- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.421
biliyorum yavrum üzülmeyeceğini evlat sonuçta doğru diyon netleşmesi daha ii için rahat eder
ya o değil de ben nutellayı çok abarttım,bir haftada 750grlik kavanozu yarıya indirdim iyi mi?
bi daha almıcam eve fatmanın dediği gibi...
ben ilk başlarda mideme iyi geliyodu az yedim bende nerdeyse koca kavanoz var gözüm görmüyo hiç artık , bu arada ben yemek saatimi kaçırınca şekerim düşüyo galiba böyle soğuk terliyorum sonrada ne bulursam yiyorum akşam yemek hazırlayana kadar 3.5 dilim krem peynirli soslu ekmek yürüttüm bana mısın demediya o değil de ben nutellayı çok abarttım,bir haftada 750grlik kavanozu yarıya indirdim iyi mi?
bi daha almıcam eve fatmanın dediği gibi...
o daha güzel yaaaa,tabi kaymağı fazla abartmazsan...evet bebikommm bişey alamıyom valla netleşsinde alışveriş yapayım gönül rahatlığıylaaaa
kız ben nutellaya değilde bal kaymağa sardım bi kaç gündür
ben yine tekim ya
ben ilk başlarda mideme iyi geliyodu az yedim bende nerdeyse koca kavanoz var gözüm görmüyo hiç artık , bu arada ben yemek saatimi kaçırınca şekerim düşüyo galiba böyle soğuk terliyorum sonrada ne bulursam yiyorum akşam yemek hazırlayana kadar 3.5 dilim krem peynirli soslu ekmek yürüttüm bana mısın demedi
kurban olurum ben o kuzularaaaaaaa......
aşıları 5 e tamamlamayı düşünüyomusun cnm?
ben yine tekim ya
ben ilk başlarda mideme iyi geliyodu az yedim bende nerdeyse koca kavanoz var gözüm görmüyo hiç artık , bu arada ben yemek saatimi kaçırınca şekerim düşüyo galiba böyle soğuk terliyorum sonrada ne bulursam yiyorum akşam yemek hazırlayana kadar 3.5 dilim krem peynirli soslu ekmek yürüttüm bana mısın demedi
düşünüyorum kuzu ya...onu soracaktım ebeye unuttum ne zaman vurulmamız gerekiyo diye...neyse ikinci gidişte unutmazsam sorcam..
o daha güzel yaaaa,tabi kaymağı fazla abartmazsan...ben de bal pekmez alcam,şimdi bişey dicem gülceniz,ben bal pekmez ve reçeli peynirle yerim taaaaaaaa çocukluktan beri herkes gülüyo böle deyince...
maşallahhhhhhhh yarasın leblebiyeeeeeeee
karar verdim ben de kuzu,çok abartıyorum onun yerine pekmez alcam kahvaltıda onu yiycem...
dün ben sana okulda yediklerimi yazsam nerene yedin dersin...ama utandığımdan yazamıyom..
düşünüyorum kuzu ya...onu soracaktım ebeye unuttum ne zaman vurulmamız gerekiyo diye...neyse ikinci gidişte unutmazsam sorcam..
biliyorum cnm ben de de oluyo o dediğinden...sonra ara vermeden bir de yemek yiyo o leblebi sormaama üşütecem diye aklım çıkıyo acayip terliyom böyle başın falan döner ya öyle oluyorum benim eve gider gitmez yemem lazım demekki
valla tahin pekmez en az nutella kadar güzellll
bana aşı kartı verdi onda yazıyo cnm...
ilki şimdi yaptırdık....
ikinciyi 1 ay sonra..
üçüncüyü 6 ay sonra (yani doğumdan 3 ay sonra falan)
dördüncüyü 1 yıl sonra
beşinciyi de 1 yıl sonra
aşı kartında byle yazıyo cnm...
neler yedin kız bizsiz
ya ben sütü çok seviyodum da artık zorla burnumu kapatarak içiyom,mideme dokunuo ama yine de zorla da olsa tosunum için içiyorum...
biliyorum cnm ben de de oluyo o dediğinden...
özellikle sabah kahvaltısı hazırlarken...
Başımı öne eğince daha kötü oluyorum,düşüp bayılcak gibi,sanki ensemden başımın arka tarafından soğuk soğuk ter boşalıyo gibi oluyo,gözüm kararıyo,ben o anda bulduğum yere atıyom kendimi... Ben hemen yatıyom 5-10 dk sol tarafıma o zman kendime geliyom....
Evet cnm ben çok severim zaten tahin pekmezi ama tahin de çok yağlı ilk başlarda çok yedim,çok kilo yaptı onu da abartmamak lazım...
biliyorum cnm ben de de oluyo o dediğinden...
özellikle sabah kahvaltısı hazırlarken...
başımı öne eğince daha kötü oluyorum,düşüp bayılcak gibi,sanki ensemden başımın arka tarafından soğuk soğuk ter boşalıyo gibi oluyo,gözüm kararıyo,ben o anda bulduğum yere atıyom kendimi... ben hemen yatıyom 5-10 dk sol tarafıma o zman kendime geliyom....
evet cnm ben çok severim zaten tahin pekmezi ama tahin de çok yağlı ilk başlarda çok yedim,çok kilo yaptı onu da abartmamak lazım...
bende aralıklı yiyorum yemesem bir aya 3 kiloyu nası sığdırcamama o an başka oluyo dün yine iyiydim geçen yine oldu önce 2 tabak meyve sonra yine soslu ekmek götürdüm 3 dilim sonra dayanamadım baldan kaşıkladım ki o sırada sadece yemekleri ısıtıyorum ha şükür yemek yetişti oturdum birde yemek yedim sonra da kıpırdayamadım tabi çok yemeyede gelmiyor ki mide hamileyken aralık olmalıda ben o an hiç bişey gözüm görmüyo ,
Doktorlar ikiz dedi, beşiz çıktı! - Milliyet
len karılar bi spermi yerine ulaştırcaz diye yapmadığımız kalmadı hatuna bak beşize doğal yolla hamile kalmışş
bir karında beş tane düşünemiyorum:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?