Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

napıyonuz kuzular nereye gittiniz ben yemekten döndümmm
biz de geldiiiiiikkkkkk.....

acıktım yawwwww

doymak istiyorum artık ben:18::18::18::18:
bi 4 ay daha beklicen o zman kuzum...

ben normal yemeğimi yiyince çok acıkmıyorum sadece saatim geçince acıkıyorum

aynı ben de öyleyim yemek yiyince doyuyorum çok açlık hissetmiyorum ama saatim gelince deli oluyorum...

fitoşş senin kan değeri de gayet güzell sen ne yiyorsun sana da soralımm

kuzu ilk ölçtürdüğümde 14.1 çıkmış...geçen cuma ölçtürdüğümde ise 13.7 çıkmış..HGB ye bakıyoz di mi...

maşallahh serapp bu kan değerini ben normal hayatımda hiç görmedim 12 lerde sürünüyo benim değerler tabi şimdi 11.9 a düşmüş ve ilaç tedavisi hemenn..

şeker yüklemesinde de bakılıyo mu...yaw nasıl içecez o şekerli suyu...

o şekerli suyu içmek bana zor gelmiştii ilk bardak iyi gidiyo da 3. de zorlanıyosun artıkk benimle birlikte 2 kadın daha vardı onlar lıkır lıkır içtiler ben sona kalmıştım Bir de o şekerli sudan sonra 2 saat daha bir şey yiyip içmiyosun yaa sıkıntı orada... Gözünüzü korkutmak gibi olmsın tabi belki siz kolay içersiniz

iremm
akşam yatağını görürsün artıkk bakalım memnun kalacak mısın

Kızlar biz geldik oğluşumlaa öğlen yemeğinde babamız da vardıı yorulduk şimdii dinlenmeye geçiyoruzz sonra yine dersss

kız nerden aldıydın sen bugün öğlede gelirken herife söylediydim..adresini al dediydi unutmadan yazayım sana...

ben istediğim rengi bir ilke bebe nin sitesinde buldum orda daha uygun , birde pierre cardin bebe diye bir site de vardı , ama renk kesin değilse başka sitelerede bak daha uygunada bulabilirsin ,

ya ben netten bebek için anı defterlerine bakıyorummm yarın netleşsin ona göre bişey alıp yazmaya başlıcam zaten resimleri var usg ve göbüş

kuzu ama bu ilk ölçtürdüğüm değer,yakın zamanda ölçtürmedim...inşallah düşmemiştir....

ne yiyoruuuummmmm......
pekmez,kuru üzüm,çok domates tüketirim...bir de düşükten sonra baya kan şurubu içmiştim,onun da etkisi olmuştur belki...çok kan kaybetmiştim o zman..ama hastaneden çıkarken 9.8di o bile çok kötü değildi o kadar kan kaybetmeye..

ya bu şeker yüklemesinde o suyu içmekten değilde o kadar saat aç kalmaktan korkuyom ben yaaaa:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…