- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.181
Canım bence eşinde bir sorun yoksa sperm konsantrasyonu vs pik bekleme 7 ocakta çizgi belirginleşmeye başlamış her gün beraberlik öneririm.Balımlar sizce bir iki hüne pik olur mı eşiö
Hemen gidevek bu haftayı güzel değerlendirdim deeva0108 @babylovee
Canım ben hep bu markayla yapıyorum. 1 saat sonra ne olur ne olmaz diye kontrol ettiğimde kuruma çizgisi bile olmuyor. İnşallah hamilesin dirHala o çizgi kaybolmadı benim gibi Şahin gözlüler bakın inşallah test yanlış değildir7 gün var. Az önce yüklediklerim ilk 10 dakika bu 30 dakikayı geçti sanırım
Ve de yumurtlamadan kaç gün sonra erken gebelik testi yapılabilirKızlar eğer ki bi belirti olacak olursa yumurtlama gününden kaç gün sonra başlar acaba
Evet sanki çok silik bir görüntü varBende dayanamadım yaptım gene ya eşime testleri saklatmayı unuttumçok silik görüyor gibiyim de kör oldum yokta olabilir
Şimdi beklemiş hali daha da görünüyor sanki. Benim çatlama 1-2 ocakEvet sanki çok silik bir görüntü var
çok çok hayalet var. bence 2 gün sonra tekrarla canımBende dayanamadım yaptım gene ya eşime testleri saklatmayı unuttumçok silik görüyor gibiyim de kör oldum yokta olabilir
Evet silik bi görüntü var da bu kadardan belli oluyor mu hemen ben daha önce hiç yapmadım daŞimdi beklemiş hali daha da görünüyor sanki. Benim çatlama 1-2 ocak
Kaç dk da çıktı gözüküyor bat kaçBende dayanamadım yaptım gene ya eşime testleri saklatmayı unuttumçok silik görüyor gibiyim de kör oldum yokta olabilir
Ay maşallah pozitif bu hadi gözün Aydın inşallah kandada cıksr bebiş dedim sana kasetler daha iyiGünaydın kızlar
Sanırım pozitif
Artımed almıştım, test nanay çıktı. İdrarı bile görmedi yarıda kaldı öyle diyeyim. Yanında bide kaset yapmıştım neyseki
Heveslenmekte istemiyorum kasım ayında düşük yapmıştımsen yaptın mı canım @Meowster
sağol canım benim.Ay maşallah pozitif bu hadi gözün Aydın inşallah kandada cıksr bebiş dedim sana kasetler daha iyi
Ay canım sendede bu ay var senki bişeylet hadi inşallah sendende umutluyum bu ayBulantıyla uyanınca 7 kala yaptığım şova bakın. Kayınvalıde yüzünden bu bulantı eminimmmm. Neyse uyku tutmadı kalktım bakın ilk 2.dk koyu olanlar digeri 8, 9
Aymen şimdi testle takip et inşaallah kandada cıkıcaksağol canım benim.
yaaaa valla demiştin de ben düşüktür görmez diyordumaslanlar gibi çıkardı maşallah , artımed cortladı resmen yaaa
kanı günüm geçince vericem artık biraz yükselsin bide onun stresine girmeyeyim
Her gün değil ama günü birlik ilişki yaşıyorum ama benim eşim şehir dışına gidip gelmiyor iki üç günCanım bence eşinde bir sorun yoksa sperm konsantrasyonu vs pik bekleme 7 ocakta çizgi belirginleşmeye başlamış her gün beraberlik öneririm.
Canm flaşlı ışıklı bir sekılde at bakim oynayım Boyle cok belli olmuyorBulantıyla uyanınca 7 kala yaptığım şova bakın. Kayınvalıde yüzünden bu bulantı eminimmmm. Neyse uyku tutmadı kalktım bakın ilk 2.dk koyu olanlar digeri 8, 9
Canm sende yaptın mı bugünKaç dk da çıktı gözüküyor bat kaç
4-6-7 sini değerlendirdim ama sanırım boşa gittiCanım bence eşinde bir sorun yoksa sperm konsantrasyonu vs pik bekleme 7 ocakta çizgi belirginleşmeye başlamış her gün beraberlik öneririm.
sağol canım , allah isteyen herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin :)Aymen şimdi testle takip et inşaallah kandada cıkıcakcok mutlu oldum senin adına cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?