- 14 Ağustos 2024
- 503
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi denizadamasal
- #10.281
Güzel haberler alırız senden de umarım canım hayırlı olsunevet yarın sabah netleşir koyulaşma olursa yada tamamen kaybolur evet çatlama iğnesi oldum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberler alırız senden de umarım canım hayırlı olsunevet yarın sabah netleşir koyulaşma olursa yada tamamen kaybolur evet çatlama iğnesi oldum ben
inşAllah hayırlısı canımGüzel haberler alırız senden de umarım canım hayırlı olsun
Daha varmış canım belli olmaz ozaman Aa çok iyi oldu bunu öğrendiğim teşekkür ederim bilgi için12 kuşum tabi ovi testi ile çok Çar öğrenen tabi kist falan olmaması lazım onun için kist olduğunda pik gibi çok çıkıyor ama yoksa adete yakın hep pik gidiyor çok gördüm ben burada öyle öğrenen
Canım öncelikle negatif düşünme hatta hiç düşünme.. Olabilir her ay yeni bir fırsat. Geldikçe eşin bence bak yine altını çiziyorum.. sperm kalitesi vs sorunu yoksa ara verme gün aşırı değil her gün beraber ol ihtimali artır. Ama sperm sorunu varsa spermlerı dınlenmesı ıcın gün aşırı yapmaya devam et4-6-7 sini değerlendirdim ama sanırım boşa gitti
benım kasık batması dısında belırtı yok tıpkı adet gunu bekler gibi.. adetten 2-3 gun once basladı. silivce bile cıkardım oldum olucam dedim düşün. yanı normal regl belırtın ne zaman baslıyosa baslıyo benceKızlar eğer ki bi belirti olacak olursa yumurtlama gününden kaç gün sonra başlar acaba
bende artımed dogru sonuc verdı ama kaset yapmakla ıyı yapmısın HAYIRLI UGURLU olsun. Kesinlikle beta ıcın bekle en az 8-10 gun gecsın su an deliriyorum kan ver gel kan ver gel.. strese girme.Günaydın kızlar
Sanırım pozitif
Artımed almıştım, test nanay çıktı. İdrarı bile görmedi yarıda kaldı öyle diyeyim. Yanında bide kaset yapmıştım neyseki
Heveslenmekte istemiyorum kasım ayında düşük yapmıştım sen yaptın mı canım @Meowster
Güzellikler gelsin :)KIZLAR HAMİLE MİYİM İLK 5 DK DİREKT ATTIM ELİM AYAĞIM TİTRİYOR
teşekkürlerbende artımed dogru sonuc verdı ama kaset yapmakla ıyı yapmısın HAYIRLI UGURLU olsun. Kesinlikle beta ıcın bekle en az 8-10 gun gecsın su an deliriyorum kan ver gel kan ver gel.. strese girme.
Sanırım bu artımedın bazı dagıtım urunlerı bozuk ya anlamadım bazısı dogru..
Evet bende yarın sabah tekrar son testimİnşallah yanılmayiz canm yarın tekrar yapıcam
Senin Bat ne zaman canmEvet bende yarın sabah tekrar son testim
Ay insallah tutar canim. Valla bu ay pozitifler alsak ne güzel olacak yaa o kadar ihtiyacim var ki güzel bir haber almaya. Gercekten insan ihtiyac duyuyor bir an evvel bebis haberlerimizi alalim inşallah insallahhhhBu haftayı 4 ünden beri hep değerlendirdim bir sperm kalitesi bozulmasın diye bugünü boş bırakwcağım çünkü şey düşünüyorum dün ki sperm bugün de yaşar 9-10-11 ini değerlendirirsem artık bu ay sonra eşim zaten şehir dışına gidecek 2-3 günde bir gelir iniallah bu ay tutar ya
Amin inşallah benim de o kadar ihtiyacım var ki küçük mucizemeAy insallah tutar canim. Valla bu ay pozitifler alsak ne güzel olacak yaa o kadar ihtiyacim var ki güzel bir haber almaya. Gercekten insan ihtiyac duyuyor bir an evvel bebis haberlerimizi alalim inşallah insallahhhh
Benim kürtajdan dolayı biraz karıştı sanırım. Normalde 10 ocaktı. Ama yumurtlama 19.gün oldu. Yani 1-2 ocakta silikleşti. O yüzden ikinci uygulama 16sına aktardıSenin Bat ne zaman canm
Bende ovülasyonla takip ettim ama tam pik göremedim ayın 31 inde pike yakın olup diğer gün siliklesti o günü pik kabul ettim bat 15 Ocak şimdilik bu ay gün aşırı değerlendiriyoruz bakalımBenim kürtajdan dolayı biraz karıştı sanırım. Normalde 10 ocaktı. Ama yumurtlama 19.gün oldu. Yani 1-2 ocakta silikleşti. O yüzden ikinci uygulama 16sına aktardı
Anladımm ya ben de ilk defa bu ay testle beraber yumurtalık takibi yaptım da biraz merak içindeyim daha önceki aylar hep uygulamaya göre yapıyodum şimdi testle yaptım günü çok değiştibenım kasık batması dısında belırtı yok tıpkı adet gunu bekler gibi.. adetten 2-3 gun once basladı. silivce bile cıkardım oldum olucam dedim düşün. yanı normal regl belırtın ne zaman baslıyosa baslıyo bence
Onu görmedim ben baska test varsa yapsana tekrar şimdiKaset testlerde hiç görmedim canm o yüzden bı nebze umitlendim açıkçası artımed ikisi kıpkırmızı ama onu önemsemiyorum
Canm laboquick ve bir gebenin günlüğü marka kaset test var ikiside ilk idrarla daha doğru sonuç verir diye düşünüyorum yarın sabah tekrarliycam inşallah bak attım artımed olanıOnu görmedim ben baska test varsa yapsana tekrar şimdi
İdrar az gelmiştir cnm braz daha damlat bakim ne olcakteşekkürler
Hiç almamıştım artımed. hiç algılamadı anlamadım idrarı içine çekmedi yarıya kadar geldi gitmedi.
yok yok kan vermeyi şuan düşünmüyorum. gel git düştü mü arttı mı stres oluyorum. dediğin gibi 10 gün sonra veririm geçtiyse giderim. geçmediyse de kısmet
başka artımed yok , normal kaset testim var. onuda yarın sabah bi dha yaparım artık :)İdrar az gelmiştir cnm braz daha damlat bakim ne olcak