- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.581
videoyu yükleyemedim sinir oldum:) Faceye attım kızımı. En azından atmaya çalışıorum.
KIzlar nasılsınızzz???
aynur ablacım zeynep narinimize maşallah boylu bir bebek olacak. kilosu da bence normal o kadar az yemene rağmen yine iyi beslemiş kendisini.
bu tansiyon olayınaa da şaşırdımm ve inşallah kötü bir şey yoktur abla sen iyi düşün iyi olsun her şeyyy
hımmmmm anladım kuzucummmm... oz aman uğur böcükün sana hep uğur getirsin inşallahhhhh...harikaaaaa. çengelli iğnesi kendinden büyük kızçenin
teşekkür ederim fitoşum.
benim bebişim anasının uğur böcükü olucak allah nasip ederse, öyle bi hikayesi inanışı var anasının
o yüzden hamişlik düşündüğümden beri böle avatarım
KIzlar nasılsınızzz???
aynur ablacım zeynep narinimize maşallah boylu bir bebek olacak. kilosu da bence normal o kadar az yemene rağmen yine iyi beslemiş kendisini.
bu tansiyon olayınaa da şaşırdımm ve inşallah kötü bir şey yoktur abla sen iyi düşün iyi olsun her şeyyy
hoş geldin bebekkk.
bizz çooookkk yorgunuzzzmesai bitsin diye dakika sayıyoruz bebişimle.
sen nasılsın, demir ilacı ile ilgili yazdığım kullanma talimatını okudun mu...
hımmmmm anladım kuzucummmm... oz aman uğur böcükün sana hep uğur getirsin inşallahhhhh...
iyiyiz cnm sen naptın? işlerini hallettinmi?
selam canım okumadımmm geçmişe bakamadımm bi bakayım hemenn
hallettim canım iş dediğim dersti zaten ev işi hak getireÇAmaşırım var katlanacak...
ya ben aranıza gelemedikçe siz çok konuşuyonuzzz heee yetişemiyomm
Roseis, didoş teşekkür ederim canlarım. Kendime daha sağlıklı bir gebelik yemek programı araştırıyorum şimdi. Herşeyin hayırlısı. Tansiyonum 12 den aşağı olmazdı hiç ama 14 -15 lere hayatta çıkmadım. En başağrılı anlarımda ölçtürdüğümde bile 12 idi. Açıkçası çok şaşırdım. Hemşire tansiyonumu ölçtü, grip misin dedi, yok dedim. Çok mu yedin dedi yok dedim. Hatta apaç gitmiştim. Hayırlısı bakalım. 3 gün 13 ten yukarı çıkarsa hiç bekleme gel dedi doktor. Ne yapacak bana bilmem.
tubiş yaa ben bulamadım bu ilaç kullanma talimatınıı ne zaman yazdınn dün mü yazdınnn??? ama şunu biliyorum ilaçtan 2 saat önce ve 2 saat sonra süt süt ürünleri yumurta filan yemeyeceksin. bundan başka bir ayrıntı var mı bilmiyorumm
irem hastane çıkışı sormuşsun ben aldım bir tanee krem rengi aldım zaten bebek hızlı büyüdüğü için eskimez hemen diğer sıpa da kullanır diye düşündüm
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...u-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html
bakın bakalım kızlar... sizce de işe yarar mı bugün yeni doğum yapan arkadaşım tavsiye etti,gazdan çok çekiyoruz,sen mutlaka dene dedi,
kızlar ütü almam gerekiyor, ütüm 4 yılın sonunda mort oldu. benden başka kimse elini değdiremiyor, kocama satamıyom ütüleri o yüzden
önericeğiniz bi şey var mı. bi internet sitesinde tefal ürünleri indirime girmiş, ama 10 çeşit var bilemedim hangisi..
fitoşum hamiş kaldığımdan beri o kadar çok duydum ki bu önerilerden. 2 tane de ben diyim sizlere
1. doğar doğmaz bebişe turp suyu verilirse 1 çay kaşığı bebek gazsız olurmuş.
2. bebek doğar doğmaz bikaç çay kaşığı şekerli su verilirse bebiş sarılık olmazmış.
kızalr ben çıkıyorum.
hepiciğinize iyi akşamlarr..
ütü ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum, yarın okurum
kuzum sana iyi gelir mi bilmem ama benim annemi ilaç falan düzeltmedi...benim arkadaşlardan biri nar ekşisini söyledi..anneme dedim salatalarda kullan dedim..kullanmaya başladıktan sonra düzene girdi..birde bunu dene istersen...ama hamilelerde bir sıkıntı etmez herhalde nar ekşisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?