Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

5 ay olmadık kuzu ya dört buçuk ay olduk biz...:44::44::44::44::44:

20 haftalık 5 ay etmiyomuş kuzu..bak şimdi 40 hafta sürüyo gebelik 9 aya eşit... 40ın yarısı 20 eder...9un yarısıda dört buçuk eder anlaştık mı?

senin hesbın doğru cnm ama,haftaya göre ay hesabı yapılıyo gebişlikte...

20 hafta 5 ay oluyo...

kk.nın gün gün gebelik takvimi var ya araçlarda yukarda,ordan bak...

1... hastane çıkışında herif fenerbahçenin hastane çıkış takımı varmış onu alacakmış o giydirilecekmiş..
2. si herif illa mavi diyo..bende öyle renkler alaım ki diğeri kız olursa o da kullansın..bakalım kim galip gelecek...

cevaplıyorum biz beşiktaşlı olacak diye bjkli tulum aldık şapkası eldiveni var tam takım almadım çünkü o kadar parçaya gerek yok içine normal zıbın filan alınır zaten bide ben bjkli battaniye filan gerek duymadım o yüzden sadece tulum işimizi görecek inşallah doğar doğmaz onu giycek allah nasip ederse sonra alırım zaten tek badiler tulumlar filan

bende sen gibi düşünüyom işte beyaz alsamda hepsi giyse diyom tabi devam gelirse inşallah

20 haftalık 5 ay etmiyomuş kuzu..bak şimdi 40 hafta sürüyo gebelik 9 aya eşit... 40ın yarısı 20 eder...9un yarısıda dört buçuk eder anlaştık mı?

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

20 hafta 5 ay oluyo...

1 benim şu ay haftanıza kafam karıstııı

2 hastane çıkısını ne alıcam nasıl alıcam bilmiyom şuan için

20 hafta 5 ay oluyo...

ben de doktoruma sordum gebelikte ay hesabı yapılmaz dedi haftalık hesap yapılırmış...ve bana bu hesaplamanın yanlış olduğunu...bizim hesaplamaya göre o zaman 10 ayda doğuracağımızı anlattı...

1 benim şu ay haftanıza kafam karıstııı

2 hastane çıkısını ne alıcam nasıl alıcam bilmiyom şuan için

ben de doktoruma sordum gebelikte ay hesabı yapılmaz dedi haftalık hesap yapılırmış...ve bana bu hesaplamanın yanlış olduğunu...bizim hesaplamaya göre o zaman 10 ayda doğuracağımızı anlattı...

evet cnm hafta hesbı yapılıyo,diğer türlü kafa karışıyo... ama ben kk. daki gün gün gebelik taakvimine göre dedim, orda da 10 ay olarak gösteriyo zaten...

kızlar güneş kremi alırken neye dikkat etmemiz gerekiyo ki?

bugün a101 e garnier güneş kremleri gelmiş fiyatları baya uygun... çocuklar için vardı baktım paraben ve alkol içermez falan yazıodu...:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…