Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Allahın işi belli olmaz ama stres yaptığın içinde olmıyor olabilirsin ben de geçen ay öyle düşündüm inanamayacaksın ama beynim bana yerleşme kanaması bile yaşattı o yüzden stres yapma
Evet kesinlikle haklısın ilk gebelik olunca bir de daha da stres oluyorsun hicbirsey bilmiyorsun falan tabi Allah bilir ama bir kesim olsa gözükürdü diyorken bir kesim daha erken gecmesini bekle çıkabilir diyor iyice beynim yandı

Zamanw bırak takmamaya çalış biliyorum zor oluyor istemsizce oluyor

Bunlar flaşlı hali canım
Canım bu sekılde ince var gibi yok gibi tam emin olamadım sen yarın birdaha yap onada bakalım canım zaten daha cok var gününe

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-08-12-57-21-490_com.niksoftware.snapseed.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2025-01-08-12-57-10-823_com.niksoftware.snapseed.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 34
Canim pik cok yakın hatta belki son test pik bile olabilir. Degerlendirdiysen cok iyi. Catlama gorunce de degerlendirmeni öneririm
Bu haftayı 4 ünden beri hep değerlendirdim bir sperm kalitesi bozulmasın diye bugünü boş bırakwcağım çünkü şey düşünüyorum dün ki sperm bugün de yaşar 9-10-11 ini değerlendirirsem artık bu ay sonra eşim zaten şehir dışına gidecek 2-3 günde bir gelir iniallah bu ay tutar ya

Canm yeri belli olmuş ama yer cizgisimi degilmi o belli olmuyor henüz yarın bir daha yap tekrar bakalım

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-08-13-03-56-806_com.niksoftware.snapseed.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 28
Test bitmiş yavrum ovi testi vardı ondan da anlaşıyor diyorlar onu denedim oda pik değil kesin yok bende önümüzdeki aya kaldı artık güzel güzel haberler aldım buradan o bile yetti bana
Aynen insan ne kadar mutlu olabiliyormuş başkasının haberine bile
uyandım baktım herkes atmış bende hemen yapayım dedim Tmd2020 Evanora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…