• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ya benimkiler de hep sırtlarını dönmüştü düzgün foto yok. Ama dün gece rüyama girdi 2 tane oğlum olmuştu ☺️
Sırtını dönenleri hep kız diye duydum ben 😁 kaç haftalıksın sen şuan. Bende rüyamda hep erkek gördüm ama tersi çıktı seninde öyle olur inşlh

Koficim biz bu hesabi usg'ye goremi yapicaz. Yoksa son adet tarihine goremi. Bi ileri bi geri hesaplamaktan kafam corba 🤣
Ultrasonu baz alıyoruz valla ama al benden de o kadar. Yine attı 5 gün. Ya yarmagül gelicek yada çok acelesi var 😅

Gozun aydin canim sende benim gibi olmussun. Kiz bekliyordum erkek oldu 🙈 Yeterkiii saglikli olsunlar. Sevgili anne adaylari bu bir gercek kiii kiz cocugu bambaskadir. Vefalidir.. bir bardak suyu elinize o verir. Herseyin hayirlisi. Allah herkese hayirli evlatlar nasip etsinnn. 😊
Yaa demek ki bizim antenler zayıf hissedemiyoruz 😅 hiç öyle deme canım. Babaannemin 6 kızı vardı. 2'sini tenzih ediyorum yurt disindalar. Ama inan o kadın son nefesine kadar hep bizimleydi. Ne alırlardı, ne gelip bakarlardı. Duyguların cinsiyeti yok. Vefa da aynen öyle canım 😊 babam içlerinde anaya babaya en hayırlısı oldu anlayacağın ve tabii biricik annem 👍

Kızlar isim düşündünüz mü kız anaları 😁 aklınızda fikirler varsa yazın. kofi kofi Nosking Nosking Mariposa7 Mariposa7
Şayet gerçekten kız ise biz Umay koycaz 🥰 onun haricinde şu isimlerde hoşuma gidiyo
Yade
Özüm
Özgü
Simay
Defne
Zeynep
Ekin
Emek
Çağla
İnci
İdil
Deren-Derin
Duru
Inci'yi severim. Benin aklımda daha naftalinli isimler var 😁 dîdar, mehlika, peyker, duru. En sevdiğim didar ama tabii illa bunlardan biri olacak değil 😊

V

alla kız aynı oldu foto burda ama birinde bize sırtını dönmüş rwnklide görünüyo mu bilmiyorum 🤩 cinsiyetin fotosu yok ya usg ile oynatırken görüp söyledi
Gözün aydın kadercim canım🥰🌸💕🧿 sağlıkla kucağına almak nasip olsun🙏🏻 Mini mini kızlar çoğaldı valla, noldu herkesin kıza döndü heralde😂 fiyonklu toka grubu oldu burası 🎀

Kızlar tüp bebek ilaçlarını buz aküsüyle mi veriyorlar. Eşim evde olmayacak bir hafta. Ailemin yanindan kontrole gidip gelmek sonra Eşim gelince evime geçmek ve kontrollere evimden devam etmek istiyorum.ilaclari toplu mu aliyoruz? Evden eve taşımak sorun olur mu? Yada parti parti satın almak. Ailemdekini ayrı alıp bitirip evime geçince ayrı parti alsam olur mu?
Daha yumurta büyütme asamasindaysan, oarti parti veriyor ilaçları dr. Ben buz aküsü olmadan aldım. Evde de buzdolabına koymadım. Tedaviden artakalanlar oldu. Onları her ihtimale karşı buzdolabinın sebzeliğinde sakladım sadece.

Geçmiş olsun. Aynen çok stresli bir süreç. Bizim bünye alıştı birkaç denemelerle. Bende 42 oldum 😉 siz nerde yaptırdınız.
Ben şehir hastanesinde yaptım dün 12. Günümdü bugün tahlilim çıktı beta hcg 13.7 çıktı dedi belki düşük yağıyorsunuz şok oldum çünkü dört gündür lekelenmem var ben hamilelik yok sanıyordum yarın hastaneye gidecem siz nerde yaptırdınız

Inci'yi severim. Benin aklımda daha naftalinli isimler var 😁 dîdar, mehlika, peyker, duru. En sevdiğim didar ama tabii illa bunlardan biri olacak değil 😊
Bende naftalinli isimleri severim özellikle Zeynep ama umaya karar kıldık daha doğrusu isim kendiliğinden geldi daha değiştiremem gibi geliyo 😅 didar çok güzel isim annemin Bi arkadaşı vardı ismi didardı çok hoş. Duru da çok güzel isim 😊

