- Konu Sahibi denizadamasal
- #10.241
Hadi inşallah güzel haberlerle gelKızlarrr test yapma akımı yapmışsınız resmen beni gaza getirdiniz yapmıcam demiştim yapıcam galiba yapmaya gittim bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah güzel haberlerle gelKızlarrr test yapma akımı yapmışsınız resmen beni gaza getirdiniz yapmıcam demiştim yapıcam galiba yapmaya gittim bile
Evet kesinlikle haklısın ilk gebelik olunca bir de daha da stres oluyorsun hicbirsey bilmiyorsun falan tabi Allah bilir ama bir kesim olsa gözükürdü diyorken bir kesim daha erken gecmesini bekle çıkabilir diyor iyice beynim yandıAllahın işi belli olmaz ama stres yaptığın içinde olmıyor olabilirsin ben de geçen ay öyle düşündüm inanamayacaksın ama beynim bana yerleşme kanaması bile yaşattı o yüzden stres yapma
Hahahha no depresyon nooo. Bize lazim guzel haberler sorunsuz sikintisiz seyler.Depresyona girmek dışında yok beklemeyi sevmiyorum ondan benimki
Canim hadi hayırlısı bu defa güzel ilerler inşallah canım benim.Kııızlaar ilk 5 dk
Test yok geçen ay bitirmişim hepsini nasip işte bekliyim 3 gün kaldı zatenHadi inşallah güzel haberlerle gel
Aa hadi yap çabukKızlarrr test yapma akımı yapmışsınız resmen beni gaza getirdiniz yapmıcam demiştim yapıcam galiba yapmaya gittim bile
Zamanw bırak takmamaya çalış biliyorum zor oluyor istemsizce oluyorEvet kesinlikle haklısın ilk gebelik olunca bir de daha da stres oluyorsun hicbirsey bilmiyorsun falan tabi Allah bilir ama bir kesim olsa gözükürdü diyorken bir kesim daha erken gecmesini bekle çıkabilir diyor iyice beynim yandı
Kız bende heyecanlı heyecanlı bekledim hayırlısı olsun inşallahTest yok geçen ay bitirmişim hepsini nasip işte bekliyim 3 gün kaldı zaten
İnş bakalım ilk defa direk kasette gördümCanim hadi hayırlısı bu defa güzel ilerler inşallah canım benim.
Canım bu sekılde ince var gibi yok gibi tam emin olamadım sen yarın birdaha yap onada bakalım canım zaten daha cok var gününeBunlar flaşlı hali canım
Test bitmiş yavrum ovi testi vardı ondan da anlaşıyor diyorlar onu denedim oda pik değil kesin yok bende önümüzdeki aya kaldı artık güzel güzel haberler aldım buradan o bile yetti banaAa hadi yap çabuk
Kuşum ben olmadığını biliyorum aslında içimden bi ses benim doktor yardımı ile olucak diyor o yüzden adet zamanı eşimle gidicem doktoraKız bende heyecanlı heyecanlı bekledim hayırlısı olsun inşallah
Bu haftayı 4 ünden beri hep değerlendirdim bir sperm kalitesi bozulmasın diye bugünü boş bırakwcağım çünkü şey düşünüyorum dün ki sperm bugün de yaşar 9-10-11 ini değerlendirirsem artık bu ay sonra eşim zaten şehir dışına gidecek 2-3 günde bir gelir iniallah bu ay tutar yaCanim pik cok yakın hatta belki son test pik bile olabilir. Degerlendirdiysen cok iyi. Catlama gorunce de degerlendirmeni öneririm
Nasip her şey Allah en güzelini en kısa sürede nasip etsinKuşum ben olmadığını biliyorum aslında içimden bi ses benim doktor yardımı ile olucak diyor o yüzden adet zamanı eşimle gidicem doktora
Amin canım benim hepimize en iyi şekilde nasip etsinNasip her şey Allah en güzelini en kısa sürede nasip etsin
Aynen insan ne kadar mutlu olabiliyormuş başkasının haberine bileTest bitmiş yavrum ovi testi vardı ondan da anlaşıyor diyorlar onu denedim oda pik değil kesin yok bende önümüzdeki aya kaldı artık güzel güzel haberler aldım buradan o bile yetti bana
Hadi bakalım sende pozitif le gel inşallahKızlarrr test yapma akımı yapmışsınız resmen beni gaza getirdiniz yapmıcam demiştim yapıcam galiba yapmaya gittim bile