Ay hadi gözün aydın canım çok şükürMerhaba gittim dr ye çok şükür sıkıntı yokmuş akıntıda durdugitmişken ense burun baktı çokşükür iyi çıktı ikili test verdim bakalım haftaya sonuçlar
Bende kız olunca Ezgi istiyordum ama değişebilir tabi. Taaaaa 3 sene önce kararlaştırmıştıkBenim eşim Ilke-Bilge koyalım dedi benim de Ezgi-Beste ikilisi hoşuma gidiyor bilmiyorum belki karistiririz Ezgi-ilke veya Beste-Bilge koyarız bilmiyorim şu an hiçbir şey bilmiyorum
Burda yazdıklarınızı da okuyup kopya çekerim söyleyeyim
Kesinlikle yumurta oluştuğu sürece hep şansımız var inşallahÜç buçuk
Biri yumurtayı toplarken içerde çatladı aşılama yaptılar o yüzden (beceriksiz bir hastanede)
2. De tutmadı
3.de tuttu kalbi durdu
Şimdi de bu tuttu ama daha başındayım. Önümüzdeki günler ne olur bilemem.
Bu süreç yoruyor gerçekten. Umutla bekleyip hüsranla bitince yıpranıyoruz tabi. Gücümüzün yettiği yere kadar devam dedik. Yumurta oluştuğu müddetçe hep bir şansımız var demektir. İlerde istesekte olmayacak çünkü.
Çok sağol canım çok şükür gerçektenÇok sevindimsende rahatladın bizde o işi de hallettin ohhh gelsin güzel sonuçlar inşallah.
Çok sağol canım yaa çok erken dedi 11+4Ay hadi gözün aydın canım çok şükürcinsiyet bakmadı mı
Çok doğru ben yarın yine kan verecem biraz ümitlendim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bana dua edin inşallah benimkide tutunmuş olsunÜç buçuk
Biri yumurtayı toplarken içerde çatladı aşılama yaptılar o yüzden (beceriksiz bir hastanede)
2. De tutmadı
3.de tuttu kalbi durdu
Şimdi de bu tuttu ama daha başındayım. Önümüzdeki günler ne olur bilemem.
Bu süreç yoruyor gerçekten. Umutla bekleyip hüsranla bitince yıpranıyoruz tabi. Gücümüzün yettiği yere kadar devam dedik. Yumurta oluştuğu müddetçe hep bir şansımız var demektir. İlerde istesekte olmayacak çünkü.
Bak hemen ısındım ha eve gelsin de söyleyeyimÇek bebeğim çek ne olcakinanır mısın bu aklımdaki isimleri yazarken aklımda bir isim daha vardı düşün düşün bulamadım sen yazdın İlke ismi, çok ama çok sevdiğim bir isim Umay düşünmesem ilke koyardım yani o derece hatta bir kızım daha olursa ilke koymak isterim taa evlenmeden önce aklıma gelirdi ilke ismi. Eşinin seçtiği isim ikilisi çok daha hoşuma gitti. Ama birini sen koysan ilke ile besteyi seçtim
Yaa Bulut'u ben de çok seviyordum erkek olsaydı Bulut koyardımBende kız olunca Ezgi istiyordum ama değişebilir tabi. Taaaaa 3 sene önce kararlaştırmıştıkEzgi / Bulut. Şimdi Bulut u Bulut Han istiyor babası.
Bakim yarın test yapacam inşallah tutunmuştur14.günde test yaptırın daha kesin olur sonuç. Belki geç tutundu. Belli olmaz kan değerinin artışına bakın öncelikle. Ben İstanbul da doktorumun anlaşmalı olduğu medamerikan tıp merkezinde Yaptım bu seferkini.
