- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.441
doktorlar ikiz dedi, beşiz çıktı! - milliyet
len karılar bi spermi yerine ulaştırcaz diye yapmadığımız kalmadı hatuna bak beşize doğal yolla hamile kalmışş
karnı görmedin mi kocaman nasıl taşınır o göbekkk
kimisinde çift rahim mi yumurtalık mı ne oluryor benim liseden arkadaşımın bir akrabası vardı da onun öyleymiş bir 3 üz bir ikiz i hamilelikleri , benden küçüktü evli değildim düşün 5 sıpası vardı , doktor demişki bu kızın tüplerini bağlatın bundan sonrası beşiz olabilir kaldırırmı bünyesi bilmem demiş , allahın takdiri işte .....
temiz iş ama bir sancıda beş sıpa doğurmak...
temiz iş ama bir sancıda beş sıpa doğurmak...
normal olmadıkları kesin allah onları doğursun diye yaratmış
4-5 kadın bir araya gelip anca bakarlar onlara doğduktan sonra birini doyurayım derken biri acıkır
ben sıkıntı yaşamayınca ayrı ayrı doğurma taraftarıyım açıkçası öyle sıkıntılı olabilir
4-5 kadın bir araya gelip anca bakarlar onlara doğduktan sonra birini doyurayım derken biri acıkır
o değilde ikizle beşizi nası anlamamış doktorlar ya çok ilginç
beş taneyi ben göze alamıyom yaş 30 diyecek nerdeyse...40 yaşında sonuncusunu doğuruyo olabilirim en iyi ihtimallee..
en kötü senaryoyu söyleyim mi , biri ağlarken diğer dördünün uyuması biri yüzünden hepsi uyancak
onlara iyi sağımlık bir inek lazım doyurmak için kuzu annesin sütü yetmez...
en kötü senaryoyu söyleyim mi , biri ağlarken diğer dördünün uyuması biri yüzünden hepsi uyancak
senin ihtimalin var bundan sonraki iki yi ikiz doğur
kız o bir kilonun içinde su var,şişlik var... eeee azcık ta kilo var tabi ama korkma 1 kilo oynamalar hep oluyo,ben bugün tartılıyorum aynı tartıda,69 çıkıyom bigün 68 çıkıyom... tuvaletimi yaptığımda hemen 1 kilo farkediyo..yok kız bir kilo farketmiş dünle bugün arasında gerisini sen düşün...dün iki tane süt içtim küçük kutulardan sadece okulda..
Allah iyiliğini versin,ben de geçen eşime diyorum önüne bişey koydum adam yiyo hepsini yeme bana da bırak diye ikaz ediyom önceden,zaten adam kendi yemiyo ben yiyeyim diye,nasıl bi psikolojiyse bendeki gözüm korkuyo bitcek diye,sonra öyle dedim pişman oldum,ben de az yedim bıraktım,dün akşam eve gidince beraber yedik... içime de sinmiyo onsuz yemek..ben yemeğe veriyom işte kendimi , akşam tüp gaz kaçırıyodu eşim fırını çekip tamir ediyo ben ekmekleri götürüyom adam arkasını dönünce krize girdiSanki mal kaçırıyolar benden hızla götürdüm 3 dilimi
evet kuzum herşeyin fazlası zarar işte
Kuzular ben kaçar...karnımızı doyurduk şükürler olsun...
okul saatimizde geldi...benim oğlumun ömrü okullarda geçmeye başladı...
acıktım yawwwww
doymak istiyorum artık ben:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?