Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

birşey çıkmaz canım takma kafaya...

Kızlar süt pompasını gereksiz buluyordum ama bazı topiklere baktım, hemen hemen hiç birinin sütü gelmemiş doğumdan sonra. Almak lazım galiba. Sezeryan olursa hele de süt geç geliyor...Bir de aklınızda bulunsun not edin Humana Çay anne sütünü çok ama çok artırıyor. Tecrübeyle sabit. Günde 3 fincan içmeniz yeterli.

ben görmüştüm ama yorum yapamadım telden girince maşallah oğluna
teşekkür ederim cnm... hepimizin göböüşlerine maşallahhhhhhh...

duyuyom kuzu duyuyommmmm

ıııı pardon görmemişim diğer sayfada kalmış...
demekki herkeste aynı etkiyi yapmıyo aşı..
kızarıklık şişlik falan yok ama ağrı var...

ama ebe olabilir dedi...

amaaaaannn geçer yaaaaa......

1 ay sonra tekrar cısssssss.....

haklısın abla hazırlıklı olmak lazımmm

evet abla gerekli benim 2 arkadaşım da normal doğumyaptı,hemen gelmedi sütleri,şimdi taşıyo ama ilk etapta lazım olabilir..

bu arada teşekkür ederim abla.... sizinleyim yupppiiiiii

aynen haziran 28 de cısss olcaz birde şeker yüklemesini telefonla bildirin dediler sana da dediler mi kuzu sisteme yükleyeceklermiş...

kız anaları yandı bu topikte paylaşılamıyorlar, kapıları bayağı aşınacak

Benim kızım feminist olacak, kimselere yüz vermeyecekAha da böyle pes edecek peşindekiler Ama tabi aşık olacak en sonunda, uçup gidecek anasını bırakıp. Ablaları gibi. Zavallı ben. Doğur bak büyüt ver elin adamına. Ahhhh ahhhhhh ne çektim be gülüm ben, ne çektim ama

sen de ol kurtul cnm, hoş 1 ay sonra tekrar olcaz ama neyse....

senin kuzun öpünce hemen geçti kiiiii

aramadılar henüz heralde haftaya arar doktor kadın

he valla heee oda gidicekti doktora zaten normaldede pek uğrayamıyo bari doktor ziyaretinen haber verseeeee hem özledik hem merak ediyoruz

bende özledim onu yaaa sanırım iremle aynı onun haftaları ama tam bilmiyorum

Bence onun da oğlu olacak. Ki inşallah öyledir. Çeşidi olsun değil mi

olabilir valla ben en kötü merveyi alcam oğlumaa

evet benim arkadaşım da mutlaka pompa al dedi. hatta o manuel olanını tavsiye etti. hem bebek çabuk yorulduğu için hem de ilk etapta süt az geldiği için pompa gerekli dedi. sütün çoğalmasında çok etkiliymiş düzenli sağmak.
çayı da yazdım bi kenara ablacım

aynen haziran 28 de cısss olcaz birde şeker yüklemesini telefonla bildirin dediler sana da dediler mi kuzu sisteme yükleyeceklermiş...

evet cnm bana da dedi...kayda alcaklarmış.senin ne zman şeker yüklemesi...

benim ayrıntılıdan,bir buçuk iki hafta sonra demişti bakalım şimdi bişey dicek mi... yani 23. haftada...

inşallah sorun çıkmaz yaaaaa...

benimde 6sına ayrıntılıya ultrasyon yazdı...işte iki hafta sonra tekrar çağıracam dedi zaten kontrollrimiz iki haftaya düşecek dedi bundan sonra o zamanda şeker yüklemesini yapar...

ama bişi diyemm mi sana ben şeker yüklemesinden korkuyom en fazla..sanki bana şeker fazla çıkacakmış gibime geliyo...:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…