Ankaradayım benden 7 yumurta biri boştu sonra beştanesi döllendi üçüncü gün iki tane transfer oldu birgün sonra dondurma iilemi için aradılar hiç imkan yok dedik dört buçuk beş dediler eşim yok deyip kapattı ben geri aradım dedim bakarız bir gün sonra aradılar biri gerilemişti para yokdiye buna bile sevindik sonra dediler dondurulacak kalitede değiller eğer onşar iyi olupta dondurmasaydık vicdan azabı çekerdik zaten ev kredisi ödüyoz bu tedavi içinde kredi çektik kimseye söylemedik sadece kızkardeşlerime dedim onlarda dua etsinler diye inşallah biri tutmuştur diye dua ediyorum
Ayy maşallah ona evet bu haftada söylemez daha erken ama ben kız gibi hissettim gönlündeki ne bilmiyorum ama inşallah gönlüne göre olurÇok sağol canım yaa çok erken dedi 11+4bir hayli hareketliydi usg çıktısı çok iyi değil ama gerçi yukarı koydum bir daha koyayım bir bakın pek tahmin edilemiyor gibi ama
Bence de ısın seçtiğiniz isimlerin hepsi güzel ama bu ikisini seçtim ben çok da güzel gelince söyle bakalımBak hemen ısındım ha eve gelsin de söyleyeyim
Evet ya bizimki baya netleşti kız olmadan öncede diyoduk ondan sanırım başka isim diyince yabancı geliyo bana birazBen de ikisini çok sevdim bakalım kısmetdaha cok zaman var. Birden başka bişey de çıkabilir. Sen netsin ama iyi umay diye şarkıcı vardı biz çocukken sanki
Ben de ikisini çok sevdim bakalım kısmetdaha cok zaman var. Birden başka bişey de çıkabilir. Sen netsin ama iyi umay diye şarkıcı vardı biz çocukken sanki
Evet inci kibar Bi isim ama sen 2 tane birden isim bulcanİnci benim de seçenekler de var , ama daha pek bakmadım zaten güzel isim kalmamış gibi geliyor :)
Bizim zevklerimiz senle aynı fark ettin mı?Bence de ısın seçtiğiniz isimlerin hepsi güzel ama bu ikisini seçtim ben çok da güzel gelince söyle bakalım
Ay evet ya biliyorum umayı demiştin sen bana bende koycaktım diye falanBizim zevklerimiz senle aynı fark ettin mı?
Demistim sana hatta Umay çok beğeniyorum annem soğuttu diyeIlke de ben önerdim esime o da Bilge olsun diğeri de dedi.
Ama dediğin gibi ya Ilke-Bilge olacak ya Ilke-Beste.
Valla göreceğiz bakalım. Ters mi çıkacak düz müSırtını dönenleri hep kız diye duydum benkaç haftalıksın sen şuan. Bende rüyamda hep erkek gördüm ama tersi çıktı seninde öyle olur inşlh
Biz pozitifi aldığımızdan beri hep kız isimleri düşündük nedenseKızlar isim düşündünüz mü kız analarıaklınızda fikirler varsa yazın. @kofi Nosking @Mariposa7
Şayet gerçekten kız ise biz Umay koycazonun haricinde şu isimlerde hoşuma gidiyo
Yade
Özüm
Özgü
Simay
Defne
Zeynep
Ekin
Emek
Çağla
İnci
İdil
Deren-Derin
Duru
Çok sağolKaçıncı haftandasın canım? Adet ağrıları benim de oldu. Çok doğal takılma ağrılara hiçtemizliğe de fazla sarma canım. Bekle bi 3 ay bitsin.
Ayy maşallah ona evet bu haftada söylemez daha erken ama ben kız gibi hissettim gönlündeki ne bilmiyorum ama inşallah gönlüne göre olur
Hayırlısı olsun yarın cuma hayırlı gün güzel haberlerle gelirsin inşallahCanım bugün gidecektim saatimi değiştirdiler bana uymuyor dedim. Yarın gideceğim. Dün gece midem bulandınasıl zorlamışsam koyduğum fitil geri çıkmış ilk defa böyle oldum. O yüzden ben şok bugünde çok iyi değilim. Dün geceden dolayı da sabah çok istedim gitmeyi noluyor bir bilek dedik ama yarına kısmetmiş.
Ayy senle ben aynı sayılırız 12+5 im bendeValla göreceğiz bakalım. Ters mi çıkacak düz mü13+0 ız bugün tam. En kötü 3 haftaya öğreniriz inşallah haftaya var randevumuz ama ben pek ümitli değilim. Pek iyi değil gibi benim doktorun cihazı. Ama tabi tecrübesi var belki anlar
Hadi inşallah o zaman öyle geldi bana ama ben pek anlayamıyorum benimkini ikra meyra var kulüpte o bildi baya da biliyor isteersen atayy inşallah canım ne güzel dedin bir oğlum var bide kızım olsa çok sevinirim gönlüm kız istiyor ama tabi Allah hayırlısını versin hayırlı evlat olsunlarda
Ezgi çok kibar isim :) ay buluut ismi de güzelmiş erkeğeBende kız olunca Ezgi istiyordum ama değişebilir tabi. Taaaaa 3 sene önce kararlaştırmıştıkEzgi / Bulut. Şimdi Bulut u Bulut Han istiyor babası.
Allah yüzünüze baksın inşallah dilerim tutunmuştur çok ama çok canı gönülden diliyorumAnkaradayım benden 7 yumurta biri boştu sonra beştanesi döllendi üçüncü gün iki tane transfer oldu birgün sonra dondurma iilemi için aradılar hiç imkan yok dedik dört buçuk beş dediler eşim yok deyip kapattı ben geri aradım dedim bakarız bir gün sonra aradılar biri gerilemişti para yokdiye buna bile sevindik sonra dediler dondurulacak kalitede değiller eğer onşar iyi olupta dondurmasaydık vicdan azabı çekerdik zaten ev kredisi ödüyoz bu tedavi içinde kredi çektik kimseye söylemedik sadece kızkardeşlerime dedim onlarda dua etsinler diye inşallah biri tutmuştur diye dua ediyorum
Tabi canım ilk günden belli de göstermeleri önemliAyy senle ben aynı sayılırız 12+5 im bendeşimdi bile bellidir bu gittiğinde belli olur bence nubu
Allah razı olsun inşallah sizinde herşey yolunda giderAllah yüzünüze baksın inşallah dilerim tutunmuştur çok ama çok canı gönülden diliyorum
Demi Bilge de zeki çocuk havası estirmiyor muAy evet ya biliyorum umayı demiştin sen bana bende koycaktım diye falanbizim çoğu zevkimiz aynı zaten bacişkom bçvalla ikisi de güzel ben ilk ilke bilge beğendim ama beste sen seçtiğin için beste dedim ilke bilge sanki çok zeki kızlar olacakmış havası veriyor
Ay ne tatlı maşallahTabi canım ilk günden belli de göstermeleri önemlizaten bizimkilerden biri kardeşini şimdiden sıkıştırıyor hep yamuk duruyor garibim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?