• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Değerin 2000-3000 civarı olunca git kuzum zaten doktor ne yapman gerektiğini söylüyor
Ayy o kadar psikolojim bozuldu kiii…
Yani 50den 166 ya çıkması güzelmiş ama sat a göre çok düşük ya acaba dış gebelik mi diye korkuyorum sol kasığım belim ağrıdıkça sanırım psikolojik ateş basıyor :((

Cumartesi pazar olmam lazım eşime d medim bu sefer günümü tam netleşsin öyle dicem kimyasalda yıkıldı adam
Aynen iyi yapmışlçsın canım 1gün geçsin öyle kan ver daha varmıs zaten ozmana kadar dahada yükselir baya göüzküyor pemmiş pembiş artık

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-08-12-30-59-821_com.niksoftware.snapseed.jpg
    Screenshot_2025-01-08-12-30-59-821_com.niksoftware.snapseed.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 35
ovülasyonda ilk aynım, ben 1 regl öncesi düşük yaptım. işte düşükten sonra regl düzenim filan değişince ovülasyon yapayım dedm. yumurtlamayı görmek için
ovülasyona devam et bence. insan en azından ne zamna ne oldu biliyor
Çok teşekkür ederim tekrardan sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum🙏🏻

Ayy o kadar psikolojim bozuldu kiii…
Yani 50den 166 ya çıkması güzelmiş ama sat a göre çok düşük ya acaba dış gebelik mi diye korkuyorum sol kasığım belim ağrıdıkça sanırım psikolojik ateş basıyor :((
Bildiğim kadarıyla bir gündr iki kato olmalı bence iyi

Bende dayanamadım yaptım gene ya eşime testleri saklatmayı unuttum 😂😂😂 çok silik görüyor gibiyim de kör oldum 😂😂😂 yokta olabilir
Kaç dk da çıktı gözüküyo
Aynen iyi yapmışlçsın canım 1gün geçsin öyle kan ver daha varmıs zaten ozmana kadar dahada yükselir baya göüzküyor pemmiş pembiş artık
Eve gidin bakim dahada belirginleşmiştir yaptım dışarı çıktım diyetisyenler psikoloğa gittim epey iyi geldi

Maşallah canım gözün aydın adetin gecikmiş miydi
Teşekkür ederim canım. adetim gecikmedi ya benim dengesiz aslında döngüm 35 gün. bugün 35. gündü 9 ocaktı BAT aslında
Maşallah canım cokk sevindim adına rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
amiiiiinnnnn . Allah isteyen hepinize nasip etsin

Canm bana da bakarmisin ben gözle görüyorum ama fotoda net çıkmıyo siz de gorebilin diye güneşe tuttum birisi artımed ona hiç güvenmiyorum diğeri de bir gebenin günlüğü kaset test 🌸🤷
Canım kaset olanı içini açıp net cekermisin oynayıp bakayım foto uzak anlayamadım varmı yokmu dye

Merhaba. Öncelikle Allah anne olmak isteyen hepimize hayirlisiyla nasip etsin inşallah. Benim regl olmam gereken günüm 6 ocaktı o gün kan verdim ve beta hcg 0.0 çıktı sizce yükselir mi ?

Merhaba. Öncelikle Allah anne olmak isteyen hepimize hayirlisiyla nasip etsin inşallah. Benim regl olmam gereken günüm 6 ocaktı o gün kan verdim ve beta hcg 0.0 çıktı sizce yükselir mi ?
Allahın işi belli olmaz ama stres yaptığın içinde olmıyor olabilirsin ben de geçen ay öyle düşündüm inanamayacaksın ama beynim bana yerleşme kanaması bile yaşattı 😂😂 o yüzden stres yapma

Back