Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Yaptıımm kuzuu çizgileri gören ben miyim biri 3.dk biri 9. Sondaki
Canm bana da bakarmisin ben gözle görüyorum ama fotoda net çıkmıyo siz de gorebilin diye güneşe tuttum birisi artımed ona hiç güvenmiyorum diğeri de bir gebenin günlüğü kaset test

Eklentiler

• 1000060503.jpg
    140,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 1000060504.jpg
    130,1 KB · Görüntüleme: 46
  • 1000060505.jpg
    127,8 KB · Görüntüleme: 50
Evet silik bi görüntü var da bu kadardan belli oluyor mu hemen ben daha önce hiç yapmadım da
Bende beklemiyordum açıkcası çok var daha.
Kaç dk da çıktı gözüküyor bat kaç
bat 10 ocak gözüküyor ama yumurtlamam geç oldu. 19. Gün. Yumurtlama geç olduğu için diğer uygulama batı 16 sı gösteriyor. Yumurtlamadan 7 gün geçti

Canm bana da bakarmisin ben gözle görüyorum ama fotoda net çıkmıyo siz de gorebilin diye güneşe tuttum birisi artımed ona hiç güvenmiyorum diğeri de bir gebenin günlüğü kaset test
Bir gebenin günlüğüne ışıkta bakmamanı öneririm içini açıp bakın. Arkada çizgi var çünkü pozitif gibi gözüküyor

Öncellikle hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Acaba ekstra bir şeyler yaptınız mı süreciniz nasıl ilerledi?
sağol amin inşallah :)
sadece ovülasyon yaptım. havuç yedim. folik asit aldım. su çok içtim yararı oldu mu bilmiyorum.
bideeee ilişkiden sonra yattım. sabah duşa girdim. bence oda stres yapıyor. hatta sabaha karşı ilişki daha iyiymiş

Kuzum artı medde çok net var diğerlerinde acaba da kaldım. Ben de 2 gün sonra erken gebelik testine bakacağım 4,5 gün kalıyor

İlk ayınızmıydı ben de 4 aydır ovü testiyşe ilerliyorum ama bir sonuç alamadım

İlk ayınızmıydı ben de 4 aydır ovü testiyşe ilerliyorum ama bir sonuç alamadım
ovülasyonda ilk aynım, ben 1 regl öncesi düşük yaptım. işte düşükten sonra regl düzenim filan değişince ovülasyon yapayım dedm. yumurtlamayı görmek için
ovülasyona devam et bence. insan en azından ne zamna ne oldu biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…