• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

bende öyle düşünüyorum. ben bide söylerken videoya çekmiştim sonra insan kötü oluyor
Ben de doğum gününde söylemiştim videosu duruyor. Kutu yapmıştım üst tarafa gerçek hediyesini alt tarafa bebek eşyaları ve testi koymuştum. Sonra devamı gelmedi tabi, ben zaten çok kötüyüm diye o da üzüntüsünü yaşayamadı hep beni düzeltmeye çalıştı ki hala da çalışıyor hevesi yok gibi davranıyor :( sen betayı bekle öyle söyle bence de

Çok teşekkür ederim, şuan kese gözükmeyeceği için doktora gitmedim ne zaman gitmeliyim acaba? İki günde bir takip edip biraz yükselince giderim diye düşünmüştüm. Fakat sol kasığım da ağrı var korkuyorum
Değerin 2000-3000 civarı olunca git kuzum zaten doktor ne yapman gerektiğini söylüyor

Ben de doğum gününde söylemiştim videosu duruyor. Kutu yapmıştım üst tarafa gerçek hediyesini alt tarafa bebek eşyaları ve testi koymuştum. Sonra devamı gelmedi tabi, ben zaten çok kötüyüm diye o da üzüntüsünü yaşayamadı hep beni düzeltmeye çalıştı ki hala da çalışıyor hevesi yok gibi davranıyor :( sen betayı bekle öyle söyle bence de
Evet evet ben betayı bekledim, öyleyken nasip olmadı. bu sefer biraz daha beklicem

Eklentiler

• IMG_20250108_092009.jpg
    IMG_20250108_092009.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 52
Kesinlikle çok doğru bir tavsiye ben ilk gebeliğim diye beta 30dan itibaren kan testiyle takip ettim öldüm öldüm dirildim, çok stresliydi :((
öyle oluyro insan işte. dursun günüm filan geçsin. zaten olacak olanının önüne geçilmez

Canım istediğimize karar verdikten sonra 3 ay boyunca her gün eksiksiz folik asit aldım ve bende amh baya düşüktü full proteınlı beslendım. Eşimde (32) cok saglıklı beslenmıyor alkol vs sıgara ıcıyor. Ona da güvenmiyordum kendimede. Kadın doguma gıttım smear vs yaptırdım. Kistim var 3mm ona baktırdım. Dişlerimi yaptırdım. Mantar vardı ilaç kullandım derken artık tamamım dedim ovulasyon testi aldım. Ben reglim biter bitmez her gün testi aynı saatte yaptım fotograf cektım zaten gün aşırı birliktelik yaşadım aksatmadım ama en koyu olanda ara vermek zorunda kaldım salak gibi :D ertesi gün ve sonrasını eksiksiz değerlendirdim. İlişki sonrası duş almadım malsf. Yatakta yattım dümdüz sırt üstü hiç kalkmadım ve ayaklarımı kaldırmadım yani dümdüz uzandım. Sonrasında tabi yoğun akıntı, kasık ağrısı ve regl öncesi negatif gördüğüm için gebe kalmadım sandım ama gecikme ile hamile oldugumu anladım. Serüven böyle. İsteyen herkese dilerim. Ama bana gerçekten üzücü şeyler demişti doktor nasıl ilk aydan oldu? anlamıyorum. Endişem biraz bu yönden. Artar mı artmaz mı boş mu dolu mu derken delirdim :)
merhaba hayırlı olsun 🥰 amh kaç cıkmıştı acaba benimde düşük. Ve kadık ağrılarınız ne zaman başladı.

Evet bol bol gezcekmsz bide tansynm düşük saatlrdr. Uykudan uyanamyrm kızıma kalkmakta geceleri. Havaalanına almaya da ben gdecegm Perşembe sabah 9da. Eşim calısıyo olcak yollar ucurumlu. Bıyandan kasık ağrım bıyandan kızımn hastalığı biriken ödevleri kızlar cokkotuym cok
Bu da geçecek de, derinden nefes al, kendini strese sokma... çünkü olan bize oluyor sonra. Bunlar hepsi geçip gidiyor. Ama onlar hepsi gittikten ara sakinleştikten sonra eşini al karşına konuş bence, bir daha böyle bir şey olmasına izin vermeyelim de. Sen de insansın. Kadınlara çok yükleniyorlar....

Bu da geçecek de, derinden nefes al, kendini strese sokma... çünkü olan bize oluyor sonra. Bunlar hepsi geçip gidiyor. Ama onlar hepsi gittikten ara sakinleştikten sonra eşini al karşına konuş bence, bir daha böyle bir şey olmasına izin vermeyelim de. Sen de insansın. Kadınlara çok yükleniyorlar....
Kendimi öyle telkin ediyorum. Günlerdir uykusuzum kızım ateşliydi diye çok şükür dünden beri çıkmıyor. Kendim de hastaydım kendimi unuttum bugün midem kötü banyoda öğürüüp duruyorum ama kusamıyorum misafir gelecek hazırlık lazım resmen çıkmazdayım. Çok yorgunum çok. Renny tablet alsam acaba güvenli midir gebelk varsa🙄

Kızlar merhabalar benim adet döngüm 26-28 gön sürüyor yumurtlamam da 17-18. Günler oluyor acaba bu gebe kalamamak da etki eder mi. 5 aydır deniyorum öncesinde kontrollerini yaptırdım bir sorun görünmedi şu anlık

Kendimi öyle telkin ediyorum. Günlerdir uykusuzum kızım ateşliydi diye çok şükür dünden beri çıkmıyor. Kendim de hastaydım kendimi unuttum bugün midem kötü banyoda öğürüüp duruyorum ama kusamıyorum misafir gelecek hazırlık lazım resmen çıkmazdayım. Çok yorgunum çok. Renny tablet alsam acaba güvenli midir gebelk varsa🙄
Valla ilk kendini düşün, hiç öyle hazırlıklara falan yorma kendini. Normal gün, iş akışını devam ettir bence. E zaten hasta olduğunu, kızının da hasta olduğunu ev ahalisi görmüyor mu?
Rennie tabletin etken maddeleri kalsiyum karbonat ve magnezyum karbonatmış, bence bir zararı olmaz gebelik varsa eğer ama sen yine de için rahat etmezse zencefil çayı demleyip onu iç bence. Çok iyi gelir mide bulantısına da sağlığına da. Varsa bebişine de :) Ben hamilelikte doktorun önerisiyle çok içiyordum, baya iyi gelmişti.

Back