• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

doktorlar ikiz dedi, beşiz çıktı! - milliyet

len karılar bi spermi yerine ulaştırcaz diye yapmadığımız kalmadı hatuna bak beşize doğal yolla hamile kalmışş

kimisinde çift rahim mi yumurtalık mı ne oluryor benim liseden arkadaşımın bir akrabası vardı da onun öyleymiş bir 3 üz bir ikiz i hamilelikleri , benden küçüktü evli değildim düşün 5 sıpası vardı , doktor demişki bu kızın tüplerini bağlatın bundan sonrası beşiz olabilir kaldırırmı bünyesi bilmem demiş , allahın takdiri işte .....

kimisinde çift rahim mi yumurtalık mı ne oluryor benim liseden arkadaşımın bir akrabası vardı da onun öyleymiş bir 3 üz bir ikiz i hamilelikleri , benden küçüktü evli değildim düşün 5 sıpası vardı , doktor demişki bu kızın tüplerini bağlatın bundan sonrası beşiz olabilir kaldırırmı bünyesi bilmem demiş , allahın takdiri işte .....

normal olmadıkları kesin allah onları doğursun diye yaratmış :27::27::27:

Kuzular ben kaçar...karnımızı doyurduk şükürler olsun...
okul saatimizde geldi...benim oğlumun ömrü okullarda geçmeye başladı...:9:

yok kız bir kilo farketmiş dünle bugün arasında gerisini sen düşün...dün iki tane süt içtim küçük kutulardan sadece okulda..
kız o bir kilonun içinde su var,şişlik var... eeee azcık ta kilo var tabi ama korkma 1 kilo oynamalar hep oluyo,ben bugün tartılıyorum aynı tartıda,69 çıkıyom bigün 68 çıkıyom... tuvaletimi yaptığımda hemen 1 kilo farkediyo..

ben yemeğe veriyom işte kendimi , akşam tüp gaz kaçırıyodu eşim fırını çekip tamir ediyo ben ekmekleri götürüyom adam arkasını dönünce krize girdi :60::60::60: Sanki mal kaçırıyolar benden hızla götürdüm 3 dilimi :9::9::9:
Allah iyiliğini versin,ben de geçen eşime diyorum önüne bişey koydum adam yiyo hepsini yeme bana da bırak diye ikaz ediyom önceden,zaten adam kendi yemiyo ben yiyeyim diye,nasıl bi psikolojiyse bendeki gözüm korkuyo bitcek diye,sonra öyle dedim pişman oldum,ben de az yedim bıraktım,dün akşam eve gidince beraber yedik... içime de sinmiyo onsuz yemek..:9::9::9::9:
evet kuzum herşeyin fazlası zarar işte

aynen kuzum...

şu beşiz karnı ne öyle yaaaaaa... kadın da hiç bozulmamış farkındamısınız yüzü gözü gayet canlı duruyo...

Back
X