- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.281
yaaaaaaa hiç sorma ben de en çok ondan korkuyom... inşallah çıkmaz canım yaaaa.. deme öyle.....benimde 6sına ayrıntılıya ultrasyon yazdı...işte iki hafta sonra tekrar çağıracam dedi zaten kontrollrimiz iki haftaya düşecek dedi bundan sonra o zamanda şeker yüklemesini yapar...
ama bişi diyemm mi sana ben şeker yüklemesinden korkuyom en fazla..sanki bana şeker fazla çıkacakmış gibime geliyo...:18::18:
huuu huuu biz geldiiknasılsnz hatunlar
hoş geldin küboşum biz iyiyiz dr. kontrolümüz vardı bugün bizim dehuuu huuu biz geldiiknasılsnz hatunlar
biz geldikkk kızlarrr keyfimiz de yerindeee sizler de kaynatmışsınız yaaa oku oku bitmiyooo
fuli senin beyaz pantolonlu fotonn butlu butluuu elbiseli halin daha bi zayıftıKEndi butun da canın et çekmiş ya helal sana
fitoşş hoşgeldinizzz nerelerdeydinizzz?? aşı zorlamış seniii ama geçer yarına kadrr merak etme benim ağrımamıştı ama bu seferkinde biraz şişmişti su değdirmiycen dediydi ebe onun yüzünden iki gün duş alamadımNeyse sende öğrenmiş oldun artık bir dahakine dikkat edersin su değdirmezsin
aynur ablaa senin bıcırık zeynep narin yarın kocaman olduğunu görürsün inşallah güzel bir foto bekliyoruzz renkli olarak açılışı ben dün yaptım sıra sendee bir de kız resmi görelimm hep erkek hep erkek
biz geldikkk kızlarrr keyfimiz de yerindeee sizler de kaynatmışsınız yaaa oku oku bitmiyooo
fuli senin beyaz pantolonlu fotonn butlu butluuu elbiseli halin daha bi zayıftıKEndi butun da canın et çekmiş ya helal sana
fitoşş hoşgeldinizzz nerelerdeydinizzz?? aşı zorlamış seniii ama geçer yarına kadrr merak etme benim ağrımamıştı ama bu seferkinde biraz şişmişti su değdirmiycen dediydi ebe onun yüzünden iki gün duş alamadımNeyse sende öğrenmiş oldun artık bir dahakine dikkat edersin su değdirmezsin
aynur ablaa senin bıcırık zeynep narin yarın kocaman olduğunu görürsün inşallah güzel bir foto bekliyoruzz renkli olarak açılışı ben dün yaptım sıra sendee bir de kız resmi görelimm hep erkek hep erkek
odada yalniz kalinca fotoladim hemen bebisimi. bi tanesi ilk kiprasmadan onceki hali. bi tanesi de iki bacagi ve totosu. dr. bu resmi gorunce tahmin yapti cinsiyeti.Eki Görüntüle 723709 Eki Görüntüle 723710
ben yavaştan derse kaçar kızlar..benim sürem doldu...
sizleri ve göbüşlerinizdekini öptük kuzumla...
evet cnm bana da dedi...kayda alcaklarmış.senin ne zman şeker yüklemesi...
benim ayrıntılıdan,bir buçuk iki hafta sonra demişti bakalım şimdi bişey dicek mi... yani 23. haftada...
inşallah sorun çıkmaz yaaaaa...
benimde 6sına ayrıntılıya ultrasyon yazdı...işte iki hafta sonra tekrar çağıracam dedi zaten kontrollrimiz iki haftaya düşecek dedi bundan sonra o zamanda şeker yüklemesini yapar...
ama bişi diyemm mi sana ben şeker yüklemesinden korkuyom en fazla..sanki bana şeker fazla çıkacakmış gibime geliyo...:18::18:
hoşgördük kuzummmmm... bana bişey demedi ebe,ağrı olursa bu koy dedi hatta ama koymadım ben..biz geldikkk kızlarrr keyfimiz de yerindeee sizler de kaynatmışsınız yaaa oku oku bitmiyooo
oyyy maşallah kuzuya ne kadar netmiş cihaz.. bizimki hiç böle net çıkmıyo...odada yalniz kalinca fotoladim hemen bebisimi. bi tanesi ilk kiprasmadan onceki hali. bi tanesi de iki bacagi ve totosu. dr. bu resmi gorunce tahmin yapti cinsiyeti.Eki Görüntüle 723709 Eki Görüntüle 723710Kod:
hoşgördük kuzummmmm... bana bişey demedi ebe,ağrı olursa bu koy dedi hatta ama koymadım ben..
