Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

kızlar ne güzel haberler var maşAllah hepinize darısı bize inşAllah benim iğnenin 10. günü bugün çok silik hemen çıkan bi çizgi oldu testimde iğne etkisimi yoksa gebelikmi bilmiyorum yarın belli olur herhalde en hayırlısı olsun

Demi ben bile geldim (reglim ) yaptın mı test merak ettim , güzel haberlerle dolu bi gün oldu çok güzel senden de bekliyoruz inşallah
Yok kuzum testi bitirmişim ben yapamadım ki yine bir hevesle kalkıştım geri oturdum yerime ovi testi yaptım koyu pik olurmu diye tık yok elendim ben ama olsun Allahım güzel haberler nasip etsin her birimize

At sen canım testi benim oynar kızlar zaten silik olsa bile belli ediyorlar umarım vardır bende doktor uygun görürse çatlatma iğnesi bi destek bir şeyler istiyorum

Yok kuzum testi bitirmişim ben yapamadım ki yine bir hevesle kalkıştım geri oturdum yerime ovi testi yaptım koyu pik olurmu diye tık yok elendim ben ama olsun Allahım güzel haberler nasip etsin her birimize
Amin inşallah , bat ne zamandı ?ovu testiyle de oluyor muydu bilmiyordum

At sen canım testi benim oynar kızlar zaten silik olsa bile belli ediyorlar umarım vardır bende doktor uygun görürse çatlatma iğnesi bi destek bir şeyler istiyorum
oynamaya gerek yok canım ben zaten net görüyorum ama çok silik hemen çıktı laboquıck test ama iğne etkisimi acaba diye düşünüyorum Allaj gönlümüze göre versin inşAllah seninde hepimizinde

Benim de bugün iğne hariç 9. gün. Dün de bugün de hafif silik çizgi var iğne etkisi geçmemiş normalde 7-8. gün geçerdi bende anlamadım. Acaba tamemen silinmeden tekrar koyulaşmaya mı başlayacak tesk günüm 11 iydi. Hep yaptığım testlerin hassasiyeti 25 hcg. Elinde 2 tane de 10 hcg hassasiyeti olan test var. Ama iğne etkisini çıkartır 10 hcgler diye onları da yapamıyorum :/ Arada kaldım umutlanmak da istemiyoruum.

Amin inşallah , bat ne zamandı ?ovu testiyle de oluyor muydu bilmiyordum
12 kuşum tabi ovi testi ile çok Çar öğrenen tabi kist falan olmaması lazım onun için kist olduğunda pik gibi çok çıkıyor ama yoksa adete yakın hep pik gidiyor çok gördüm ben burada öyle öğrenen

hadi hayırlısı olsun canım inşAllah iğne etkisi değildir

oynamaya gerek yok canım ben zaten net görüyorum ama çok silik hemen çıktı laboquıck test ama iğne etkisimi acaba diye düşünüyorum Allaj gönlümüze göre versin inşAllah seninde hepimizinde
Amin canım amin yarın sabah sende yap ilk idrar ile koyulaşmış olur umarım sen çatlatma iğnesi vuruldun sanırım demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…