• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydınn serabikooooo :3::3::3::3::3::3:

günaydın iremiommm ve artık varlığını hissettiren nazlı kızçesiii :16::16::16::16:

günaydın fatmikimmmmmmmm :16::16::16::16:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

günaydın didoşummm ve oğluşuuuuu :16::16::16::16::16:

:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

iremiom benim kand eğerimde sınırdaydı kan ilacı verdiydide içemiyom ben onu şimdi kimbilir kaç olmuştur heee :31::31::31::31: kara üzüm iyi gelirmiş bende hiç sevmemmm yemem lazım ama şart :50::50::50::50:

günaydınnnn gülücükümm fatmikimmm ve kıpır kıpır oğluşuuuuu :16::16::16::16::16::16: maşşallah sizeee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kız serabımm maşşallah senin değerlerinede ne yiyon kız deyiver hele :49::49::49:

sizede maşşallaahhhhhhhhhh didoşummmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın ballı lokmam ve kuzusuuu dikkat et canım kendinee özletme kendini kaç arada yanımıza :16::16::16::16::16:

görüşürüz didoşummmmm :3::3::3::3::3:

günaydın bebikommm hoşgeldin

günaydınn serabikooooo :3::3::3::3::3::3:

kız serabımm maşşallah senin değerlerinede ne yiyon kız deyiver hele :49::49::49:

günaydın kuzum hoşgeldin...ben bişi yapmadım kuzu... ama hamile kalmadan önce yaptıklarım vardı...annemde yaptığım şeylere bağlıyo ama bilmiyorum ondan mı başka şeyden mi bilemem...benim kan bağlarında sorunum vardı canım 2 sene tedavi gördüm ilaç milaç hiç bişi kar etmedi. ilça kullandıkça düştü değerlerim..şimdi iyiyim ama şükürler olsun...

Son düzenleme:
evet Alp kuzummmm yarın arkadasından haberler getiricem sana :16::16::16::16::16::16::16::16:
yaşasıııııınnnnnn:46::46::46::46::46: kerim eren anneyi üzmeden show unu yap bak tamam mı?
bizde salı günü renkli resim getircez:21::21::21::21:

günaydın kuzum hoşgeldin...ben bişi yapmadım kuzu... ama hamile kalmadan önce yaptıklarım vardı...annemde yaptığım şeylere bağlıyo ama bilmiyorum ondan mı başka şeyden mi bilemem...benim kan bağlarında sorunum vardı canım 2 sene tedavi gördüm ilaç milaç hiç bişi kar etmedi. ilça kullandıkça düştü değerlerim..şimdi iyiyim ama şükürler olsun...

kaç çıktı kuzum senin kanın ?
benim 13 çıkmıştı,dr. kan hapı vermişti ama ben 1 tane bilenem içmedim:17::17::17:

ohhh yarasında sadece kuzuma yarasın bana yaramasın...:9::9::9:
benim oğluş niye göbeğimi zıplatmıyo yaw:84::84::84::84:

zıplatır kuzum zıplatır....

hıçkırık anına denk getir,sırt üstü uzan bak,o zman görürsün,gerçi ben de ilk defa dün akşam gördüm,o da seyirme şeklinde göründü çok dikkatli bakınca..

biz yarın bu saatlerde doktora gidiyo olcaz kiii :21::21::21::21::21::21::21:

BİZDE CUMARTESİ GİDİCEZ ÇOK ŞÜKÜR ÖZLEDİM OĞLUMU

ohhhhh yarasın paşayaaaa....

Aaa çok ayıp etmiş babası...

Sen de ki büyüyünce oğlun da seni örnek alıp içerse görürsün de içine oturur...

ahh neler demiyorum ki ama bırakamıyor maaleseff canım dedim çocuğa laf söyleyecek durumun kalmaz ama nafilee

Son düzenleme:
zıplatır kuzum zıplatır....

hıçkırık anına denk getir,sırt üstü uzan bak,o zman görürsün,gerçi ben de ilk defa dün akşam gördüm,o da seyirme şeklinde göründü çok dikkatli bakınca..

