• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canm laboquick ve bir gebenin günlüğü marka kaset test var ikiside ilk idrarla daha doğru sonuç verir diye düşünüyorum yarın sabah tekrarliycam inşallah 🫶 bak attım artımed olanı
Evet bunda var cnm ama bu teste pek güven olmuyor yarın laboquick olanı yap bakalım o nasıl çıkacak

Kızlar Kızlar ne diyorsunuz benim ovülasyon gidişatına 🤔 pik yakaladım mıı yakalayamadım mıı. Daha koyulasma ihtimali olur mu olmaz mi.

Eklentiler

• 20250108_145107.jpg
    20250108_145107.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar merhaba batıma 4 gün var. Bu ay bütün belirtileri yaşadım göğüs hassasiyetim olmaz normalde bu ay en çok o var . Bata 6 gün kala kan verdim beta 0 çıktı. Bugün sabah uyandığımdan beri sağ kasığımda ağrı var bacağıma belimin arka kısmına vuruyor midem bulanıyor çok yorgun ve halsizim neden olabilir
Balım paikolojik olabilir mi çünkü bende aynı şeyleri yaşadım ve kocaman negatifler gördüm hatta negatif gördükçe ağrım sızım artıyordu

6 ocak akşamı pik olmuş gibi geldi bana
sonra silikleşmiş çatlamış bence
Ay dimi canim ya bende öyle düşünüyorum o gun pik olmus gibi. 5-6-7bu 3 günü de degerlendirdik inşallah güzel sonuclar alırım bendee 🥲🥲 🙏 pcos oldugu icin devam etsem mi diyorum testlere bir yandan da

Kızlar Kızlar ne diyorsunuz benim ovülasyon gidişatına 🤔 pik yakaladım mıı yakalayamadım mıı. Daha koyulasma ihtimali olur mu olmaz mi.
6 ocak pik bence bir gebenin günlüğünün whatsaap numarasına atarsan onlar bilgi veriyor ve sanırım bu ovü testlerinde kıpkırmızı çıkmıyor

Balım paikolojik olabilir mi çünkü bende aynı şeyleri yaşadım ve kocaman negatifler gördüm hatta negatif gördükçe ağrım sızım artıyordu
Gebelik olarak düşünmüyorum canım apantis mi diye korktum açıkçası. Çok fazla ağrım var sağ kasık böbreğe doğru vuruyor bacağımda çok kötü ağrıdan. Bulantı falan da olunca korktum

Bu yıl aslan burcları hamilelik haberi alacakmış diye okudum da merak ettim testi pozitif cıkanları nekdsr dogrudur bilemedim sorayım dedim
AYYY AYYY AYYY sen ne guzel seyler diyorsun oylr 😍😍😍 ben bir Aslan olarak bu yazdığına yürekten amin diyorum inşallah diyorum. Allahimm insallah o sene bu senedir hemen hamile kalip saglikla dogurup büyütürüz bebisimizi iiiinsallah amiiinn 🙏😍🌸🍀🥰

Ay dimi canim ya bende öyle düşünüyorum o gun pik olmus gibi. 5-6-7bu 3 günü de degerlendirdik inşallah güzel sonuclar alırım bendee 🥲🥲 🙏 pcos oldugu icin devam etsem mi diyorum testlere bir yandan da
Testin coksa 3 gün daha takip et istersen cnm benimkide öyle kopkoyu olmamıştı bir gün arayla devam et yinede sen ilişkiye

6 ocak pik bence bir gebenin günlüğünün whatsaap numarasına atarsan onlar bilgi veriyor ve sanırım bu ovü testlerinde kıpkırmızı çıkmıyor
Dimii bencedee pik gibi 6sı 😍 aynen ben bir saticisina yollayayim bunlar innovita. Ordaki abla da pek bir azarlıyor ama olsun neyse gidem de fırçamı yiyem 😁😁😁

Back