- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.261
ay kızlar kübranın cinsiyet ne oldu acaba haberde veremiyor bize onun kızı olursa ben alcam oğlumaa
ay kızlar kübranın cinsiyet ne oldu acaba haberde veremiyor bize onun kızı olursa ben alcam oğlumaa
birşey çıkmaz canım takma kafaya...Sağ olun kızlar, teyzeler...Almıştır o kilo, rüyasını gördüm ben. Tostoparlaktı Kilolu olmasa da olur yeterki sağlıklı olsun da. Ayrıntılıyı bilmeyenler sabırsızlıkla bekliyor bilenler benim gibi yüreği ağzında bekliyor. Onu da atlatırsak kazasız belasız ohhh diyeceğim.
ahhhaaa bi göbüş daha maşallah sana ve kuzuna...
Eki Görüntüle 720416
işte bu da bizim cumartesi günü eklediğimiz göbüşümüz...
kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tekrar....
...................................................
teşekkür ederim cnm... hepimizin göböüşlerine maşallahhhhhhh...ben görmüştüm ama yorum yapamadım telden girince maşallah oğluna
duyuyom kuzu duyuyommmmm
kızlar süt pompasını gereksiz buluyordum ama bazı topiklere baktım, hemen hemen hiç birinin sütü gelmemiş doğumdan sonra. Almak lazım galiba. Sezeryan olursa hele de süt geç geliyor...bir de aklınızda bulunsun not edin humana çay anne sütünü çok ama çok artırıyor. Tecrübeyle sabit. Günde 3 fincan içmeniz yeterli.
Kızlar süt pompasını gereksiz buluyordum ama bazı topiklere baktım, hemen hemen hiç birinin sütü gelmemiş doğumdan sonra. Almak lazım galiba. Sezeryan olursa hele de süt geç geliyor...Bir de aklınızda bulunsun not edin Humana Çay anne sütünü çok ama çok artırıyor. Tecrübeyle sabit. Günde 3 fincan içmeniz yeterli.
teşekkür ederim cnm... hepimizin göböüşlerine maşallahhhhhhh...
ıııı pardon görmemişim diğer sayfada kalmış...
demekki herkeste aynı etkiyi yapmıyo aşı..
kızarıklık şişlik falan yok ama ağrı var...
ama ebe olabilir dedi...
amaaaaannn geçer yaaaaa......
1 ay sonra tekrar cısssssss.....
kız anaları yandı bu topikte paylaşılamıyorlar, kapıları bayağı aşınacak
sen de ol kurtul cnm, hoş 1 ay sonra tekrar olcaz ama neyse....
senin kuzun öpünce hemen geçti kiiiii
he valla heee oda gidicekti doktora zaten normaldede pek uğrayamıyo bari doktor ziyaretinen haber verseeeee hem özledik hem merak ediyoruz
Bence onun da oğlu olacak. Ki inşallah öyledir. Çeşidi olsun değil mi
Kızlar süt pompasını gereksiz buluyordum ama bazı topiklere baktım, hemen hemen hiç birinin sütü gelmemiş doğumdan sonra. Almak lazım galiba. Sezeryan olursa hele de süt geç geliyor...Bir de aklınızda bulunsun not edin Humana Çay anne sütünü çok ama çok artırıyor. Tecrübeyle sabit. Günde 3 fincan içmeniz yeterli.
kız anaları yandı bu topikte paylaşılamıyorlar, kapıları bayağı aşınacak
aynen haziran 28 de cısss olcaz birde şeker yüklemesini telefonla bildirin dediler sana da dediler mi kuzu sisteme yükleyeceklermiş...
aramadılar henüz heralde haftaya arar doktor kadın
bende özledim onu yaaa sanırım iremle aynı onun haftaları ama tam bilmiyorum
olabilir valla ben en kötü merveyi alcam oğlumaa
evet cnm bana da dedi...kayda alcaklarmış.senin ne zman şeker yüklemesi...
benim ayrıntılıdan,bir buçuk iki hafta sonra demişti bakalım şimdi bişey dicek mi... yani 23. haftada...
inşallah sorun çıkmaz yaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?