- 20 Ağustos 2024
- 364
- 222
- 18
- 28
- Konu Sahibi denizadamasal
- #10.141
Yapın hepiniz hepimizin pozitif çıksınnnGünaydın bende kalkayım birazdan yaparım bat neydi evet çok güzl çıkmış
Bugün yarındı bat ama benim batım net değildir hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapın hepiniz hepimizin pozitif çıksınnnGünaydın bende kalkayım birazdan yaparım bat neydi evet çok güzl çıkmış
Aynı testlerHepsini ilk dk flaşda çektim canım diğerinde parlaklığı indirdim biraz görünsün diye çünkü inceden ziyade çok derinlerde sanki yoksa o kalınlık ideal geldi bana c gibi t de önde fark ettin mi diğerinde gün ısıgı çeekip siyah Beyaz yptm. Gözle görüyorum çünkü derinlerde yani benim gördüğümü telefonda gördüğüne göre yanlış değil dimi herkes çok methediyor bu testi yani bana geldiyse bozuğu pes, ama benim anlamadığım göğüslerimde hiçbir şey yok arada giren derin sancılar var o kadar o yüzden diyorum ki kesin yanlış testi denk geldi bana
Anlayamadım kuzuAynı testler
Belkide labpuickAnlayamadım kuzu
Çok netleşmişKııızlaar ilk 5 dk
Anladım canım senin kaç gibi vardı inşallah yanlış değildir benim deBelkide labpuick
1 ve 3 de gördmKııızlaar ilk 5 dk
Ay sizde de görüyorum çok heyecanlı herkesten güzel sonuçlar gelsin inşallahKııızlaar ilk 5 dk
Canım ya benimkiler de bakar mısın 7 günüm varAy sizde de görüyorum çok heyecan lı herkesten güzel sonuçlar gelsin inşallah
Cumartesi pazar olmam lazım eşime d medim bu sefer günümü tam netleşsin öyle dicem kimyasalda yıkıldı adamAnladım canım senin kaç gibi vardı inşallah yanlış değildir benim de
Ben ve 3 ve 4. Fotoda gördüm çizgiyiKııızlaar ilk 5 dk
Ben de biliyorum 8 de kanda bile çıkmaz da. Yani şeytan dürtüyor olayı resmen bu aydan çok umutluyum özellikle sağımdaki batmalardan. Karakter olarak beklemekten nefret eden bir insanım belirsizlik beni yiyip bitiriyor8 çok ütopik canım beklyelımm
Ayyy var ben gördümm kaç gün var bataKııızlaar ilk 5 dk
Depresyona girmek dışında yok beklemeyi sevmiyorum ondan benimkiDaha varsa test gününe yapip da kendini niçun strese sokuyorsun şekerim. Elleme varsa bebis beta yükselsin testte daha guzel kıpkırmızılar görürsün Negatif olursa planladigin birsey mi var
bende öyle düşünüyorum. ben bide söylerken videoya çekmiştim sonra insan kötü oluyorCumartesi pazar olmam lazım eşime d medim bu sefer günümü tam netleşsin öyle dicem kimyasalda yıkıldı adam
Canım ben seninkilerin 1 tanesinde gördüm senin batına var ama demi , o yüzden gün gün takip edelim testleriniCanım ya benimkiler de bakar mısın 7 günüm var
Tersine bende çekemedim ona üzülmüştüm geldim bodoslama söylemiştim vidyo çok istiyordumbende öyle düşünüyorum. ben bide söylerken videoya çekmiştim sonra insan kötü oluyor
olsun bu seferkine çekersin. sağlık olsun onların önemi kalmıyorTersine bende çekemedim ona üzülmüştüm geldim bodoslama söylemiştim vidyo çok istiyordum
Aaaaa bu ne böyle gözümüzü çizgilere açtık resmenn. Çok üstüste gelince bunu görmemişim. E bu da çizgiiii ay ay ay gelsin güzel haberlerrrrrrGünaydın kızlar
Sanırım pozitif
Artımed almıştım, test nanay çıktı. İdrarı bile görmedi yarıda kaldı öyle diyeyim. Yanında bide kaset yapmıştım neyseki
Heveslenmekte istemiyorum kasım ayında düşük yapmıştım sen yaptın mı canım Meowster