• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Hepsini ilk dk flaşda çektim canım diğerinde parlaklığı indirdim biraz görünsün diye çünkü inceden ziyade çok derinlerde sanki yoksa o kalınlık ideal geldi bana c gibi t de önde fark ettin mi 😔diğerinde gün ısıgı çeekip siyah Beyaz yptm. Gözle görüyorum çünkü derinlerde yani benim gördüğümü telefonda gördüğüne göre yanlış değil dimi😭 herkes çok methediyor bu testi yani bana geldiyse bozuğu pes,😂 ama benim anlamadığım göğüslerimde hiçbir şey yok arada giren derin sancılar var o kadar o yüzden diyorum ki kesin yanlış testi denk geldi bana 😂
Aynı testler

Bu test erkenlerden iyi gerçekten 5 kala Benm Hcg 20 iken algılıyormuş

Eklentiler

• IMG_2920.jpeg
    IMG_2920.jpeg
    113 KB · Görüntüleme: 35
Günaydın kızlar
Sanırım pozitif
Artımed almıştım, test nanay çıktı. İdrarı bile görmedi yarıda kaldı öyle diyeyim. Yanında bide kaset yapmıştım neyseki
Heveslenmekte istemiyorum kasım ayında düşük yapmıştım 🥲 sen yaptın mı canım Meowster Meowster
Aaaaa bu ne böyle gözümüzü çizgilere açtık resmenn. Çok üstüste gelince bunu görmemişim. E bu da çizgiiii 🤩🤩🤩 ay ay ay gelsin güzel haberlerrrrrr

Back