• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Hala o çizgi kaybolmadı benim gibi Şahin gözlüler bakın inşallah test yanlış değildir😭 7 gün var. Az önce yüklediklerim ilk 10 dakika bu 30 dakikayı geçti sanırım
Canım ben hep bu markayla yapıyorum. 1 saat sonra ne olur ne olmaz diye kontrol ettiğimde kuruma çizgisi bile olmuyor. İnşallah hamilesin dir😊

Bende dayanamadım yaptım gene ya eşime testleri saklatmayı unuttum 😂😂😂 çok silik görüyor gibiyim de kör oldum 😂😂😂 yokta olabilir

Eklentiler

• IMG_6045.jpeg
    IMG_6045.jpeg
    115,8 KB · Görüntüleme: 46
Günaydın kızlar
Sanırım pozitif
Artımed almıştım, test nanay çıktı. İdrarı bile görmedi yarıda kaldı öyle diyeyim. Yanında bide kaset yapmıştım neyseki
Heveslenmekte istemiyorum kasım ayında düşük yapmıştım 🥲 sen yaptın mı canım @Meowster
Ay maşallah pozitif bu hadi gözün Aydın inşallah kandada cıksr bebiş dedim sana kasetler daha iyi

Ay maşallah pozitif bu hadi gözün Aydın inşallah kandada cıksr bebiş dedim sana kasetler daha iyi
sağol canım benim.
yaaaa valla demiştin de ben düşüktür görmez diyordum :D aslanlar gibi çıkardı maşallah , artımed cortladı resmen yaaa
kanı günüm geçince vericem artık biraz yükselsin bide onun stresine girmeyeyim

Bulantıyla uyanınca 7 kala yaptığım şova bakın. Kayınvalıde yüzünden bu bulantı eminimmmm. Neyse uyku tutmadı kalktım bakın ilk 2.dk koyu olanlar digeri 8, 9
Ay canım sendede bu ay var senki bişeylet hadi inşallah sendende umutluyum bu ay🙏🏻

sağol canım benim.
yaaaa valla demiştin de ben düşüktür görmez diyordum :D aslanlar gibi çıkardı maşallah , artımed cortladı resmen yaaa
kanı günüm geçince vericem artık biraz yükselsin bide onun stresine girmeyeyim
Aymen şimdi testle takip et inşaallah kandada cıkıcak🙏🏻 cok mutlu oldum senin adına cok🥳

Canım bence eşinde bir sorun yoksa sperm konsantrasyonu vs pik bekleme 7 ocakta çizgi belirginleşmeye başlamış her gün beraberlik öneririm.
Her gün değil ama günü birlik ilişki yaşıyorum ama benim eşim şehir dışına gidip gelmiyor iki üç gün

Bulantıyla uyanınca 7 kala yaptığım şova bakın. Kayınvalıde yüzünden bu bulantı eminimmmm. Neyse uyku tutmadı kalktım bakın ilk 2.dk koyu olanlar digeri 8, 9
Canm flaşlı ışıklı bir sekılde at bakim oynayım Boyle cok belli olmuyor

Back