- 14 Kasım 2024
- 1.152
- 375
- 38
- 30
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.301
Evet bunda var cnm ama bu teste pek güven olmuyor yarın laboquick olanı yap bakalım o nasıl çıkacakCanm laboquick ve bir gebenin günlüğü marka kaset test var ikiside ilk idrarla daha doğru sonuç verir diye düşünüyorum yarın sabah tekrarliycam inşallahbak attım artımed olanı
Yaptıgıın artımed olana bırdaha ysp dedim canım idrar az gelmiştir dyebaşka artımed yok , normal kaset testim var. onuda yarın sabah bi dha yaparım artık :)
hııı onu mu dedin. banyodaki çöpe attım ben onuYaptıgıın artımed olana bırdaha ysp dedim canım idrar az gelmiştir dye
Bu arada burcun neydi senin canımbaşka artımed yok , normal kaset testim var. onuda yarın sabah bi dha yaparım artık :)
balık :) nedne sordun :)Bu arada burcun neydi senin canım
Yok olsun genede yap gitsin bişey olmazhııı onu mu dedin. banyodaki çöpe attım ben onu
işteyim şuan eve gittiğimde yapsam geç mi olmuş olur ?
Bu yıl aslan burcları hamilelik haberi alacakmış diye okudum da merak ettim testi pozitif cıkanları nekdsr dogrudur bilemedim sorayım dedimbalık :) nedne sordun :)
6 ocak akşamı pik olmuş gibi geldi banaKızlar Kızlar ne diyorsunuz benim ovülasyon gidişatınapik yakaladım mıı yakalayamadım mıı. Daha koyulasma ihtimali olur mu olmaz mi.
yaaaaBu yıl aslan burcları hamilelik haberi alacakmış diye okudum da merak ettim testi pozitif cıkanları nekdsr dogrudur bilemedim sorayım dedim
Bence koyu olan pikti ve bugun catlama tamolmuş gibi testlere göre canımKızlar Kızlar ne diyorsunuz benim ovülasyon gidişatınapik yakaladım mıı yakalayamadım mıı. Daha koyulasma ihtimali olur mu olmaz mi.
Balım paikolojik olabilir mi çünkü bende aynı şeyleri yaşadım ve kocaman negatifler gördüm hatta negatif gördükçe ağrım sızım artıyorduKızlar merhaba batıma 4 gün var. Bu ay bütün belirtileri yaşadım göğüs hassasiyetim olmaz normalde bu ay en çok o var . Bata 6 gün kala kan verdim beta 0 çıktı. Bugün sabah uyandığımdan beri sağ kasığımda ağrı var bacağıma belimin arka kısmına vuruyor midem bulanıyor çok yorgun ve halsizim neden olabilir
Ay dimi canim ya bende öyle düşünüyorum o gun pik olmus gibi. 5-6-7bu 3 günü de degerlendirdik inşallah güzel sonuclar alırım bendee6 ocak akşamı pik olmuş gibi geldi bana
sonra silikleşmiş çatlamış bence
6 ocak pik bence bir gebenin günlüğünün whatsaap numarasına atarsan onlar bilgi veriyor ve sanırım bu ovü testlerinde kıpkırmızı çıkmıyorKızlar Kızlar ne diyorsunuz benim ovülasyon gidişatınapik yakaladım mıı yakalayamadım mıı. Daha koyulasma ihtimali olur mu olmaz mi.
Gebelik olarak düşünmüyorum canım apantis mi diye korktum açıkçası. Çok fazla ağrım var sağ kasık böbreğe doğru vuruyor bacağımda çok kötü ağrıdan. Bulantı falan da olunca korktumBalım paikolojik olabilir mi çünkü bende aynı şeyleri yaşadım ve kocaman negatifler gördüm hatta negatif gördükçe ağrım sızım artıyordu
AYYY AYYY AYYY sen ne guzel seyler diyorsun oylrBu yıl aslan burcları hamilelik haberi alacakmış diye okudum da merak ettim testi pozitif cıkanları nekdsr dogrudur bilemedim sorayım dedim
O zaman geciktirme bir doktora gitGebelik olarak düşünmüyorum canım apantis mi diye korktum açıkçası. Çok fazla ağrım var sağ kasık böbreğe doğru vuruyor bacağımda çok kötü ağrıdan. Bulantı falan da olunca korktum
Testin coksa 3 gün daha takip et istersen cnm benimkide öyle kopkoyu olmamıştı bir gün arayla devam et yinede sen ilişkiyeAy dimi canim ya bende öyle düşünüyorum o gun pik olmus gibi. 5-6-7bu 3 günü de degerlendirdik inşallah güzel sonuclar alırım bendeepcos oldugu icin devam etsem mi diyorum testlere bir yandan da
Dimii bencedee pik gibi 6sı6 ocak pik bence bir gebenin günlüğünün whatsaap numarasına atarsan onlar bilgi veriyor ve sanırım bu ovü testlerinde kıpkırmızı çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?