- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
- #28.221
bilmiyom kuzu olabilir zaten korkuyodum bu şekilde gidersem yer çekmine dayanamayıp düşecek göbek yere diye...o zaman gazın inmiş yavrum kabızlığın gittiyse o da çözmüştür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyom kuzu olabilir zaten korkuyodum bu şekilde gidersem yer çekmine dayanamayıp düşecek göbek yere diye...o zaman gazın inmiş yavrum kabızlığın gittiyse o da çözmüştür
bizim gazımız inmiş...o zaman siz hiç gaz almamışsınız
sizi accık gazlayak kız![]()
sonraki ayları ben de düşünmüyom zatenMidemin bulanmadığı öğünlerde eski iştahla yemeğe başladım artık.
Bi de bu aralar (canınız çekmesin) acayip et istiyom. Dün üşenmedim eve geç gitmeme rağmen et yaptım.![]()
ayy ben istemeeeemmm ben de yeteri kadar var zaten. bi de kabızım :18::18::18: o kadar da su içiyom. ama kabızlığıma ,iyi gelen bi meyve vardı onu da bulamıyom artık burdaki manavlarda ne yapcaz bakalımm.
mrb kızlarrrrrrr biz geldikkkkkk..
dünden beri bilgisayarımız bozulmuştu,yeni geldi....
ama sizi çok ösledikkkkk bizzzz
fulya,fatma ve serap göbüşler paylaşılmış... çoooookkkkk sevimlisiniz hepiciniz de ama gerçekten bi önceki ay sanırım daha yakından olduğu için daha çok çıkmıştı...
sanırım kilo alma konusunda rekor bende...
5 ayda tam 8 kilocuuuuukkkkk
dağılım ilk 3 ay: 3 kilo
4. ay: 3 kilo
5.ay: 2 kilo( azaltmışım)
sonraki ayları ben de düşünmüyom zatenmidemin bulanmadığı öğünlerde eski iştahla yemeğe başladım artık.
bi de bu aralar (canınız çekmesin) acayip et istiyom. dün üşenmedim eve geç gitmeme rağmen et yaptım.![]()
büyüdük kuzu biz birde ben kendi kendimi çekiyorm malesef aynada yok boy aynası gibi doğal olarak yakından çekebiliyom ayrıca bol giyinince benimde minnaklaşıyo bide öyle çeker korum görürsün![]()
söylemesi ayıp bende acayip gaz varmışta ne sancısı var nede varlığının hissi ben hep gazlıyım yani![]()
burda yakından çekilmiş geçen elbiseli resminde sende fittin tatlım...
mrb kızlarrrrrrr biz geldikkkkkk..
dünden beri bilgisayarımız bozulmuştu,yeni geldi....
ama sizi çok ösledikkkkk bizzzz
fulya,fatma ve serap göbüşler paylaşılmış... çoooookkkkk sevimlisiniz hepiciniz de ama gerçekten bi önceki ay sanırım daha yakından olduğu için daha çok çıkmıştı...
sanırım kilo alma konusunda rekor bende...
5 ayda tam 8 kilocuuuuukkkkk
dağılım ilk 3 ay: 3 kilo
4. ay: 3 kilo
5.ay: 2 kilo( azaltmışım)
ben illa gazlayacam seni...uleynnn nerende gaz senin...
ben illa gazlayacam seni...uleynnn nerende gaz senin...
bisiklet pompası ile hava basalım bu kızçeye![]()
etçiii seniiiiiiii bizdensin yawrummmmm
Ben hala et die deliriyorummm sahilden eve mangal kokuları geliyo yaaaaa tutmayın beni utanmasam hazır sofralardan birine gidip oturcam![]()
bizim burda daha yok canım mısır, çıksın hemen alayım bali, beni de cırcırlar belkimmmkuzu beni mısır ishal ediyo...çıktı artık taze mısır canınız çekmesin de...hemen beni cırcır eder...
en son tartıda kaçı gördü ibre hoşgeldin kuzu bu arada...
12. haftada bulantılar nasıl kesiliyor değil mi yavrum ohh rahat ettin
kız o acunun boyu devrilsin dün gece o etleri gözümün önünde nasıl yedirdi millete saat 10da kalktık köfte pişirdik eşimle evde köfte olmasa göndercektim git et bul diyeee![]()
kuzu beni mısır ishal ediyo...çıktı artık taze mısır canınız çekmesin de...hemen beni cırcır eder...
en son tartıda kaçı gördü ibre hoşgeldin kuzu bu arada...
yok beyaaa benim nerem fittttt tombulum ben yoldan geldim yorgunum bu arada bak p.tesi günü bi foto çekmiştim sizlen paylaşmadıydım du orda bak butlarımaaa![]()
yürü git lenGöz bu göz çakıl taşı değil
Ben ne diyosam o
Bu arada teorilere birşey daha ekliyom et canı çeken erkek doğuracak galiba
Kendi butundan bahsedip çatal kaşık çıkardığının farkındasın demi fulim
![]()
hoşgeldin fitoşum bende aşıya gittin o yüzden gelmiyorsun sanmıştım bizde seni özledik