• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kocam kaçiyor artık benden ndjdjdj ayın 12 sine kadar her gün deneyeceğim sonra salacağım ayın 26 sı regl günüm olmalı 16 sında başlayayım dedim duphostana
2 gün daha test yap sonra silik olanı çatlama say 10 gün kala başka içmeye cnm

Ay inşallah canm yaaa 🫶🤷 İkizler burcuyum canm 💃💃

Kesinlikle katılıyorum iki ay önce onun testlerini kullandım kadın ne saniyosa kendini boş boş triplere giriyo azarlıyo hayır yani sen işinde usta olabilirsin insanlar bilmediklerini soruyo azarlayarak cevap vermek nedir çok saygısız bı kadın 😠
Aynen canim tam öyle. Birsey soruyorsun sanki oncesinde 100 kere yazmışım gibi sert bir dille yanitliyor. Mesela birgebeye de cok yazmisimdir sorular sormusumdur daha ürün almadan o hic terslemez biraz gec dönüş yapiyor ama cevap hep veriyor. Detayli ve yumusak bir dille yanitliyor. Ama innovitacı bacım hep tersss. Benden önce biriyle kavga etmis de hırsını benden aliyormuscasina 😅 ahahahaha sinirlerim bozuldu ya.

Hiç yok akıntım bu kadar erken beklemiyordum ayın 10 unda bekliyprdum
Canim bazende boyle olur. Benimde 1 2 gun oldu dedigin gibi az bi akintim. Sonra kesilde. Teste göre bende sen gibiyim yumurtlama da catlamada oldu gibi. Sen bu aksam yine yap test. Bakalm ne olacak.
3 gun 4 gun ust uste iliski de zor geliyor ustune yeniden denemek de zor geliyor anliyorum canim. Ama insan göz göre göre de bos gecmek istemiyor iste.

Merhaba . Bende ikilimde kalmış birşey danışmak istiyorum. 26 kasımda adet gördüm 3 gün kanama 2 gün lekelenme şeklinde oldu çok yoğun sürmedi. Sonra döngüye göre 12 Aralık yumurtlama olması gerekiyordu ama o gün adet gördüm 3 gün çok yoğun kanama 3 gün lekelenme şeklinde devam etti . Doktora gittim hormon vs bakıldı normal arada olabilir dedi. 28 aralıkta kahrevengi lekelenmem oldu hafif hafif 5 gün şeklinde. Tabi 16 aralıktan beri düzenli olarak gün aşırı ilişki yaşıyoruz. Son 4-5 gündür kasık ve bel ağrım oluyor. Dün çok fazla sağ kasık bacak ağrım oldu. Bugün daha hafiften batma ağrılarım oluyor. 12 aralığı normal adetim sayarsak 13 Ocak Sat günü görünüyor . Adete 6 gün kala kaset test yaptım negatif. Böyle bir durum yaşayan oldu mu. Dün yaşadığım ağrı yumurtlama ağrısı olabilir mi?

Kızlar selam sabah idrar testi yapmıştım belli belirsiz birşey görmüştüm ama sonra netleşmedi gözükmedi onu çöpe attım bu testi de az önce yaptım hemen çıktı sizce bu test bozuk mudur? Olsaydı sabahta çıkmaz mıydı?

Eklentiler

• IMG_0528.jpeg
    IMG_0528.jpeg
    171,6 KB · Görüntüleme: 43
Canim bazende boyle olur. Benimde 1 2 gun oldu dedigin gibi az bi akintim. Sonra kesilde. Teste göre bende sen gibiyim yumurtlama da catlamada oldu gibi. Sen bu aksam yine yap test. Bakalm ne olacak.
3 gun 4 gun ust uste iliski de zor geliyor ustune yeniden denemek de zor geliyor anliyorum canim. Ama insan göz göre göre de bos gecmek istemiyor is
İşte bundan önceki ayları hep güzel değerlendirdim bu ayda sadece bu haftada özen gösterdim ama umudum yok açıkcası bu gece de bir yapayım bakayıö sonra ama bugüm boş geçecek dün zaten oldu spermler hala vücudumdur

