Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

çok şükür benim eşim içmiyo yaaaa...

bir tek babam içiyodu...

o da 40 sene sonunda kendiliğinden bıraktı çok şükür... 5-6 sene oldu içmiyo...

allah sizinkileri de tiksindirsin inşallah.

amin canım inşallah biz daha görüşürken tamam bırakamacam dedi...zaten benim ilk şartım sigara olmuştu...ama nerde verilen sözler...

tamam teyze üzmem annemiii ALpin renkli resmini de çok merak ediyorummmm

kuzu ilk ölçtürdüğümde 14.1 çıkmış...geçen cuma ölçtürdüğümde ise 13.7 çıkmış..HGB ye bakıyoz di mi...

benim 11,9 çıkmış kan hapı verdi ama içemiyorum

BİZDE CUMARTESİ GİDİCEZ ÇOK ŞÜKÜR ÖZLEDİM OĞLUMU

ahh neler demiyorum ki ama bırakamıyor maaleseff canım dedim çocuğa laf söyleyecek durumun kalmaz ama nafilee

bende çok özledim kuzumuuuu ve yarın artık cinsiyeti netleşsin bende oğlum die kızım die seveyimmmm göstermeyecek die çok stresliyimm :18::18::18::18::18:

benim geçti kuzu...ama iğnenin yeri belli oluyo minnacık kızarıklık var..ağrı yok..bazılarında ateş yapabiliyomuş...
ama bende geceleri ateşleniyorum ya da şöyle diyeyim biz öyle hissediyoruz..ateşimi ölçüyorum bazen normainde altında çıkıyo..

bizimki de dişini fırçalıyor yatağa girmeden öncee

benim 11,9 çıkmış kan hapı verdi ama içemiyorum

kuzu bilemem ama ben hamile kalmadan önce 7-8 ay alkali su kullandım...anacım ona bağlıyo...bi de bende yatak var...o yatağa yatmaya başladıktan sonra benim kan değerlerim düzeldi..ama şimdi yatamıyorum hamileler yatamıyo...

inşallah haftaları saymaya başladım ben şimdiden...böyle doyasıya tekme yemek istiyom...
aynen ben de yaaaaaaaa.....

amin canım inşallah biz daha görüşürken tamam bırakamacam dedi...zaten benim ilk şartım sigara olmuştu...ama nerde verilen sözler...
inşallah bırakır...
bebek doğduğunda sigara her içtiğinde duş al dişlerini fırçala öyle gel çocuğu sev de , belki etkisi olur,yaklaştırmayın kız bebişlere...
gösterir kuzum gösterir,sen çikolatanı ye bak nasıl göstercek...

ben kolumu kaldıramıyorum üstüne yatamıyorum,eşim yanlışlıkla dokunduğunda bile çok acıyo...demekki herkeste farklı etki yapıyomuş... ikinciyi olmaya korkuyorum şimdiden...o daha etkili bildiğim kadarıyla..:18::18:

kız biz senin bebikonu erkek diye sevip duruyoruz sen ne diyon daha

ikincisi daha etkiliymiş kuzu bende öyle biliyorum..ama ben olcam...çıksın aradan...zaten evde olduğum zaman denk geliyo yatarım bol bol..

kız biz senin bebikonu erkek diye sevip duruyoruz sen ne diyon daha

kız ne bilim yaaaa herkesin bebikosu değişiyo heleki kasım annelerinde benimkide %20 lik ihtimale döndüyse die düşünüyorum hani yanlış anlaşılmasn üzülmüyorum eğer öyleyse bebiko beni nie oğlum die seviyo bu gacı die saydırır içinden die ne bilim ana yüreği

yiycem zaten kahvaltımı yapıp üstüne çikiletaaaaaaaa

ikincisi daha etkiliymiş kuzu bende öyle biliyorum..ama ben olcam...çıksın aradan...zaten evde olduğum zaman denk geliyo yatarım bol bol..

bakalım artık olcaz mecbuuuuurrrrrr

ben de işlerimi 2-3 günlük yemeğimi herşeyi yapar ondan sonra olurum artık. zor oluyo çünkü,dün kolum ağrıya ağrıya yemek yaptım...

biliyorum yavrum üzülmeyeceğini evlat sonuçta doğru diyon netleşmesi daha ii için rahat eder

ya o değil de ben nutellayı çok abarttım,bir haftada 750grlik kavanozu yarıya indirdim iyi mi?

bi daha almıcam eve fatmanın dediği gibi...

Son düzenleme:
bakalım artık olcaz mecbuuuuurrrrrr

ben de işlerimi 2-3 günlük yemeğimi herşeyi yapar ondan sonra olurum artık. zor oluyo çünkü,dün kolum ağrıya ağrıya yemek yaptım...

cumaya denk geliyo ya kuzu beni okadar zorlamaz zaten bitmiş oluyo okulda..yemeği de bir gün önce yaptık mı tamamdır...

herşey kuzular için annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…