• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

biliyorum yavrum üzülmeyeceğini evlat sonuçta doğru diyon netleşmesi daha ii için rahat eder

evet bebikommm bişey alamıyom valla netleşsinde alışveriş yapayım gönül rahatlığıylaaaa :16::16::16::16::16:

ya o değil de ben nutellayı çok abarttım,bir haftada 750grlik kavanozu yarıya indirdim iyi mi?
:17::17::17::17:

bi daha almıcam eve fatmanın dediği gibi...:31::31::31:

kız ben nutellaya değilde bal kaymağa sardım bi kaç gündür :56::56::56::56::56:

ben yine tekim ya :31::31::31::31:

ya o değil de ben nutellayı çok abarttım,bir haftada 750grlik kavanozu yarıya indirdim iyi mi?
:17::17::17::17:

bi daha almıcam eve fatmanın dediği gibi...:31::31::31:
ben ilk başlarda mideme iyi geliyodu az yedim bende nerdeyse koca kavanoz var gözüm görmüyo hiç artık , bu arada ben yemek saatimi kaçırınca şekerim düşüyo galiba böyle soğuk terliyorum sonrada ne bulursam yiyorum akşam yemek hazırlayana kadar 3.5 dilim krem peynirli soslu ekmek yürüttüm bana mısın demedi :56::56::56::56::56:

evet bebikommm bişey alamıyom valla netleşsinde alışveriş yapayım gönül rahatlığıylaaaa :16::16::16::16::16:

kız ben nutellaya değilde bal kaymağa sardım bi kaç gündür :56::56::56::56::56:
o daha güzel yaaaa,tabi kaymağı fazla abartmazsan...:1::1::1: ben de bal pekmez alcam,şimdi bişey dicem gülceniz,ben bal pekmez ve reçeli peynirle yerim:9::9::9: taaaaaaaa çocukluktan beri herkes gülüyo böle deyince...:17::17::17:

ben ilk başlarda mideme iyi geliyodu az yedim bende nerdeyse koca kavanoz var gözüm görmüyo hiç artık , bu arada ben yemek saatimi kaçırınca şekerim düşüyo galiba böyle soğuk terliyorum sonrada ne bulursam yiyorum akşam yemek hazırlayana kadar 3.5 dilim krem peynirli soslu ekmek yürüttüm bana mısın demedi :56::56::56::56::56:

maşallahhhhhhhh yarasın leblebiyeeeeeeee:60::60::60::60::60::60::60:

dün ben sana okulda yediklerimi yazsam nerene yedin dersin...ama utandığımdan yazamıyom..:17::17:

düşünüyorum kuzu ya...onu soracaktım ebeye unuttum ne zaman vurulmamız gerekiyo diye...neyse ikinci gidişte unutmazsam sorcam..

bana aşı kartı verdi onda yazıyo cnm...

ilki şimdi yaptırdık....

ikinciyi 1 ay sonra..

üçüncüyü 6 ay sonra (yani doğumdan 3 ay sonra falan)

dördüncüyü 1 yıl sonra

beşinciyi de 1 yıl sonra

aşı kartında byle yazıyo cnm...

o daha güzel yaaaa,tabi kaymağı fazla abartmazsan...:1::1::1: ben de bal pekmez alcam,şimdi bişey dicem gülceniz,ben bal pekmez ve reçeli peynirle yerim:9::9::9: taaaaaaaa çocukluktan beri herkes gülüyo böle deyince...:17::17::17:

maşallahhhhhhhh yarasın leblebiyeeeeeeee:60::60::60::60::60::60::60:

sonra ara vermeden bir de yemek yiyo o leblebi sorma :9::9::9: ama üşütecem diye aklım çıkıyo acayip terliyom böyle başın falan döner ya öyle oluyorum benim eve gider gitmez yemem lazım demekki :9::9::9:

düşünüyorum kuzu ya...onu soracaktım ebeye unuttum ne zaman vurulmamız gerekiyo diye...neyse ikinci gidişte unutmazsam sorcam..

