- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.241
ben 2 haftadır yatmadan süt içiyom o yeterince hava basıyo galibadoktor sancın oluyo mu dedi klasik yooo dedim , iyi yoksa ciddi sancı yapar korkma dedi
ha haaa. ben yemeği koca 2 öğünlük yaptım, bu akşam da devamını yicem
bizim burda daha yok canım mısır, çıksın hemen alayım bali, beni de cırcırlar belkimmm
evet canım bedenim de hep çok ilginç mucizeler yaşıyom, her defasında da şaşırıyom çok
özellikle o safralar bitti ya çok mutluyum. şu ara ara olan bulantı ve kusmalarımda geçerse tamamen rahatlıycam.
maşallah maşallah,sen de sevimli tontişlerdensin... orantılısın..
Gülücükümm hoşgeldin bebeğimmmm ve paşasııııı ası oldunuz muuu iyimisiniz bebikommm
Selam ey topik ahalisi.
Tuğbacım, öncelikle bebikinin iyi olmasına çok sevindim. Maşallah sübhanallah. Oğlan demiş -ki hiç şaşmadımHayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah uzun ömürler nasip etsin. Anacı olsun:) Benim kızım paso uyudu 2 li testte doktor zor uyandırdıydı. Bilmem kaç desibel ses dalgası vermişti de onla bile uyanmıştı. Seninki eşref saatine denk gelmemiş, ekşınlı zamana denk gelmiş ne güzel:)
Kızlar, göbekleriniz bence de küçülmüş. Fulininki aynı geldi bana. Ayrıca benim yanımda kiloluyum demeye utanmıyor musunuz aaaa92 kiloyum5,5 ayda 800 gr aldım Tabi bir aydır tartılmıyorum yarın göreceğiz son bir aydır yemelerimin ceremesi ne olmuş. En az 3 kilo almışımdır diyorum. Bu arada Fuli, ben yarın gidiyorum doktora. Cuma doktorum ameliyatta olacakmış. İnşallah yarın kızımın yüzünü net görebilirim. Israrla net foto isteyeceğim. Tabi yumurcak izin verirse. Bir de umarım sağlıklıdır. Umarım büyümüştür.
Didoş o karın ağrıları ben de 3 gün sürdü geçti. Ben bile korktum yani. Şükür ki, normal bir durummuş. Ebeye sordum.
selam ey topik ahalisi.
Tuğbacım, öncelikle bebikinin iyi olmasına çok sevindim. Maşallah sübhanallah. Oğlan demiş -ki hiç şaşmadımhayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah uzun ömürler nasip etsin. Anacı olsun:) benim kızım paso uyudu 2 li testte doktor zor uyandırdıydı. Bilmem kaç desibel ses dalgası vermişti de onla bile uyanmıştı. Seninki eşref saatine denk gelmemiş, ekşınlı zamana denk gelmiş ne güzel:)
kızlar, göbekleriniz bence de küçülmüş. Fulininki aynı geldi bana. Ayrıca benim yanımda kiloluyum demeye utanmıyor musunuz aaaa92 kiloyum5,5 ayda 800 gr aldım tabi bir aydır tartılmıyorum yarın göreceğiz son bir aydır yemelerimin ceremesi ne olmuş. En az 3 kilo almışımdır diyorum. Bu arada fuli, ben yarın gidiyorum doktora. Cuma doktorum ameliyatta olacakmış. Inşallah yarın kızımın yüzünü net görebilirim. ısrarla net foto isteyeceğim. Tabi yumurcak izin verirse. Bir de umarım sağlıklıdır. Umarım büyümüştür.
didoş o karın ağrıları ben de 3 gün sürdü geçti. Ben bile korktum yani. şükür ki, normal bir durummuş. Ebeye sordum.
yürü git lengöz bu göz çakıl taşı değil ben ne diyosam o bu arada teorilere birşey daha ekliyom et canı çeken erkek doğuracak galiba kendi butundan bahsedip çatal kaşık çıkardığının farkındasın demi fulim
valla bacım kızma şimdiye kadar koyduğun en güzel hamiş resmi
teşekkür ederim ablacım. senin kızı duyan gören oğlanlar sıra ile geliyor peşinden. tabi benimki kesin deil, gelecek aya iyice netleşir.Selam ey topik ahalisi.