Hadi inşallah geç tutunmuştur da güzel haberlerle dönersin inşallahBakim yarın test yapacam inşallah tutunmuştur
Hadi inşallah geç tutunmuştur da güzel haberlerle dönersin inşallah
Ben de ikisini çok sevdim bakalım kısmetBende naftalinli isimleri severim özellikle Zeynep ama umaya karar kıldık daha doğrusu isim kendiliğinden geldi daha değiştiremem gibi geliyodidar çok güzel isim annemin Bi arkadaşı vardı ismi didardı çok hoş. Duru da çok güzel isim
Aygülüm gittin mi bugün dr'a? Yoksa cuma mı gidicektin?Geçmiş olsun. Aynen çok stresli bir süreç. Bizim bünye alıştı birkaç denemelerle. Bende 42 oldumsiz nerde yaptırdınız.
İnci benim de seçenekler de var , ama daha pek bakmadım zaten güzel isim kalmamış gibi geliyor :)
Test yapmadan ilaçları bırak nasıl derler yaÇok zor bir süreç manen madden bende 12 martta transfer oldum transferin onuncu günü adt oldum hafta sonuydu kimseye ulaşamadım hemşireyle görüşebildim dedi ilaçları bırak bide dedi bi daha deneyecekmisiniz hayır dedim zayen ücretli hastaydım yaşımda 41 bir daha böyle yıkım yaşayamam
Kaçıncı haftandasın canım? Adet ağrıları benim de oldu. Çok doğal takılma ağrılara hiçKızlar benimde iki gündür kahverengi akıntım varkendimi iyi hissedince temizlik falan yaptım sonuç bu. Bunu geçiren arkadaşlar şunu merak ediyorum ağrı oldu mu sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor aradada yumurtalıklarım ağrıyor öyle olunca da korkuyorum
Canım bugün gidecektim saatimi değiştirdiler bana uymuyor dedim. Yarın gideceğim. Dün gece midem bulandıAygülüm gittin mi bugün dr'a? Yoksa cuma mı gidicektin?
Bu tüp bebekte hemen hemen herkesin bir kalp kırıklığı var. Oldu tuttu diyorsun, kalbi duruyor ne bilim kimyasal oluyor. Herkes ne üzüntüler yaşıyor. Benimde yaşımdan dolayı bekleyemiyorum. Zaman kaybetme lüksüm yok. Senin kaç yumurtan oldu. Oldu da bu tutmadı bir daha yapma şansınız hiç mi yok. Birde hangi şehirdesin.İnşallah çok stres yaptım çok ağladım inşallah tutunmuştur kurban olduğum Allah bizede nasip eder inşallah zayen tutmasa bi daha deneyecek gücüm yok ne manen ne madden ben aslında çocuk istemiyordum bu ikinci evliliğim eşim isteyince öylesine gidip geldim olursa bir hayır olmasa bin hayır ararım dedim pazar günü lekelenmem gelince yıkıldım çok istemiyordum ama bu denli sarsılacağımıda sanmıyordum resmen yatak yorgan ağladım içime bir ateş düştü eşim o halimi görünce evde duramadı çok istiyorum inşallah olur
Ankaradayım benden 7 yumurta biri boştu sonra beştanesi döllendi üçüncü gün iki tane transfer oldu birgün sonra dondurma iilemi için aradılar hiç imkan yok dedik dört buçuk beş dediler eşim yok deyip kapattı ben geri aradım dedim bakarız bir gün sonra aradılar biri gerilemişti para yokdiye buna bile sevindik sonra dediler dondurulacak kalitede değiller eğer onşar iyi olupta dondurmasaydık vicdan azabı çekerdik zaten ev kredisi ödüyoz bu tedavi içinde kredi çektik kimseye söylemedik sadece kızkardeşlerime dedim onlarda dua etsinler diye inşallah biri tutmuştur diye dua ediyorumBu tüp bebekte hemen hemen herkesin bir kalp kırıklığı var. Oldu tuttu diyorsun, kalbi duruyor ne bilim kimyasal oluyor. Herkes ne üzüntüler yaşıyor. Benimde yaşımdan dolayı bekleyemiyorum. Zaman kaybetme lüksüm yok. Senin kaç yumurtan oldu. Oldu da bu tutmadı bir daha yapma şansınız hiç mi yok. Birde hangi şehirdesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?