Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın canlarım ....

hareket falan hissetmedim ama top gibi bir yerde toplanmıştı kaçınca nere kaçtığını farkedemedim yani

cnm önce öyle hissedersin zaten sonra onlar harekete dönüşür...
benim öyle olmuştu...

akşam bizimki de bize show yaptı resmen...

eve gidince uzandım... nasıl hareketler......maşallah...
ben dışardan bakınca da farkettim hemen eşime dedim bak nasıl titretiyo karnımı diye o da baktı gördü...
hemen tokamı aldım tam üstüne koydum tokayı hareket ettirdi,sonra babası sevdi ilk defa ona da tekme attı... çok güzeldiiiiiii.....

hepimizin yavrucuğuna maşallahhhhhhhhhhh

kuzu rengi kırmızı olan besinleri tüketmeye çalış.. bulabilirsen üzüm pekmezi bul içiver..çok şükür benim hep iyi çıktı cuma günü verdiğimde de normal dedi..sordum herkes kullanıyo ben niye kullanmıyom doktora...ben bu değere ilaç veremem ki dedi...

Takvimci çocukkk
KAn ilacı zaten verecektir doktorunn o zamana kadar sen pekmez kuru üzüm vs ne bulabiliyorsan ye. Çünkü bundan sonra bebek daha hızlı büyüdüğü için daha çok kana ihtiyacın olacak.

benimde kanım düştü heralde çok nefes nefese kalıyorum bende kan üzümü aldım

fitoş size de günaydınnn.

senin oğluşş babasını sevindirmek istemişşş aferim ona

DÜn benimkiyle seninki anlaştı galibaa akşam tam yattık bizde oğlan kımraşmaya başladıı eşimin elini aldım hemen koydum karnıma bak dedim hissediyo musun? Sen oynatıyon karnını diyo SOnra bizim oğlan babasını inandırmak için tepindi durduu artık babası da hissetti Tabi o arada benim uykum kaçtıı baya bir süre uyuyamadım

günayyydddıınnnn....
anne adayı bacılarım veeee yiğenlerim nasılsınızzz...
ben iyyim allaha şükür, azcuk uykum var sadece uykuya doymuyom bu aralar
bugün yoğunum, ay sonu malum. hem ay sonu işlemleri hem ay başı planı. çok aranızda olamayabilirim...

günaydın kuzu maşallah ya eşimde görmek istiyor artık sabırsızlanıyor

fatmişş ben seni atlamışımm kuzzuuu kusura bakmaaa size deee kocamann günaydınnnnnnnnnnnn

günaydın canımm önemli değillll bebeğimmm

günaydın kuzu...hoşgeldin...

günaydın canımcım kolay gelsin işlerinde

Kızlar siz kaynatınnn ben iş başı yapmaya gidiyorumm zaten uykum da varrr bugünnn... SOnra gelirim aranızaaa hoşçakalınnn

hoşgeldin kuzu...kolay gele sana...

eşim de elini koyduğunda hep kaçıyodu hissedemiyodu,dün akşam kuzumu hıçkırık tuttu herhalde arka arkaya hissettik çünkü...bahaneyle eşim de hissetti...aynur abla demişti kumandayı hareket ettiriyo diye,bende daha hafif diye toka koydum onu bile titretti,sende daha çok belli olur sen de yap bak... çok bariz belli oluyo dışardan...

günaydın kuzu maşallah ya eşimde görmek istiyor artık sabırsızlanıyor

günaydın canımm önemli değillll bebeğimmm
yakındır cnm,tabi babasına naz yapmazsa senin yaramaz...

günaydın kuzu...hoşgeldin...

hoşbulduk kuzuuuuuuu... nasılsınız?

ben iyiyim yavru meyve tabağını önüme aldım götürüyom...

biz aslında küsüz biz babasına sigarayı bırakmıştı 3 gün içmedi ama başladı tekrar küstük oğlumla

Günaydın kızlar ve kuzularııı

günaydınn serabikooooo

günaydın annişler ve datlu bebişleri

ben bugün kızçemi top gibi hissettim babası dokunduğuyla kaçtı

günaydın iremiommm ve artık varlığını hissettiren nazlı kızçesiii

günaydın kızçeler

irem kız maşallah kızına hissediyosun artık demekki

günaydın fatmikimmmmmmmm

hareket falan hissetmedim ama top gibi bir yerde toplanmıştı kaçınca nere kaçtığını farkedemedim yani

GÜnaydın serapp ve oğluuşuuu

günaydınnn iremm ve nadir bulunan kızçesiii :)) artık senin kız tembellik yapmaktan vazgeçecek heraldeee

GÜnaydın diğer hatunlarrrr

günaydın didoşummm ve oğluşuuuuu

:124::124::124:Zilleri takıp oynayı verin gariii garriiiii:124::124::124:

iremiom benim kand eğerimde sınırdaydı kan ilacı verdiydide içemiyom ben onu şimdi kimbilir kaç olmuştur heee kara üzüm iyi gelirmiş bende hiç sevmemmm yemem lazım ama şart

günaydınnnn gülücükümm fatmikimmm ve kıpır kıpır oğluşuuuuu maşşallah sizeee

kız serabımm maşşallah senin değerlerinede ne yiyon kız deyiver hele

sizede maşşallaahhhhhhhhhh didoşummmm

günaydın ballı lokmam ve kuzusuuu dikkat et canım kendinee özletme kendini kaç arada yanımıza

Kızlar siz kaynatınnn ben iş başı yapmaya gidiyorumm zaten uykum da varrr bugünnn... SOnra gelirim aranızaaa hoşçakalınnn

görüşürüz didoşummmmm

ben iyiyim yavru meyve tabağını önüme aldım götürüyom...
ohhhhh yarasın paşayaaaa....

biz aslında küsüz biz babasına sigarayı bırakmıştı 3 gün içmedi ama başladı tekrar küstük oğlumla

aaa çok ayıp etmiş babası...

sen de ki büyüyünce oğlun da seni örnek alıp içerse görürsün de içine oturur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…