Tuğbacım, öncelikle bebikinin iyi olmasına çok sevindim. Maşallah sübhanallah. Oğlan demiş -ki hiç şaşmadımHayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah uzun ömürler nasip etsin. Anacı olsun:) Benim kızım paso uyudu 2 li testte doktor zor uyandırdıydı. Bilmem kaç desibel ses dalgası vermişti de onla bile uyanmıştı. Seninki eşref saatine denk gelmemiş, ekşınlı zamana denk gelmiş ne güzel:)
Kızlar, göbekleriniz bence de küçülmüş. Fulininki aynı geldi bana. Ayrıca benim yanımda kiloluyum demeye utanmıyor musunuz aaaa92 kiloyum5,5 ayda 800 gr aldım Tabi bir aydır tartılmıyorum yarın göreceğiz son bir aydır yemelerimin ceremesi ne olmuş. En az 3 kilo almışımdır diyorum. Bu arada Fuli, ben yarın gidiyorum doktora. Cuma doktorum ameliyatta olacakmış. İnşallah yarın kızımın yüzünü net görebilirim. Israrla net foto isteyeceğim. Tabi yumurcak izin verirse. Bir de umarım sağlıklıdır. Umarım büyümüştür.
Didoş o karın ağrıları ben de 3 gün sürdü geçti. Ben bile korktum yani. Şükür ki, normal bir durummuş. Ebeye sordum.
hoşbulduk cnm.
evet aşı yaptırdım ama bana ağrı yaptı ya,kolumu kaldıramıyom yukarı doğru...
göbek diz arası
maşallah maşallah,sen de sevimli tontişlerdensin... Orantılısın..
şimdi hamiş halinle daha bi sevimlisin kuzummmmm...
Hoşbulduk kuzum...
Aşı olduk,cıııısssssssss yaptılar bize... Dün gece hiç üstüne yatamadım cnm ağrıdı baya. Bugün de ağrıyo kolum yukarı kalkmıyo...
Ama olsun annişlere vız gelirrrrrr...doğumun yanında bu ne kiiiii
basacam yakındır zaten...bisiklet pompası ile hava basalım bu kızçeye
O çatal bıçağa öldüm gülmekten zaten
Valla bacım kızma şimdiye kadar koyduğun en güzel hamiş resmiBi de aklımda kalan kırmızı pantolonlu olan var.
Bence beyaz giydiğin için öle görünmüş, ama inan fazla deil.
Bu arada pantolon hamiş pantolonu mu:44: Sağlık ocağındaki ebe de artık sıkı şeyler giyme rahat şeyler giy, içerde sıkılmasın bebiş dedi.
Teşekkür ederim ablacım. Senin kızı duyan gören oğlanlar sıra ile geliyor peşinden. Tabi benimki kesin deil, gelecek aya iyice netleşir.
Bizimkide kıpraşmaktan dr. Amcasına rahat vermedi
Allah cümlemizin çocuklarına uzun ömürler versin inşallah.
Inşallah zeynep narinimizde kilo almıştır, topak topak olmuştur
bencede yok ama doktor yalan söylüyo
sen de ol kurtul cnm, hoş 1 ay sonra tekrar olcaz ama neyse....serapla senden sonra sıra bana geldi aşı sırası :18::18::18::18:
sorma abla benim bacaklarım kalın hele üst tarafı ilk okula gitmiyodum neredeyse ben paten kaymaya başladım teeeeee lise yıllarına kadar çıkmadfı o patenler ayağımdan arka bacaklarım öyle sert ki ne yapsam erimiyolar e bide evlendikten sonra kg aldımm sonuç ortada butlarım
oyy kıyamamKuzucum öpmüşş bak geçsin teyzemin cısı dio
en son 68 gördük cnm bu sabah...:18::18::18:
ama bana daha fazlaymış gibi geliyo hep... neden öyle oluyo ki?
bi de serap ben de dün aşı oldum ama gece çok ağrıdı,sabahtan beri de ağrıyo,yukarı kaldıramıyom kolumu ben yaaa
sen demişsin 2 gün su deydirmemek lazımmış,ben bu sabah duş aldım:26::26::26: bişey olur mu ki?:18::18::18::18::18::18:
Eki Görüntüle 720416
işte bu da bizim cumartesi günü eklediğimiz göbüşümüz...
kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tekrar....
...................................................canım biz ona gaz demiyoruz kilo diyoruz et diyoru yağ diyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?