Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

koy koy koy sende koy göbüşünü ve bebişiniii

kız millet görecek diye halimi görsennnn acele acele ne yaptığımı bilemiyorum

tahmin edebiliyorum kuzu

teşekkürler didoşumm. kaçırdım seni yine yetişemedim galiba
valla aynen bu bebek gibiydi, hatta bi ara totosunu döndü iki bacak arası göründü dr. o zaman erkek olabilir dedi.
demir ilacı için şunlar yazıyo bebekim:
yemeklerden yarım saat sonra alınmalıdır.
ilaçlar ile birlikte süt ve süt ürünleri(peynir,yoğurt) aynı anda alınmamalıdır.
ilaç ile birlikte çay tüketilmemelidir.
aynı anda kalsiyum prepatları alınmamalıdır.
c vitamini ile birlikte(portakal, greyfurt suyu) alınmalıdır.

Eki Görüntüle 723628

yine çekemedim çok kalabalıktı lavabo biraz önce çektiğimi koydum
maşallahhh fatmam
ama sanki geçen sefer koyduğunda göbüşün daha şişti sanki. veya ben kıyafetten öle algıladım. ayrıca bu resimde abarttığın gibi deilsin, fit görünüyosun

işte bu da bizim en son halimiz....

Eki Görüntüle 723638
teşekkürler canım. allaha şükür ölçümler temiz. büyük ihtimal ama bakalım 1 ay sonra netleşir cinsiyet inşallahh
senin göbüşe de 10 üzerinden 10 veriyom, çok tatlı yaww, maşallahhh..

Son düzenleme:
kız senin diğer foton daha büyüktü göbeğin şimdi daha az gibi geldi sanki belki fotonun yakınlığı uzaklığı ile alakalıdır

yok kuzu ben diyom ya küçüldü göbek diye..
Kız geçen ay gazınız mı vardı sanki geçen kiresimlerde daha büyüktü bu göbişler
gazdı herhalde bana da küçük geliyo göbek şimdicik...

şu foto işini bende ciddiye alıyım doktor günleri çekiyim bari
yap kuzu yap ileride bakıpta eskigünleri yadd edersin.
maşşallah anasına kuzusunaaa topiğimizin paşasınaaaaa

ne tesadüff bende doymuyoommm

uatnmayıp yazcam öğleden gelirken acıktım..eşimde bişiler aldı..derse girmeden bir dilim yedim...sonraki teneffüste üç dilim daha yedim...bir dilimde sınıfa götürdüm...o dilimi de sınıfta götürdüm...şimdi de sütümü götürüyom...

accık küçülldü ama bende 10 üzerinden 10 vereyim bari....

evt tatlım sanırım kıyafetten bu gömleğim biraz daha bol canım .teşekkür ederim kuzum hala kurtarır yanım var sonraki ayları düşünmüyorum.

seninde fatoşun kide daha küçük geldi ama fuli hem yakından çekiyo hemde hala gazlı anlaşılan onda her hangi bişey farketmedim

o zaman gazın inmiş yavrum kabızlığın gittiyse o da çözmüştür

evt tatlım sanırım kıyafetten bu gömleğim biraz daha bol canım .teşekkür ederim kuzum hala kurtarır yanım var sonraki ayları düşünmüyorum.

sonraki ayları ben de düşünmüyom zaten midemin bulanmadığı öğünlerde eski iştahla yemeğe başladım artık.
bi de bu aralar (canınız çekmesin) acayip et istiyom. dün üşenmedim eve geç gitmeme rağmen et yaptım.

bizim gazımız inmiş...o zaman siz hiç gaz almamışsınız

sizi accık gazlayak kız

ayy ben istemeeeemmm ben de yeteri kadar var zaten. bi de kabızım :18::18::18: o kadar da su içiyom. ama kabızlığıma ,iyi gelen bi meyve vardı onu da bulamıyom artık burdaki manavlarda ne yapcaz bakalımm.

mrb kızlarrrrrrr biz geldikkkkkk..

dünden beri bilgisayarımız bozulmuştu,yeni geldi....

ama sizi çok ösledikkkkk bizzzz

fulya,fatma ve serap göbüşler paylaşılmış... çoooookkkkk sevimlisiniz hepiciniz de ama gerçekten bi önceki ay sanırım daha yakından olduğu için daha çok çıkmıştı...
sanırım kilo alma konusunda rekor bende...

5 ayda tam 8 kilocuuuuukkkkk

dağılım ilk 3 ay: 3 kilo
4. ay: 3 kilo
5.ay: 2 kilo( azaltmışım)

seninde fatoşun kide daha küçük geldi ama fuli hem yakından çekiyo hemde hala gazlı anlaşılan onda her hangi bişey farketmedim

büyüdük kuzu biz birde ben kendi kendimi çekiyorm malesef aynada yok boy aynası gibi doğal olarak yakından çekebiliyom ayrıca bol giyinince benimde minnaklaşıyo bide öyle çeker korum görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…