Gözün aydın kadercim canım🥰🌸💕🧿 sağlıkla kucağına almak nasip olsun🙏🏻 Mini mini kızlar çoğaldı valla, noldu herkesin kıza döndü heralde😂 fiyonklu toka grubu oldu burası 🎀
Sağolasın canım benim dün seni etikete eklemeye çalıştım eklenmedi bir türlü ismi yanlış yazdım galiba 🤩 koşa koşa haber vermek istedim. Umarım değişmez artık. Valla bu grubun hep kız oldu 😊

Bende naftalinli isimleri severim özellikle Zeynep ama umaya karar kıldık daha doğrusu isim kendiliğinden geldi daha değiştiremem gibi geliyo 😅 didar çok güzel isim annemin Bi arkadaşı vardı ismi didardı çok hoş. Duru da çok güzel isim 😊
Ay kız olursa bizimde aklımızda Duru var 🥰 çok hoş. İsim konusunda benim aklıma hiç birşey gelmiyor ya başkasına çok rahat söylerim kendime gelince kal geliyo😂

Kızlar bugün dr ye gittim çok şükür birsıkıntı yoktu. ense ve burun da iyiymiş ikili test verdim haftaya sonucunu bekliyorum. Usg fotoları çok iyi değildi genede atsam bir tahmin yaparsınız belki banada🤭😁

Eklentiler

• D02B6394-F9FB-4501-A2B3-366BB01F3C31.jpeg
    D02B6394-F9FB-4501-A2B3-366BB01F3C31.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 36
Ben şehir hastanesinde yaptım dün 12. Günümdü bugün tahlilim çıktı beta hcg 13.7 çıktı dedi belki düşük yağıyorsunuz şok oldum çünkü dört gündür lekelenmem var ben hamilelik yok sanıyordum yarın hastaneye gidecem siz nerde yaptırdınız
14.günde test yaptırın daha kesin olur sonuç. Belki geç tutundu. Belli olmaz kan değerinin artışına bakın öncelikle. Ben İstanbul da doktorumun anlaşmalı olduğu medamerikan tıp merkezinde Yaptım bu seferkini.

Kızlar isim düşündünüz mü kız anaları 😁 aklınızda fikirler varsa yazın. kofi kofi Nosking Nosking Mariposa7 Mariposa7
Şayet gerçekten kız ise biz Umay koycaz 🥰 onun haricinde şu isimlerde hoşuma gidiyo
Yade
Özüm
Özgü
Simay
Defne
Zeynep
Ekin
Emek
Çağla
İnci
İdil
Deren-Derin
Duru
Benim eşim Ilke-Bilge koyalım dedi benim de Ezgi-Beste ikilisi hoşuma gidiyor bilmiyorum belki karistiririz Ezgi-ilke veya Beste-Bilge koyarız bilmiyorim şu an hiçbir şey bilmiyorum 🤣🤣
Burda yazdıklarınızı da okuyup kopya çekerim söyleyeyim🤣

Siz kaç defa denediniz ben ilk deneme olmasına göre çok yıprandım belkide hayata karşı çok yorgunum
Üç buçuk 🤨
Biri yumurtayı toplarken içerde çatladı aşılama yaptılar o yüzden (beceriksiz bir hastanede)
2. De tutmadı
3.de tuttu kalbi durdu
Şimdi de bu tuttu ama daha başındayım. Önümüzdeki günler ne olur bilemem.
Bu süreç yoruyor gerçekten. Umutla bekleyip hüsranla bitince yıpranıyoruz tabi. Gücümüzün yettiği yere kadar devam dedik. Yumurta oluştuğu müddetçe hep bir şansımız var demektir. İlerde istesekte olmayacak çünkü.

Benim eşim Ilke-Bilge koyalım dedi benim de Ezgi-Beste ikilisi hoşuma gidiyor bilmiyorum belki karistiririz Ezgi-ilke veya Beste-Bilge koyarız bilmiyorim şu an hiçbir şey bilmiyorum 🤣🤣
Burda yazdıklarınızı da okuyup kopya çekerim söyleyeyim🤣
Çek bebeğim çek ne olcak 🤩 inanır mısın bu aklımdaki isimleri yazarken aklımda bir isim daha vardı düşün düşün bulamadım sen yazdın İlke ismi, çok ama çok sevdiğim bir isim Umay düşünmesem ilke koyardım yani o derece hatta bir kızım daha olursa ilke koymak isterim 😁 taa evlenmeden önce aklıma gelirdi ilke ismi. Eşinin seçtiği isim ikilisi çok daha hoşuma gitti. Ama birini sen koysan ilke ile besteyi seçtim 😁

Back