Aynen canim tam öyle. Birsey soruyorsun sanki oncesinde 100 kere yazmışım gibi sert bir dille yanitliyor. Mesela birgebeye de cok yazmisimdir sorular sormusumdur daha ürün almadan o hic terslemez biraz gec dönüş yapiyor ama cevap hep veriyor. Detayli ve yumusak bir dille yanitliyor. Ama innovitacı bacım hep tersss. Benden önce biriyle kavga etmis de hırsını benden aliyormuscasina 😅 ahahahaha sinirlerim bozuldu ya.
Valla öyle Ebru hanım geç yazıyo ama çok tatlı konuşuyo biliyo çünkü karşıdakinin sınavı zor bide ben üstelemiyim innovita satıcısı ürünü alırken çok minnoş aldıktan sonra aslan kesiliyo mübarek 😂

Valla öyle Ebru hanım geç yazıyo ama çok tatlı konuşuyo biliyo çünkü karşıdakinin sınavı zor bide ben üstelemiyim innovita satıcısı ürünü alırken çok minnoş aldıktan sonra aslan kesiliyo mübarek 😂
Katılıyorum canim sana cidden oyle. Soru sorarken bir iki günlük test biriktirip sormak gerekiyor. Daha yap yap diyip duruyor zaten. Amaci test satmak mi nedir.

Askinda gecen bir dr sey demisti, ovülasyon testleri tabi faydali, SATICISINA GELIR GETIRIR FAYDASI VAR TABI ama size hic bir faydasi olmaz stresten baska. Hakli..
Bizde yapamiyoruz bu testler olmadan napalim😅

İşte bundan önceki ayları hep güzel değerlendirdim bu ayda sadece bu haftada özen gösterdim ama umudum yok açıkcası bu gece de bir yapayım bakayıö sonra ama bugüm boş geçecek dün zaten oldu spermler hala vücudumdur
Aslinda zamani ne zamansa o zaman olacak tabiki. Ama iste ister istemez bizde günleri takip edince degerlendirmeyi istiyoruz. Insallah bu ay pozitifi alırız. Yoksa bu gidisle hunileri takcaz

Kızlar selam sabah idrar testi yapmıştım belli belirsiz birşey görmüştüm ama sonra netleşmedi gözükmedi onu çöpe attım bu testi de az önce yaptım hemen çıktı sizce bu test bozuk mudur? Olsaydı sabahta çıkmaz mıydı?
Laboquik mi ne bu testin markasi ? Teste göre pozitif gibi ama bence bir daha sabah yapmalisin ilk idrarla.

Katılıyorum canim sana cidden oyle. Soru sorarken bir iki günlük test biriktirip sormak gerekiyor. Daha yap yap diyip duruyor zaten. Amaci test satmak mi nedir.

Askinda gecen bir dr sey demisti, ovülasyon testleri tabi faydali, SATICISINA GELIR GETIRIR FAYDASI VAR TABI ama size hic bir faydasi olmaz stresten baska. Hakli..
Bizde yapamiyoruz bu testler olmadan napalim😅
Öyle ya çok strese sebep oluyo ama işte biz uslanmiyoruz 😂🤭 canm sende benim gibi oluşmuşsun bende de aynısı oldu ayın 31 inde pik gibi oldu çok sancım ve akıntım vardı sonra ki gün siliklesti bende o günü akıntım ve sancima da dayanarak yumurtlama günü kabul ettim ama benim döngüm 29 fln di o zaman bundan sonra daha koyulasmaz dedm öyle de oldu senin için erken olabilir ama daha yeni bitti değil mi regln

Eklentiler

• 1000060454.jpg
    1000060454.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 31
3 gun 4 gun ust uste iliski de zor geliyor ustune yeniden denemek de zor geliyor anliyorum canim. Ama insan göz göre göre de bos gecmek istemiyor iste.
Bu ay bende 4 ünde doktora gittim 18 mm çatlatma iğnesi yazdı 5 inde akşam 6 da vurdur dedi ewe geldim 4 ünde akıntım oldu ertesi gün iğneyi yine yaptırdım doktorum bugünü de dahil et değerlendir dedi normalde iğneden Bi gün sonra 3 gün demişti iflahım kurudu kaç gündür ana dediğin gibi bazen erken çatlayabiliyo yapacak bişe yok cefasına da sefasına da razıyım yeterki sağlıklı Bi şekilde olsun

Back