şu dört haftanın geçmesini dört gözle bekliyom...24.haftadan sonra daha rahat hissedebilirmişsin.:52:

ahh neler demiyorum ki ama bırakamıyor maaleseff canım dedim çocuğa laf söyleyecek durumun kalmaz ama nafilee

yok kuzu yok bırakmıyolar akşam bizde de o konu açıldı...hani verdiğin sözler dedim...evlenelim bırakacam dedin evlendik bırakmadın...aynı evde yaşamıyoz diye..ben o sıralarda urfadaydım tayin çıkmamıştı...tayin çıktı geldim yine bırakmadın çocuk olsun bırakacam dedin yine bırakmadın...girmiş tuvalette içmiş...bende malum wc.ye girince bağırdım...işemiyom len dedim...bu ne bi burada içmediğin kalmıştı diye...:9::9:

kuzu ilk ölçtürdüğümde 14.1 çıkmış...geçen cuma ölçtürdüğümde ise 13.7 çıkmış..HGB ye bakıyoz di mi...
maşallah güzelmiş cnm evet hgb..

benm de ilk ölçümde 13 çıkmıştı şimdi kaç bilmiyorum tabi... şeker yüklemesi yapılırken ona da baktırcam...

oyyyyy yirim senin oğluşunu ben....

tam bi illet bu sigara yaaaaaa...:47::47::47: inşallah bırakır cnm.....

yok kuzu yok bırakmıyolar akşam bizde de o konu açıldı...hani verdiğin sözler dedim...evlenelim bırakacam dedin evlendik bırakmadın...aynı evde yaşamıyoz diye..ben o sıralarda urfadaydım tayin çıkmamıştı...tayin çıktı geldim yine bırakmadın çocuk olsun bırakacam dedin yine bırakmadın...girmiş tuvalette içmiş...bende malum wc.ye girince bağırdım...işemiyom len dedim...bu ne bi burada içmediğin kalmıştı diye...:9::9:

çok zor ya bebeğim eşlerden birinin içip birinin içmemesi çok kötü 3 gün zor durdu şuan az içiyor ama onada 3 gün veriyorum 3gün sonra eski haline döner mucize olsa bıraksa çok ii olacak şimdi yaşları genç ama yaşlanınca ne olacaklar:31::31::31:

benm de ilk ölçümde 13 çıkmıştı şimdi kaç bilmiyorum tabi... şeker yüklemesi yapılırken ona da baktırcam...

oyy ben hepsine kurban oliyim tosunlarla kızçelerimize :16::16:

çok zor ya bebeğim eşlerden birinin içip birinin içmemesi çok kötü 3 gün zor durdu şuan az içiyor ama onada 3 gün veriyorum 3gün sonra eski haline döner mucize olsa bıraksa çok ii olacak şimdi yaşları genç ama yaşlanınca ne olacaklar:31::31::31:

çok şükür benim eşim içmiyo yaaaa...

bir tek babam içiyodu...

o da 40 sene sonunda kendiliğinden bıraktı çok şükür... 5-6 sene oldu içmiyo...

allah sizinkileri de tiksindirsin inşallah.

şeker yüklemesinde de bakılıyo mu...yaw nasıl içecez o şekerli suyu...

ama benim kolum hala ağrıyo yaaaaaa:14::14::14::14:

dün bir de halsizlikte vardı akşamüstü.....sanki ateşim çıktı gibi geldi eve gittim ölçtüm şükür ateşim normaldi... ama hala kırgınlık var üstümde:31::31::31:

ben kolayını buldum kuzu..benimkinin birde akşam yatmadan önce yani yatağa girmeden önce bi sigarası vardır mutlaka içer...içti mi yaklaştırmıyorum yanıma..totomu dönüp yatıyom...nefesin kokuyo rahatsız oluyom dedim bir kaç kere şimdi o yatmadan önce içtiği sigarayı bıraktı...

Back
X