bende aralıklı yiyorum yemesem bir aya 3 kiloyu nası sığdırcam :9::9::9: ama o an başka oluyo dün yine iyiydim geçen yine oldu önce 2 tabak meyve sonra yine soslu ekmek götürdüm 3 dilim sonra dayanamadım baldan kaşıkladım ki o sırada sadece yemekleri ısıtıyorum ha şükür yemek yetişti oturdum birde yemek yedim sonra da kıpırdayamadım tabi çok yemeyede gelmiyor ki mide hamileyken aralık olmalıda ben o an hiç bişey gözüm görmüyo :27::27::27::27:,

aha bu 2 oldu yine başka mesajı alıntılamışım gördün mü , bu arada ben tamamlıycam aşıları 2. bebeye aşı vurmaya gerek kalmaz :27::27::27::27:

sonra ara vermeden bir de yemek yiyo o leblebi sorma :9::9::9: ama üşütecem diye aklım çıkıyo acayip terliyom böyle başın falan döner ya öyle oluyorum benim eve gider gitmez yemem lazım demekki :9::9::9:
biliyorum cnm ben de de oluyo o dediğinden...
özellikle sabah kahvaltısı hazırlarken...

başımı öne eğince daha kötü oluyorum,düşüp bayılcak gibi,sanki ensemden başımın arka tarafından soğuk soğuk ter boşalıyo gibi oluyo,gözüm kararıyo,ben o anda bulduğum yere atıyom kendimi... ben hemen yatıyom 5-10 dk sol tarafıma o zman kendime geliyom....

valla tahin pekmez en az nutella kadar güzellll

evet cnm ben çok severim zaten tahin pekmezi ama tahin de çok yağlı ilk başlarda çok yedim,çok kilo yaptı onu da abartmamak lazım...

bana aşı kartı verdi onda yazıyo cnm...

ilki şimdi yaptırdık....

ikinciyi 1 ay sonra..

üçüncüyü 6 ay sonra (yani doğumdan 3 ay sonra falan)

dördüncüyü 1 yıl sonra

beşinciyi de 1 yıl sonra

aşı kartında byle yazıyo cnm...

bana niye aşı kartı vermediler yawwwww...

neler yedin kız bizsiz:27::27::27::27:
ya ben sütü çok seviyodum da artık zorla burnumu kapatarak içiyom,mideme dokunuo ama yine de zorla da olsa tosunum için içiyorum...:25::25::25::25::25:

yok kız bir kilo farketmiş dünle bugün arasında gerisini sen düşün...dün iki tane süt içtim küçük kutulardan sadece okulda..

Başımı öne eğince daha kötü oluyorum,düşüp bayılcak gibi,sanki ensemden başımın arka tarafından soğuk soğuk ter boşalıyo gibi oluyo,gözüm kararıyo,ben o anda bulduğum yere atıyom kendimi... Ben hemen yatıyom 5-10 dk sol tarafıma o zman kendime geliyom....

Evet cnm ben çok severim zaten tahin pekmezi ama tahin de çok yağlı ilk başlarda çok yedim,çok kilo yaptı onu da abartmamak lazım...

ben yemeğe veriyom işte kendimi , akşam tüp gaz kaçırıyodu eşim fırını çekip tamir ediyo ben ekmekleri götürüyom adam arkasını dönünce krize girdi :60::60::60: Sanki mal kaçırıyolar benden hızla götürdüm 3 dilimi :9::9::9:

başımı öne eğince daha kötü oluyorum,düşüp bayılcak gibi,sanki ensemden başımın arka tarafından soğuk soğuk ter boşalıyo gibi oluyo,gözüm kararıyo,ben o anda bulduğum yere atıyom kendimi... ben hemen yatıyom 5-10 dk sol tarafıma o zman kendime geliyom....

evet cnm ben çok severim zaten tahin pekmezi ama tahin de çok yağlı ilk başlarda çok yedim,çok kilo yaptı onu da abartmamak lazım...

evet kuzum herşeyin fazlası zarar işte

bende aralıklı yiyorum yemesem bir aya 3 kiloyu nası sığdırcam :9::9::9: ama o an başka oluyo dün yine iyiydim geçen yine oldu önce 2 tabak meyve sonra yine soslu ekmek götürdüm 3 dilim sonra dayanamadım baldan kaşıkladım ki o sırada sadece yemekleri ısıtıyorum ha şükür yemek yetişti oturdum birde yemek yedim sonra da kıpırdayamadım tabi çok yemeyede gelmiyor ki mide hamileyken aralık olmalıda ben o an hiç bişey gözüm görmüyo :27::27::27::27:,

aynen eline ayağına çenene sahip olamıyon kuzu...dün hem yiyorum hem kendime kızıyorum görmen lazım...

Back
X