• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

AYYY AYYY AYYY sen ne guzel seyler diyorsun oylr 😍😍😍 ben bir Aslan olarak bu yazdığına yürekten amin diyorum inşallah diyorum. Allahimm insallah o sene bu senedir hemen hamile kalip saglikla dogurup büyütürüz bebisimizi iiiinsallah amiiinn 🙏😍🌸🍀🥰
Aminn inşallah canım bende aslanım bakalım bekleyip görcez dogrumu degilmi diye

Testin coksa 3 gün daha takip et istersen cnm benimkide öyle kopkoyu olmamıştı bir gün arayla devam et yinede sen ilişkiye
Bende oyle yapayim diyorum kuzu. İlişkiye dr teste de devam. Kasık agrim da var aslında inceden. Dün catlama oldu diye kabul edersem aksamdan beri var o ağrı

Ay dimi canim ya bende öyle düşünüyorum o gun pik olmus gibi. 5-6-7bu 3 günü de degerlendirdik inşallah güzel sonuclar alırım bendee 🥲🥲 🙏 pcos oldugu icin devam etsem mi diyorum testlere bir yandan da
işte pcos olunca değişiyor diyorlar. bence yinede garanti olsun devam et. belki yine koyulaşır kaçırmamış olursun

O zaman geciktirme bir doktora git
Gitmicem valla ne oluyosa olsun kafasındayım. Eşim evde değil bu halde temizlik yaptım bir saatten fazladır da uzanmış kıvranıyorum kaynanam suratıma bakıp da neyin var demedi. İnşallah gebe falan değilimdir. İnsanlıktan nasibini almamış insanların içinde daha ne kadar dayanabilirim evliliğimi ne kadar devam ettirebilirim emin değilim

işte pcos olunca değişiyor diyorlar. bence yinede garanti olsun devam et. belki yine koyulaşır kaçırmamış olursun
Ya evet dalgalanma cok oluyor pcosta. O da yorucu oluyor. Takip ettikce koyulasma ihtimali olur mu acaba diye diye yeniden adet oldugumu bilirim o sürede. Ama yine de takip edicem bikac gün daaha

Kızlar dün yükselmişti bugün neden böyle çıktı ki ikisinde de yaklaşık 2 saattir bir şey içmedim yemedim 🥺 eva0108 eva0108 babylovee babylovee

Eklentiler

• IMG_3354.jpeg
    IMG_3354.jpeg
    135,9 KB · Görüntüleme: 20
Ozman dün tam catlama oldu artık büyük ihtimalle cnm hadi işi ras gelsin yumoşların😂
Ay aminn bebegim aminn. Yumoslarim naz yapmasinlar da yakisikli ve güzel bireyler arasindan secim yapip birini iceri alsinlar artikk 😅😅 elle müdahale edebilseydik su işe keske 🤭

Bdbdbdb bana bir şey demedi ya
Yok ya baya azarliyor 😅 pik oldu diyorum. Ne piki test yap diyor. Yav bıktım diyorum sen test yap diyor 😅 birsey deyince de benim testlerim cok kaliteli eger senin yumurtan kalitesizse ondan testim gostermez diyor.
Yok yani ablaya asla kabul ettiremiyoruz biseyi. Bizim yumurtalar bile kalitesiz olabilir ama onun testleri assslaa 😅😅

Yok ya baya azarliyor 😅 pik oldu diyorum. Ne piki test yap diyor. Yav bıktım diyorum sen test yap diyor 😅 birsey deyince de benim testlerim cok kaliteli eger senin yumurtan kalitesizse ondan testim gostermez diyor.
Yok yani ablaya asla kabul ettiremiyoruz biseyi. Bizim yumurtalar bile kalitesiz olabilir ama onun testleri assslaa 😅😅
Nfnfnfndj ayyyy çok güldüm

Back