gece ağrımaya başladı... sabah duş aldım... ama bi dahakine deydirmem...
bir de ben tetanoz aşım var dedim,1 defa mı yapılcak şimdi dedim,yok dedi 1 ay sonra yine yapalım,fazla yapılmasının zararı yok,hatta doğumdan sonra da 5 e tamamlarsan,bir daha ömür boyu gerekmez dedi ikinci gebelikte bile.....
bi kart verdi bunu yanında taşı,tamamlandığında da olası allah korusun kesik falan olursa bunu göster dedi...
oyyy maşallah kuzuya ne kadar netmiş cihaz.. bizimki hiç böle net çıkmıyo...
ama ben cinsiyet tahmini yapamam kiiii:26::26:
eveeet gelelim asıl mezuyaaa...
Bugün kontrolümz vardı bilindiğ gibi eşimle gittik..bebişimizi gördüük uzuun uzun izledik ellerini agzının içine doldurmus oburixim benmm
Boyumuz kilomuz haftamızla tam uyumlu ilaçlarımıza multivitamin ekledi doktorumz ayrıca 1 ayda 500gr almışım
Cinsiyetimizi de öğrendik bir tosun paşa da bize geliyor rabbimin izniyle yağızım yolda
Bizde böyle haberler haa bide 2li testi yaptırmadm ya doktor kandırdı yine 3lü test için kan verdm haftaya alıcz sonuçlarımızıiste böyle hatunlar
bende yok canım ama bizim iş yerindeki hamişler 5. aydan itibaren hart hart kaşıyasımız geliyor demişlerdi.Kuzular sizinde göğüs uçlarınız kaşınıyomu :44::44::44::44::44::44:
bugün kontrolümz vardı bilindiğ gibi eşimle gittik..bebişimizi gördüük uzuun uzun izledik ellerini agzının içine doldurmus oburixim benmm
boyumuz kilomuz haftamızla tam uyumlu ilaçlarımıza multivitamin ekledi doktorumz ayrıca 1 ayda 500gr almışım
cinsiyetimizi de öğrendik bir tosun paşa da bize geliyor rabbimin izniyle yağızım yolda
bizde böyle haberler haa bide 2li testi yaptırmadm ya doktor kandırdı yine 3lü test için kan verdm haftaya alıcz sonuçlarımızıiste böyle hatunlar
ohh maşşallah sizeeeee anasııı irem kızzz sanırım etçilerrrr erkek oluyo heeee
odada yalniz kalinca fotoladim hemen bebisimi. bi tanesi ilk kiprasmadan onceki hali. bi tanesi de iki bacagi ve totosu. dr. bu resmi gorunce tahmin yapti cinsiyeti.Eki Görüntüle 723709 Eki Görüntüle 723710Kod:
evet evet evet.....Kuzular sizinde göğüs uçlarınız kaşınıyomu :44::44::44::44::44::44:
maşallah kuzuna cnm... bir paşa daha hiç şaşırmadım....eveeet gelelim asıl mezuyaaa...
bugün kontrolümz vardı bilindiğ gibi eşimle gittik..bebişimizi gördüük uzuun uzun izledik ellerini agzının içine doldurmus oburixim benmm
boyumuz kilomuz haftamızla tam uyumlu ilaçlarımıza multivitamin ekledi doktorumz ayrıca 1 ayda 500gr almışım
cinsiyetimizi de öğrendik bir tosun paşa da bize geliyor rabbimin izniyle yağızım yolda
bizde böyle haberler haa bide 2li testi yaptırmadm ya doktor kandırdı yine 3lü test için kan verdm haftaya alıcz sonuçlarımızıiste böyle hatunlar
teşekkürler canım. geçmişte yazdım geç gelince kaçırdın haberidr. aramızda kalsın büyük ihtimal erkek dedi. önümüzdeki ay netleşcek
aa bizde senden bahsediyordukk
Kuzular sizinde göğüs uçlarınız kaşınıyomu :44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?