Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Çok sağol canım yaa çok erken dedi 11+4 bir hayli hareketliydi usg çıktısı çok iyi değil ama gerçi yukarı koydum bir daha koyayım bir bakın pek tahmin edilemiyor gibi ama
Ayy maşallah ona evet bu haftada söylemez daha erken ama ben kız gibi hissettim gönlündeki ne bilmiyorum ama inşallah gönlüne göre olur

Ben de ikisini çok sevdim bakalım kısmet daha cok zaman var. Birden başka bişey de çıkabilir. Sen netsin ama iyi umay diye şarkıcı vardı biz çocukken sanki
Evet ya bizimki baya netleşti kız olmadan öncede diyoduk ondan sanırım başka isim diyince yabancı geliyo bana biraz tabi cinsiyet değişmezse inşallh değişmez. Ay hiç hatırlamıyorum şarkıcıyı.
Ben de ikisini çok sevdim bakalım kısmet daha cok zaman var. Birden başka bişey de çıkabilir. Sen netsin ama iyi umay diye şarkıcı vardı biz çocukken sanki

Bence de ısın seçtiğiniz isimlerin hepsi güzel ama bu ikisini seçtim ben çok da güzel gelince söyle bakalım
Bizim zevklerimiz senle aynı fark ettin mı?
Demistim sana hatta Umay çok beğeniyorum annem soğuttu diye Ilke de ben önerdim esime o da Bilge olsun diğeri de dedi.
Ama dediğin gibi ya Ilke-Bilge olacak ya Ilke-Beste.

Bizim zevklerimiz senle aynı fark ettin mı?
Demistim sana hatta Umay çok beğeniyorum annem soğuttu diye Ilke de ben önerdim esime o da Bilge olsun diğeri de dedi.
Ama dediğin gibi ya Ilke-Bilge olacak ya Ilke-Beste.
Ay evet ya biliyorum umayı demiştin sen bana bende koycaktım diye falan bizim çoğu zevkimiz aynı zaten bacişkom bçvalla ikisi de güzel ben ilk ilke bilge beğendim ama beste sen seçtiğin için beste dedim ilke bilge sanki çok zeki kızlar olacakmış havası veriyor

Sırtını dönenleri hep kız diye duydum ben kaç haftalıksın sen şuan. Bende rüyamda hep erkek gördüm ama tersi çıktı seninde öyle olur inşlh
Valla göreceğiz bakalım. Ters mi çıkacak düz mü 13+0 ız bugün tam. En kötü 3 haftaya öğreniriz inşallah haftaya var randevumuz ama ben pek ümitli değilim. Pek iyi değil gibi benim doktorun cihazı. Ama tabi tecrübesi var belki anlar

Biz pozitifi aldığımızdan beri hep kız isimleri düşündük nedense zeynep derin defne bizim de listemizde var. Beren, selen, selin ve melisa da hoşuma gidiyor benim.

Ayy maşallah ona evet bu haftada söylemez daha erken ama ben kız gibi hissettim gönlündeki ne bilmiyorum ama inşallah gönlüne göre olur
ayy inşallah canım ne güzel dedin bir oğlum var bide kızım olsa çok sevinirim gönlüm kız istiyor ama tabi Allah hayırlısını versin hayırlı evlat olsunlarda

Hayırlısı olsun yarın cuma hayırlı gün güzel haberlerle gelirsin inşallah

Ayy senle ben aynı sayılırız 12+5 im bende şimdi bile bellidir bu gittiğinde belli olur bence nubu

ayy inşallah canım ne güzel dedin bir oğlum var bide kızım olsa çok sevinirim gönlüm kız istiyor ama tabi Allah hayırlısını versin hayırlı evlat olsunlarda
Hadi inşallah o zaman öyle geldi bana ama ben pek anlayamıyorum benimkini ikra meyra var kulüpte o bildi baya da biliyor isteersen at

Allah yüzünüze baksın inşallah dilerim tutunmuştur çok ama çok canı gönülden diliyorum

Demi Bilge de zeki çocuk havası estirmiyor mu

Tabi canım ilk günden belli de göstermeleri önemli zaten bizimkilerden biri kardeşini şimdiden sıkıştırıyor hep yamuk duruyor garibim.
Ay ne tatlı maşallah ben ikizlere bayılıyorum ve şöyle bi algım var gerçekten algıları açılıyor çünkü hem iletişim halindeler doğumdan önce doğumdan sonra da zeki oluyorlar yerim. Ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…