- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.341
Allahım ya nasıl insanlar bunlar kaynanalığı insanlığından daha baskım sanırım kusura bakma çok sinirim bozulduGitmicem valla ne oluyosa olsun kafasındayım. Eşim evde değil bu halde temizlik yaptım bir saatten fazladır da uzanmış kıvranıyorum kaynanam suratıma bakıp da neyin var demedi. İnşallah gebe falan değilimdir. İnsanlıktan nasibini almamış insanların içinde daha ne kadar dayanabilirim evliliğimi ne kadar devam ettirebilirim emin değilim
Takip et yinede tabiiki ama aynı saatlerde yap hep sabah 10 aksam 8 bak benmki de böyledi 12de koyu w4.günde catladı gecen ayNormalde yumurtlamam hiç şaşmaz ben bir kaç gün yine takip edeyim normalde 10u yumurtlama olur duphostana başlayacağım ona göre bugün pelvik ağrım ve hafif kasık rahatsızlıklarım var
12.günde tam belli olur benceKızlar bişe sorcam benim bat 24 ocak fakat ben 5 ocakta çatlatma iğnesi oldum kaç gün sonra kanda çıkar acaba
Anladım ben salı günü kontrole gitcem de doktor kan alır mı bilmiyorum12.günde tam belli olur bence
Korkma canim catlasin daha iyi amac catlamasi zatenn. Sen degerlendirmeye devam et.Aklım karıştı ya korkuyorum artık
Teşekkür ederim acab dün bir şey mi içtim bir şey mi yedim kendimden şüpheleniyorum bugün yumurtlama ağrım var ama akıntım vs yokTakip et yinede tabiiki ama aynı saatlerde yap hep sabah 10 aksam 8 bak benmki de böyledi 12de koyu w4.günde catladı gecen ay
AhahhahaNfnfnfndj ayyyy çok güldüm
FjjfjrjfjdjAhahhahabende cok gülüyorum valla. Kadin firca atiyor ben vazgecemiyorum kadindan ayyy ne güldüm bee.
Abla bi bakiver be abla nolur ablaaa
Canim benimde dün oldu galiba catlama benimde akintim yok denecek kadar az.Teşekkür ederim acab dün bir şey mi içtim bir şey mi yedim kendimden şüpheleniyorum bugün yumurtlama ağrım var ama akıntım vs yok
Canım heray aynı günde olmaz zaten sen teste göre ilişki yaşa çatlıyor benden Demesi bende çatlama görünce hemen başlıycam duphastona bu ayNormalde yumurtlamam hiç şaşmaz ben bir kaç gün yine takip edeyim normalde 10u yumurtlama olur duphostana başlayacağım ona göre bugün pelvik ağrım ve hafif kasık rahatsızlıklarım var
Ay inşallah canm yaaaHadi inşallah sendende yarın güzel alırız sen ne burcuydun
Kesinlikle katılıyorum iki ay önce onun testlerini kullandım kadın ne saniyosa kendini boş boş triplere giriyo azarlıyo hayır yani sen işinde usta olabilirsin insanlar bilmediklerini soruyo azarlayarak cevap vermek nedir çok saygısız bı kadınYok ya baya azarliyorpik oldu diyorum. Ne piki test yap diyor. Yav bıktım diyorum sen test yap diyor birsey deyince de benim testlerim cok kaliteli eger senin yumurtan kalitesizse ondan testim gostermez diyor.
Yok yani ablaya asla kabul ettiremiyoruz biseyi. Bizim yumurtalar bile kalitesiz olabilir ama onun testleri assslaa
Teşekkür ederim acab dün bir şey mi içtim bir şey mi yedim kendimden şüpheleniyorum bugün yumurtlama ağrım var ama akıntım vs yok
Hiç yok akıntım bu kadar erken beklemiyordum ayın 10 unda bekliyprdumCanim benimde dün oldu galiba catlama benimde akintim yok denecek kadar az.
Bu günlerde hiç uzayan akıntı gelmedimiHiç yok akıntım bu kadar erken beklemiyordum ayın 10 unda bekliyprdum
Nasip tabi herşey canım rica ederimDaha varmış canım belli olmaz ozamanAa çok iyi oldu bunu öğrendiğim teşekkür ederim bilgi için
Kocam kaçiyor artık benden ndjdjdj ayın 12 sine kadar her gün deneyeceğim sonra salacağım ayın 26 sı regl günüm olmalı 16 sında başlayayım dedim duphostanaCanım catlıyor bence aynı benmki gibi olmuş bugün yarın mutlaka ilişki yaşa eşin yanındaysa kaçırma heray günü değişiyor çünkü
Siz nerden yazdınız bu bayana ben intagramdan minnakkurabiyerden yazdım guxel cevap verdi banaAy inşallah canm yaaaİkizler burcuyum canm
Kesinlikle katılıyorum iki ay önce onun testlerini kullandım kadın ne saniyosa kendini boş boş triplere giriyo azarlıyo hayır yani sen işinde usta olabilirsin insanlar bilmediklerini soruyo azarlayarak cevap vermek nedir çok saygısız bı kadın
Yok işte normalde olurdu affedersiniz sadece ilişkiden sonta ki gün oldu o da hep oluyor diye takmadıö normalde ağrım olurdu sancırdıBu günlerde hiç uzayan akıntı gelmedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?