- 14 Kasım 2024
- 1.152
- 374
- 38
- 30
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.201
Var cnm var bebişin geldim burdayım diyor rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallahAy kızlar inanamaıyorum hala burdan da bi süre ses çıkmadı kendimce inanamadım ikna olamadım nedense ağladım baya Allah isteyen herkese sağlıkla çift çizgi göstersin
Amin canım hadi bu ay güzel pozitifler gelemye başladı sonuna doğru bizede naip olur inşallahsağol canım , allah isteyen herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin :)
Canm bana da bakarmisin ben gözle görüyorum ama fotoda net çıkmıyo siz de gorebilin diye güneşe tuttum birisi artımed ona hiç güvenmiyorum diğeri de bir gebenin günlüğü kaset testYaptıımm kuzuu çizgileri gören ben miyim biri 3.dk biri 9. Sondaki
Bende beklemiyordum açıkcası çok var daha.Evet silik bi görüntü var da bu kadardan belli oluyor mu hemen ben daha önce hiç yapmadım da
bat 10 ocak gözüküyor ama yumurtlamam geç oldu. 19. Gün. Yumurtlama geç olduğu için diğer uygulama batı 16 sı gösteriyor. Yumurtlamadan 7 gün geçtiKaç dk da çıktı gözüküyor bat kaç
Öncellikle hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Acaba ekstra bir şeyler yaptınız mı süreciniz nasıl ilerledi?sağol canım , allah isteyen herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin :)
Bir gebenin günlüğüne ışıkta bakmamanı öneririm içini açıp bakın. Arkada çizgi var çünkü pozitif gibi gözüküyorCanm bana da bakarmisin ben gözle görüyorum ama fotoda net çıkmıyo siz de gorebilin diye güneşe tuttum birisi artımed ona hiç güvenmiyorum diğeri de bir gebenin günlüğü kaset test
Haklısın canmBir gebenin günlüğüne ışıkta bakmamanı öneririm içini açıp bakın. Arkada çizgi var çünkü pozitif gibi gözüküyor
Güzel haberle gel inşallah hadi bekliyoruzTamam kosarak gidiyorumçok teşekkür ederimm
Evacım senin 27 ocakmıydı batAmin canım hadi bu ay güzel pozitifler gelemye başladı sonuna doğru bizede naip olur inşallah
Ayy canım hayırlı olsun tekrar sende hamilesin maşallah bugun 3 güzel haberKııızlaar ilk 5 dk
Gecen aya göre olcaksam 26 Ocak canım cstlamaya göre degişebilirdeEvacım senin 27 ocakmıydı bat
sağol amin inşallah :)Öncellikle hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Acaba ekstra bir şeyler yaptınız mı süreciniz nasıl ilerledi?
İnsallah ay sonunda bizde böyle güzel haberler veririz. Benim üst bacaklarım ağırmaya başladı sanırım bir iki güne pik göreceğim seni ovü testlerine etiketledim bakar mısınGecen aya göre olcaksam 26 Ocak canım cstlamaya göre degişebilird
Bunlar flaşlı hali canımCanm flaşlı ışıklı bir sekılde at bakim oynayım Boyle cok belli olmuyor
Açık haline bakarmisin canmBir gebenin günlüğüne ışıkta bakmamanı öneririm içini açıp bakın. Arkada çizgi var çünkü pozitif gibi gözüküyor
İnşallah hamilesinizdir yaaBende beklemiyordum açıkcası çok var daha.
bat 10 ocak gözüküyor ama yumurtlamam geç oldu. 19. Gün. Yumurtlama geç olduğu için diğer uygulama batı 16 sı gösteriyor. Yumurtlamadan 7 gün geçti
Kuzum artı medde çok net var diğerlerinde acaba da kaldım. Ben de 2 gün sonra erken gebelik testine bakacağım 4,5 gün kalıyorCanm bana da bakarmisin ben gözle görüyorum ama fotoda net çıkmıyo siz de gorebilin diye güneşe tuttum birisi artımed ona hiç güvenmiyorum diğeri de bir gebenin günlüğü kaset test
Bide böyle bakarmisin ben görüyorum çıplak gözle bunlar kuruma çizgisi bile çıkarmaz eminimKuzum artı medde çok net var diğerlerinde acaba da kaldım. Ben de 2 gün sonra erken gebelik testine bakacağım 4,5 gün kalıyor
İlk ayınızmıydı ben de 4 aydır ovü testiyşe ilerliyorum ama bir sonuç alamadımsağol amin inşallah :)
sadece ovülasyon yaptım. havuç yedim. folik asit aldım. su çok içtim yararı oldu mu bilmiyorum.
bideeee ilişkiden sonra yattım. sabah duşa girdim. bence oda stres yapıyor. hatta sabaha karşı ilişki daha iyiymiş
ovülasyonda ilk aynım, ben 1 regl öncesi düşük yaptım. işte düşükten sonra regl düzenim filan değişince ovülasyon yapayım dedm. yumurtlamayı görmek içinİlk ayınızmıydı ben de 4 aydır ovü testiyşe ilerliyorum ama bir sonuç alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?