- 14 Kasım 2024
- 1.152
- 375
- 38
- 30
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.321
Aminn inşallah canım bende aslanım bakalım bekleyip görcez dogrumu degilmi diyeAYYY AYYY AYYY sen ne guzel seyler diyorsun oylrben bir Aslan olarak bu yazdığına yürekten amin diyorum inşallah diyorum. Allahimm insallah o sene bu senedir hemen hamile kalip saglikla dogurup büyütürüz bebisimizi iiiinsallah amiiinn
Evet canm inan hiç sevinmedim bile yarın laboquick yapicamEvet bunda var cnm ama bu teste pek güven olmuyor yarın laboquick olanı yap bakalım o nasıl çıkacak
Bende oyle yapayim diyorum kuzu. İlişkiye dr teste de devam. Kasık agrim da var aslında inceden. Dün catlama oldu diye kabul edersem aksamdan beri var o ağrıTestin coksa 3 gün daha takip et istersen cnm benimkide öyle kopkoyu olmamıştı bir gün arayla devam et yinede sen ilişkiye
işte pcos olunca değişiyor diyorlar. bence yinede garanti olsun devam et. belki yine koyulaşır kaçırmamış olursunAy dimi canim ya bende öyle düşünüyorum o gun pik olmus gibi. 5-6-7bu 3 günü de degerlendirdik inşallah güzel sonuclar alırım bendeepcos oldugu icin devam etsem mi diyorum testlere bir yandan da
Gitmicem valla ne oluyosa olsun kafasındayım. Eşim evde değil bu halde temizlik yaptım bir saatten fazladır da uzanmış kıvranıyorum kaynanam suratıma bakıp da neyin var demedi. İnşallah gebe falan değilimdir. İnsanlıktan nasibini almamış insanların içinde daha ne kadar dayanabilirim evliliğimi ne kadar devam ettirebilirim emin değilimO zaman geciktirme bir doktora git
Hadi inşallah sendende yarın güzel alırız sen ne burcuydunEvet canm inan hiç sevinmedim bile yarın laboquick yapicam
Insallah dogrudur canim insallahhhAminn inşallah canım bende aslanım bakalım bekleyip görcez dogrumu degilmi diye
Ozman dün tam catlama oldu artık büyük ihtimalle cnm hadi işi ras gelsin yumoşlarınBende oyle yapayim diyorum kuzu. İlişkiye dr teste de devam. Kasık agrim da var aslında inceden. Dün catlama oldu diye kabul edersem aksamdan beri var o ağrı
Ya evet dalgalanma cok oluyor pcosta. O da yorucu oluyor. Takip ettikce koyulasma ihtimali olur mu acaba diye diye yeniden adet oldugumu bilirim o sürede. Ama yine de takip edicem bikac gün daahaişte pcos olunca değişiyor diyorlar. bence yinede garanti olsun devam et. belki yine koyulaşır kaçırmamış olursun
Kocamannnnn aminnnnnnn ozmanInsallah dogrudur canim insallahhhbu yil bizim yılımız olsun.
Ay aminn bebegim aminn. Yumoslarim naz yapmasinlar da yakisikli ve güzel bireyler arasindan secim yapip birini iceri alsinlar artikkOzman dün tam catlama oldu artık büyük ihtimalle cnm hadi işi ras gelsin yumoşların
Bdbdbdb bana bir şey demedi yaDimii bencedee pik gibi 6sıaynen ben bir saticisina yollayayim bunlar innovita. Ordaki abla da pek bir azarlıyor ama olsun neyse gidem de fırçamı yiyem
Normalde yumurtlamam hiç şaşmaz ben bir kaç gün yine takip edeyim normalde 10u yumurtlama olur duphostana başlayacağım ona göre bugün pelvik ağrım ve hafif kasık rahatsızlıklarım varCanm ozman dün pikti bugün catlıyorr bence
Canm ozman dün pikti bugün catlıyorr bence
Aklım karıştı ya korkuyorum artıkCanim catliyor demek ki. Sen aksam bir test daha yap. Silinebilir aksama geceye dogru.olsun bu iyi birsey değerlendirmeye devammm
Yok ya baya azarliyorBdbdbdb bana bir şey demedi ya
Nfnfnfndj ayyyy çok güldümYok ya baya azarliyorpik oldu diyorum. Ne piki test yap diyor. Yav bıktım diyorum sen test yap diyor birsey deyince de benim testlerim cok kaliteli eger senin yumurtan kalitesizse ondan testim gostermez diyor.
Yok yani ablaya asla kabul ettiremiyoruz biseyi. Bizim yumurtalar bile kalitesiz olabilir ama onun testleri assslaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?