Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben 2 haftadır yatmadan süt içiyom o yeterince hava basıyo galiba doktor sancın oluyo mu dedi klasik yooo dedim , iyi yoksa ciddi sancı yapar korkma dedi

maşallah kız sen ikinciyi çok çabuk doğurursun hiç belirti yaşamadın

geçer kuzum geçer fil gibi yersin bizim gibi olursun

Eki Görüntüle 723675

işte pazartesi günü çekmişti abla ama yüklemediydim butlara gel butlaraaaaaa
maşallah maşallah,sen de sevimli tontişlerdensin... orantılısın..
şimdi hamiş halinle daha bi sevimlisin kuzummmmm...

Gülücükümm hoşgeldin bebeğimmmm ve paşasııııı ası oldunuz muuu iyimisiniz bebikommm

hoşbulduk kuzum...
aşı olduk,cıııısssssssss yaptılar bize... dün gece hiç üstüne yatamadım cnm ağrıdı baya. bugün de ağrıyo kolum yukarı kalkmıyo...

ama olsun annişlere vız gelirrrrrr...doğumun yanında bu ne kiiiii

hoşgeldin ablacım ne güzel yarın bebişini görceksin bende çok sabırsızlanmaya başladım artıkk

ablacımmm hoşgelmiş sefalar getirmişsinnnn Biz senle denk gidiyoruz bende 90 na merdiven dayamışımdır

Yarın zeynep narinimiz cici bi kız olup annesine profil resmi vericek inşallahhh yerim onun gül yüzünü bennnn

o çatal bıçağa öldüm gülmekten zaten

Eki Görüntüle 723675

işte pazartesi günü çekmişti abla ama yüklemediydim butlara gel butlaraaaaaa
valla bacım kızma şimdiye kadar koyduğun en güzel hamiş resmi bi de aklımda kalan kırmızı pantolonlu olan var.
bence beyaz giydiğin için öle görünmüş, ama inan fazla deil.
bu arada pantolon hamiş pantolonu mu:44: sağlık ocağındaki ebe de artık sıkı şeyler giyme rahat şeyler giy, içerde sıkılmasın bebiş dedi.

teşekkür ederim ablacım. senin kızı duyan gören oğlanlar sıra ile geliyor peşinden. tabi benimki kesin deil, gelecek aya iyice netleşir.
bizimkide kıpraşmaktan dr. amcasına rahat vermedi
allah cümlemizin çocuklarına uzun ömürler versin inşallah.
inşallah Zeynep narinimizde kilo almıştır, topak topak olmuştur

göbek diz arası

sorma abla benim bacaklarım kalın hele üst tarafı ilk okula gitmiyodum neredeyse ben paten kaymaya başladım teeeeee lise yıllarına kadar çıkmadfı o patenler ayağımdan arka bacaklarım öyle sert ki ne yapsam erimiyolar e bide evlendikten sonra kg aldımm sonuç ortada butlarım

oyy kıyamam Kuzucum öpmüşş bak geçsin teyzemin cısı dio

bebikom ben neredeyse 8. Haftadan beri hamiş pantalonu giyiyommm h.snu buldum beyazını aldımmm tabisi beyazında verdiği bi butdaşlık var bacaklarımdaa Ama normaldede kalınlar yaniii evet tombulum ama orantılıdır vücüdüm bunada şükür artık doğumdan sonra nişandan önceki hallerime dönmek istiyorummm

Sağ olun kızlar, teyzeler...Almıştır o kilo, rüyasını gördüm ben. Tostoparlaktı Kilolu olmasa da olur yeterki sağlıklı olsun da. Ayrıntılıyı bilmeyenler sabırsızlıkla bekliyor bilenler benim gibi yüreği ağzında bekliyor. Onu da atlatırsak kazasız belasız ohhh diyeceğim.

serapla senden sonra sıra bana geldi aşı sırası :18::18::18::18:
sen de ol kurtul cnm, hoş 1 ay sonra tekrar olcaz ama neyse....

senin kuzun öpünce hemen geçti kiiiii

kuzu bilmem su değdirirsen kızarır ve acıma daha fazla olur dedi...benimde dün ağrıdı ama bugün yok çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…