Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Daha varmış canım belli olmaz ozaman Aa çok iyi oldu bunu öğrendiğim teşekkür ederim bilgi için

4-6-7 sini değerlendirdim ama sanırım boşa gitti
Canım öncelikle negatif düşünme hatta hiç düşünme.. Olabilir her ay yeni bir fırsat. Geldikçe eşin bence bak yine altını çiziyorum.. sperm kalitesi vs sorunu yoksa ara verme gün aşırı değil her gün beraber ol ihtimali artır. Ama sperm sorunu varsa spermlerı dınlenmesı ıcın gün aşırı yapmaya devam et

Kızlar eğer ki bi belirti olacak olursa yumurtlama gününden kaç gün sonra başlar acaba
benım kasık batması dısında belırtı yok tıpkı adet gunu bekler gibi.. adetten 2-3 gun once basladı. silivce bile cıkardım oldum olucam dedim düşün. yanı normal regl belırtın ne zaman baslıyosa baslıyo bence

bende artımed dogru sonuc verdı ama kaset yapmakla ıyı yapmısın HAYIRLI UGURLU olsun. Kesinlikle beta ıcın bekle en az 8-10 gun gecsın su an deliriyorum kan ver gel kan ver gel.. strese girme.

Sanırım bu artımedın bazı dagıtım urunlerı bozuk ya anlamadım bazısı dogru..

teşekkürler
Hiç almamıştım artımed. hiç algılamadı anlamadım idrarı içine çekmedi yarıya kadar geldi gitmedi.
yok yok kan vermeyi şuan düşünmüyorum. gel git düştü mü arttı mı stres oluyorum. dediğin gibi 10 gün sonra veririm geçtiyse giderim. geçmediyse de kısmet

Ay insallah tutar canim. Valla bu ay pozitifler alsak ne güzel olacak yaa o kadar ihtiyacim var ki güzel bir haber almaya. Gercekten insan ihtiyac duyuyor bir an evvel bebis haberlerimizi alalim inşallah insallahhhh

Benim kürtajdan dolayı biraz karıştı sanırım. Normalde 10 ocaktı. Ama yumurtlama 19.gün oldu. Yani 1-2 ocakta silikleşti. O yüzden ikinci uygulama 16sına aktardı
Bende ovülasyonla takip ettim ama tam pik göremedim ayın 31 inde pike yakın olup diğer gün siliklesti o günü pik kabul ettim bat 15 Ocak şimdilik bu ay gün aşırı değerlendiriyoruz bakalım

Kızlar merhaba batıma 4 gün var. Bu ay bütün belirtileri yaşadım göğüs hassasiyetim olmaz normalde bu ay en çok o var . Bata 6 gün kala kan verdim beta 0 çıktı. Bugün sabah uyandığımdan beri sağ kasığımda ağrı var bacağıma belimin arka kısmına vuruyor midem bulanıyor çok yorgun ve halsizim neden olabilir

Son düzenleme:
Anladımm ya ben de ilk defa bu ay testle beraber yumurtalık takibi yaptım da biraz merak içindeyim daha önceki aylar hep uygulamaya göre yapıyodum şimdi testle yaptım günü çok değişti

İdrar az gelmiştir cnm braz daha damlat bakim ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…