• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ya ben netten bebek için anı defterlerine bakıyorummm yarın netleşsin ona göre bişey alıp yazmaya başlıcam zaten resimleri var usg ve göbüş :52::52::52::52::52::52:

biz düğünde kendimiz yapmıştık anı defterimizi yapabileceğimiz bişeye 50 tl vermek istememiştim hhemde kendim uğraşarak anlamlı olsun istemiştim

nasıl yaptın kızzz bende yarın diyorum renk belli olsun netleşsin ona göre süslerim yada ona uygun alırım:49::49:

sayfaları renkli defterler varya ajanda gibi onu önce güneşlik beyaz kumaşla kapladık silikonla yapıştırdık sonra eşimle benim nişan fotomuzu kapağa yapıştırdık üstünüde tülle kapadık incik boncukl cicekle süsledik sende bebk konseptine uygun bişeyler yapabilirsin tüyler süsler bebk figürleri erkekse mavi kumaşla kaplayabilirsin

$Anı defteri.2.webp

fuli baksana bunu kadın evde yapmış kesin çok güzel olmuş

ben hiç hem albümlü hem anı defterli görmedim koy bakıyım bir resim nası bişey .................

kuzu bende görmedim ben yapcam işte hem yazıcam hem resimleri koyucam :9::9::9::9: sanırım serap yapıo ondan örnek alabiliriz :ssz::ssz::ssz::ssz:

sayfaları renkli defterler varya ajanda gibi onu önce güneşlik beyaz kumaşla kapladık silikonla yapıştırdık sonra eşimle benim nişan fotomuzu kapağa yapıştırdık üstünüde tülle kapadık incik boncukl cicekle süsledik sende bebk konseptine uygun bişeyler yapabilirsin tüyler süsler bebk figürleri erkekse mavi kumaşla kaplayabilirsin

evet yarından sonra bakarım bende güzel hoş bi defter ve kaplama işi ile ben bu işi çözerimm :27::27::27::27:

bende gelinliğin altına converse yapmıştım kendime çok güzel olmuşlardıı :52::52::52::52::52:

evet çok hoş ollmuş bende yapabiirim böyle becerilerim vardır gelinliğin altına converse süsledim ve ben kına davetiyemi kendim yapmıştım süslü süslüü :52::52::52::52: bunuda yapabilirimmm :52::52::52::52:

kuzu bende görmedim ben yapcam işte hem yazıcam hem resimleri koyucam :9::9::9::9: sanırım serap yapıo ondan örnek alabiliriz :ssz::ssz::ssz::ssz:

evet yarından sonra bakarım bende güzel hoş bi defter ve kaplama işi ile ben bu işi çözerimm :27::27::27::27:

bende gelinliğin altına converse yapmıştım kendime çok güzel olmuşlardıı :52::52::52::52::52:

internette araştırsana süper şeyler var keçeden yapmışlar isim yazmışlar çok güzeller yaparsın tabi yeterki zaman ayıralım :16::16:

fitoşş senin kan değeri de gayet güzell sen ne yiyorsun sana da soralımm:1::1:

maşallahh serapp bu kan değerini ben normal hayatımda hiç görmedim 12 lerde sürünüyo benim değerler tabi şimdi 11.9 a düşmüş ve ilaç tedavisi hemenn..

o şekerli suyu içmek bana zor gelmiştii ilk bardak iyi gidiyo da 3. de zorlanıyosun artıkk benimle birlikte 2 kadın daha vardı onlar lıkır lıkır içtiler ben sona kalmıştım:1::1: Bir de o şekerli sudan sonra 2 saat daha bir şey yiyip içmiyosun yaa sıkıntı orada... Gözünüzü korkutmak gibi olmsın tabi belki siz kolay içersiniz

iremm
akşam yatağını görürsün artıkk bakalım memnun kalacak mısın

Kızlar biz geldik oğluşumlaa öğlen yemeğinde babamız da vardıı yorulduk şimdii dinlenmeye geçiyoruzz sonra yine dersss:55::55::55::55:

kuzu değere göre vermedi demek ki bildiği vardır doktorun..ben pek anlamazdım ama bu çocuk işinden sonra uzman olduk..daha da sormuyom doktora...şekerli suyu içmek değil de aç beklemek beni çok yoracak...

5 ay olmadık kuzu ya dört buçuk ay olduk biz...:44::44::44::44::44:

kız nasıl 5 aylık olmadın 20 haftalıksın işte :49::49::49::49:

afiyet olsun yarasın kuzuya canım hoşgeldin bende kantine bir uğradım çıktım..sanki accık doydum gibi..

sizde hoşgeldiniz bebeğimmm bende söylemesi ayıp öküz gibi yedim anca doydum şu son 3 gündür kesin kg almışımdır ama kaç orası bilinmez :52::52::52::52::52:

kuzu bende görmedim ben yapcam işte hem yazıcam hem resimleri koyucam :9::9::9::9: Sanırım serap yapıo ondan örnek alabiliriz :ssz::ssz::ssz::ssz:

Evet yarından sonra bakarım bende güzel hoş bi defter ve kaplama işi ile ben bu işi çözerimm :27::27::27::27:

Bende gelinliğin altına converse yapmıştım kendime çok güzel olmuşlardıı :52::52::52::52::52:

çılgın ya bende sandım hazırı var :9::9::9:

sizde hoşgeldiniz bebeğimmm bende söylemesi ayıp öküz gibi yedim anca doydum şu son 3 gündür kesin kg almışımdır ama kaç orası bilinmez :52::52::52::52::52:

20 haftalık 5 ay etmiyomuş kuzu..bak şimdi 40 hafta sürüyo gebelik 9 aya eşit... 40ın yarısı 20 eder...9un yarısıda dört buçuk eder anlaştık mı?

renk konusunda karar veremedik kuzu bakalım hele bi...

ya size 2 şey sorcam :1::1::1:
1 hastane çıkışı alanınız var mı
2- alsanızda almasanızda ne renk düşünüyorsunuz

hastane çıkışını çok giyemiyo diyolar kız veya erkeğe göre almasamda diğer tosbağamada mı kakalasam diye düşünyom :44::44::44:

Sizde hoşgeldiniz bebeğimmm bende söylemesi ayıp öküz gibi yedim anca doydum şu son 3 gündür kesin kg almışımdır ama kaç orası bilinmez :52::52::52::52::52:

kız senin hesapla 10 ay da doğururuz :9::9::9::9:

Back
X