Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

etçiii seniiiiiiii bizdensin yawrummmmm

Ben hala et die deliriyorummm sahilden eve mangal kokuları geliyo yaaaaa tutmayın beni utanmasam hazır sofralardan birine gidip oturcam

ayy ben istemeeeemmm ben de yeteri kadar var zaten. bi de kabızım :18::18::18: o kadar da su içiyom. ama kabızlığıma ,iyi gelen bi meyve vardı onu da bulamıyom artık burdaki manavlarda ne yapcaz bakalımm.

kuzu beni mısır ishal ediyo...çıktı artık taze mısır canınız çekmesin de...hemen beni cırcır eder...

en son tartıda kaçı gördü ibre hoşgeldin kuzu bu arada...

12. haftada bulantılar nasıl kesiliyor değil mi yavrum ohh rahat ettin
kız o acunun boyu devrilsin dün gece o etleri gözümün önünde nasıl yedirdi millete saat 10da kalktık köfte pişirdik eşimle evde köfte olmasa göndercektim git et bul diyeee

büyüdük kuzu biz birde ben kendi kendimi çekiyorm malesef aynada yok boy aynası gibi doğal olarak yakından çekebiliyom ayrıca bol giyinince benimde minnaklaşıyo bide öyle çeker korum görürsün

burda yakından çekilmiş geçen elbiseli resminde sende fittin tatlım ...

hoşgeldin fitoşum bende aşıya gittin o yüzden gelmiyorsun sanmıştım bizde seni özledik

etçiii seniiiiiiii bizdensin yawrummmmm

Ben hala et die deliriyorummm sahilden eve mangal kokuları geliyo yaaaaa tutmayın beni utanmasam hazır sofralardan birine gidip oturcam

ha haaa. ben yemeği koca 2 öğünlük yaptım, bu akşam da devamını yicem

kuzu beni mısır ishal ediyo...çıktı artık taze mısır canınız çekmesin de...hemen beni cırcır eder...

bizim burda daha yok canım mısır, çıksın hemen alayım bali, beni de cırcırlar belkimmm

evet canım bedenim de hep çok ilginç mucizeler yaşıyom, her defasında da şaşırıyom çok
özellikle o safralar bitti ya çok mutluyum. şu ara ara olan bulantı ve kusmalarımda geçerse tamamen rahatlıycam.

en son 68 gördük cnm bu sabah...:18::18::18:

ama bana daha fazlaymış gibi geliyo hep... neden öyle oluyo ki?

bi de serap ben de dün aşı oldum ama gece çok ağrıdı,sabahtan beri de ağrıyo,yukarı kaldıramıyom kolumu ben yaaa

sen demişsin 2 gün su deydirmemek lazımmış,ben bu sabah duş aldım:26::26::26: bişey olur mu ki?:18::18::18::18::18::18:

yok beyaaa benim nerem fittttt tombulum ben yoldan geldim yorgunum bu arada bak p.tesi günü bi foto çekmiştim sizlen paylaşmadıydım du orda bak butlarımaaa

yürü git len göz bu göz çakıl taşı değil ben ne diyosam o bu arada teorilere birşey daha ekliyom et canı çeken erkek doğuracak galiba kendi butundan bahsedip çatal kaşık çıkardığının farkındasın demi fulim

evet farkındayım kuzuuu et diyince bana bişiler oluyooo acıktım haaaaaa

Selam ey topik ahalisi.

Tuğbacım, öncelikle bebikinin iyi olmasına çok sevindim. Maşallah sübhanallah. Oğlan demiş -ki hiç şaşmadım Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah uzun ömürler nasip etsin. Anacı olsun:) Benim kızım paso uyudu 2 li testte doktor zor uyandırdıydı. Bilmem kaç desibel ses dalgası vermişti de onla bile uyanmıştı. Seninki eşref saatine denk gelmemiş, ekşınlı zamana denk gelmiş ne güzel:)

Kızlar, göbekleriniz bence de küçülmüş. Fulininki aynı geldi bana. Ayrıca benim yanımda kiloluyum demeye utanmıyor musunuz aaaa92 kiloyum5,5 ayda 800 gr aldımTabi bir aydır tartılmıyorum yarın göreceğiz son bir aydır yemelerimin ceremesi ne olmuş. En az 3 kilo almışımdır diyorum. Bu arada Fuli, ben yarın gidiyorum doktora. Cuma doktorum ameliyatta olacakmış. İnşallah yarın kızımın yüzünü net görebilirim. Israrla net foto isteyeceğim. Tabi yumurcak izin verirse. Bir de umarım sağlıklıdır. Umarım büyümüştür.

Didoş o karın ağrıları ben de 3 gün sürdü geçti. Ben bile korktum yani. Şükür ki, normal bir durummuş. Ebeye sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…