Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Allahım ya nasıl insanlar bunlar kaynanalığı insanlığından daha baskım sanırım kusura bakma çok sinirim bozuldu

Kızlar bişe sorcam benim bat 24 ocak fakat ben 5 ocakta çatlatma iğnesi oldum kaç gün sonra kanda çıkar acaba

Normalde yumurtlamam hiç şaşmaz ben bir kaç gün yine takip edeyim normalde 10u yumurtlama olur duphostana başlayacağım ona göre bugün pelvik ağrım ve hafif kasık rahatsızlıklarım var
Takip et yinede tabiiki ama aynı saatlerde yap hep sabah 10 aksam 8 bak benmki de böyledi 12de koyu w4.günde catladı gecen ay

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-30-00-56-26-118_com.lollitech.connect.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 17
Takip et yinede tabiiki ama aynı saatlerde yap hep sabah 10 aksam 8 bak benmki de böyledi 12de koyu w4.günde catladı gecen ay
Teşekkür ederim acab dün bir şey mi içtim bir şey mi yedim kendimden şüpheleniyorum bugün yumurtlama ağrım var ama akıntım vs yok

Canım catlıyor bence aynı benmki gibi olmuş bugün yarın mutlaka ilişki yaşa eşin yanındaysa kaçırma heray günü değişiyor çünkü

Normalde yumurtlamam hiç şaşmaz ben bir kaç gün yine takip edeyim normalde 10u yumurtlama olur duphostana başlayacağım ona göre bugün pelvik ağrım ve hafif kasık rahatsızlıklarım var
Canım heray aynı günde olmaz zaten sen teste göre ilişki yaşa çatlıyor benden Demesi bende çatlama görünce hemen başlıycam duphastona bu ay

Hadi inşallah sendende yarın güzel alırız sen ne burcuydun
Ay inşallah canm yaaa İkizler burcuyum canm
Kesinlikle katılıyorum iki ay önce onun testlerini kullandım kadın ne saniyosa kendini boş boş triplere giriyo azarlıyo hayır yani sen işinde usta olabilirsin insanlar bilmediklerini soruyo azarlayarak cevap vermek nedir çok saygısız bı kadın

Canım catlıyor bence aynı benmki gibi olmuş bugün yarın mutlaka ilişki yaşa eşin yanındaysa kaçırma heray günü değişiyor çünkü
Kocam kaçiyor artık benden ndjdjdj ayın 12 sine kadar her gün deneyeceğim sonra salacağım ayın 26 sı regl günüm olmalı 16 sında başlayayım dedim duphostana

Siz nerden yazdınız bu bayana ben intagramdan minnakkurabiyerden yazdım guxel cevap verdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…