- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.401
evet o zaman daha rahat hissetcez inşallahhhh
çok şükür benim eşim içmiyo yaaaa...
bir tek babam içiyodu...
o da 40 sene sonunda kendiliğinden bıraktı çok şükür... 5-6 sene oldu içmiyo...
allah sizinkileri de tiksindirsin inşallah.
yaşasıııııınnnnnnkerim eren anneyi üzmeden show unu yap bak tamam mı?
bizde salı günü renkli resim getircez
kaç çıktı kuzum senin kanın ?
benim 13 çıkmıştı,dr. kan hapı vermişti ama ben 1 tane bilenem içmedim
kuzu ilk ölçtürdüğümde 14.1 çıkmış...geçen cuma ölçtürdüğümde ise 13.7 çıkmış..HGB ye bakıyoz di mi...
BİZDE CUMARTESİ GİDİCEZ ÇOK ŞÜKÜR ÖZLEDİM OĞLUMU
ahh neler demiyorum ki ama bırakamıyor maaleseff canım dedim çocuğa laf söyleyecek durumun kalmaz ama nafilee
ama benim kolum hala ağrıyo yaaaaaa
dün bir de halsizlikte vardı akşamüstü.....sanki ateşim çıktı gibi geldi eve gittim ölçtüm şükür ateşim normaldi... ama hala kırgınlık var üstümde
çok şükür benim eşim içmiyo yaaaa...
bir tek babam içiyodu...
o da 40 sene sonunda kendiliğinden bıraktı çok şükür... 5-6 sene oldu içmiyo...
allah sizinkileri de tiksindirsin inşallah.
yok cnm da, ben idrar ve kan tahlili isterim ekstradan.. idrar tahlili her ay yaptırıyorum çünkü...
ben kolayını buldum kuzu..benimkinin birde akşam yatmadan önce yani yatağa girmeden önce bi sigarası vardır mutlaka içer...içti mi yaklaştırmıyorum yanıma..totomu dönüp yatıyom...nefesin kokuyo rahatsız oluyom dedim bir kaç kere şimdi o yatmadan önce içtiği sigarayı bıraktı...
benim 11,9 çıkmış kan hapı verdi ama içemiyorum
bizimki de dişini fırçalıyor yatağa girmeden öncee
aynen ben de yaaaaaaaa.....inşallah haftaları saymaya başladım ben şimdiden...böyle doyasıya tekme yemek istiyom...
inşallah bırakır...amin canım inşallah biz daha görüşürken tamam bırakamacam dedi...zaten benim ilk şartım sigara olmuştu...ama nerde verilen sözler...
gösterir kuzum gösterir,sen çikolatanı ye bak nasıl göstercek...tamam teyze üzmem annemiiiALpin renkli resmini de çok merak ediyorummmm
bende çok özledim kuzumuuuuve yarın artık cinsiyeti netleşsin bende oğlum die kızım die seveyimmmm göstermeyecek die çok stresliyimm :18::18::18::18::18:
ben kolumu kaldıramıyorum üstüne yatamıyorum,eşim yanlışlıkla dokunduğunda bile çok acıyo...demekki herkeste farklı etki yapıyomuş... ikinciyi olmaya korkuyorum şimdiden...o daha etkili bildiğim kadarıyla..:18::18:benim geçti kuzu...ama iğnenin yeri belli oluyo minnacık kızarıklık var..ağrı yok..bazılarında ateş yapabiliyomuş...
ama bende geceleri ateşleniyorum ya da şöyle diyeyim biz öyle hissediyoruz..ateşimi ölçüyorum bazen normainde altında çıkıyo..
tamam teyze üzmem annemiiiALpin renkli resmini de çok merak ediyorummmm
bende çok özledim kuzumuuuuve yarın artık cinsiyeti netleşsin bende oğlum die kızım die seveyimmmm göstermeyecek die çok stresliyimm :18::18::18::18::18:
aynen ben de yaaaaaaaa.....
inşallah bırakır...
bebek doğduğunda sigara her içtiğinde duş al dişlerini fırçala öyle gel çocuğu sev de , belki etkisi olur,yaklaştırmayın kız bebişlere...
gösterir kuzum gösterir,sen çikolatanı ye bak nasıl göstercek...
ben kolumu kaldıramıyorum üstüne yatamıyorum,eşim yanlışlıkla dokunduğunda bile çok acıyo...demekki herkeste farklı etki yapıyomuş... ikinciyi olmaya korkuyorum şimdiden...o daha etkili bildiğim kadarıyla..:18::18:
kız biz senin bebikonu erkek diye sevip duruyoruz sen ne diyon daha
aynen ben de yaaaaaaaa.....
inşallah bırakır...
bebek doğduğunda sigara her içtiğinde duş al dişlerini fırçala öyle gel çocuğu sev de , belki etkisi olur,yaklaştırmayın kız bebişlere...
gösterir kuzum gösterir,sen çikolatanı ye bak nasıl göstercek...
ben kolumu kaldıramıyorum üstüne yatamıyorum,eşim yanlışlıkla dokunduğunda bile çok acıyo...demekki herkeste farklı etki yapıyomuş... ikinciyi olmaya korkuyorum şimdiden...o daha etkili bildiğim kadarıyla..:18::18:
ikincisi daha etkiliymiş kuzu bende öyle biliyorum..ama ben olcam...çıksın aradan...zaten evde olduğum zaman denk geliyo yatarım bol bol..
kız ne bilim yaaaa herkesin bebikosu değişiyo heleki kasım annelerinde benimkide %20 lik ihtimale döndüyse die düşünüyorum hani yanlış anlaşılmasn üzülmüyorum eğer öyleyse bebiko beni nie oğlum die seviyo bu gacı die saydırır içinden die ne bilim ana yüreği
yiycem zaten kahvaltımı yapıp üstüne çikiletaaaaaaaa
kız ne bilim yaaaa herkesin bebikosu değişiyo heleki kasım annelerinde benimkide %20 lik ihtimale döndüyse die düşünüyorum hani yanlış anlaşılmasn üzülmüyorum eğer öyleyse bebiko beni nie oğlum die seviyo bu gacı die saydırır içinden die ne bilim ana yüreği
yiycem zaten kahvaltımı yapıp üstüne çikiletaaaaaaaa
ya o değil de ben nutellayı çok abarttım,bir haftada 750grlik kavanozu yarıya indirdim iyi mi?
bi daha almıcam eve fatmanın dediği gibi...
bakalım artık olcaz mecbuuuuurrrrrr
ben de işlerimi 2-3 günlük yemeğimi herşeyi yapar ondan sonra olurum artık. zor oluyo çünkü,dün kolum ağrıya ağrıya yemek yaptım...
aynen kuzum hem onda bağımlılık maddesi var yememek lazım ben hiç almıyorum gözümde görmüyor
cumaya denk geliyo ya kuzu beni okadar zorlamaz zaten bitmiş oluyo okulda..yemeği de bir gün önce yaptık mı tamamdır...
herşey kuzular için annesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?