ama yazamadım size.
Kısaca anlatayım kızım haftasıyla uyumlu ama bana göre yine zayıf. 22 hafta. 450 gr. 27 cm. Boyu yine haftasından uzun maşallah ama fitliğe aynen devam...
Bildiğiniz el salladı ve koca koca güldü bize. Küçük ablasının kopyası, geniş alın küçük burun küçük ağız. Buraya kadar herşey çok güzel. Ama malesef tansiyonum çok yüksek çıktı. Doktor gebelik zehirlenmesi ihtimaliyle tansiyon takibi ve bir sürü tahlil verdi. Çok üzgünüm, dokunsalar ağlayacak gibiyim. Hep korktuğum şey preeklamsi. Bunu da yaşamayayım lütfenSanki çok yermişim gibi pek çok şey yasaklandı bana. tuz yağ, patates ve şekerli meyveler en başta. Aklınızda bulunsun şeker yüklemesinden on gün önce şekeri tuzu ve yağı hayatınızdan çıkarın kızlar. Yoksa değer yüksek çıkar bu da doktoru yanıltabilirmiş. Bunları ebe söyledi az önce. Sabah tansiyon yüksekti. Akşam üzeri yine yüksek çıktı...Böyle işte.
Nasılım fitoş
ha haa çok güzeller ya.
serapın kine öldüm gülmekten
Nasılım fitoş
teşekkür ederim fitoşum.sen de kap bitane hemen kuzuuuuuuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?