- 1 Ekim 2020
- 1.602
- 1.066
- 83
- 34
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.121
erken gebelik testim yok ya, eşim artımed almış bozuk çıktı, 2 gün sonra kaset yaparımÜst üste gelmis simdi farkettim sende de bariz cizgi var canimmbence yarin testi tekrarla erken gebelikle falan. Kaset testte boyle cikiyorsa erken gebelikte daha belirgin olur varsa ay hadi inşallah
kızzz senin baya pozitif , 3 test yapmışsın. kan ver bencede 100 ün üstündeEdiyorum edeceğim allah kimsenin kucağını bos bırakmasın 13 aydır deniyorum çok zor bir süreçinşallah gerçekten gebeyimdir ama hatalı değildir dimi şimdi 3 test yaptım inovita strip olanlar da
Eşime anlatcam kan vercem hemen dua edin nolur
Bu şekilde olması normal ozaman , isterseniz bi test verin , ya da koyulaşmayı takip edinbata 4 gün var
O zaman 2 gun sonra daha koyu bir test paylasman dilegiyle diyelimerken gebelik testim yok ya, eşim artımed almış bozuk çıktı, 2 gün sonra kaset yaparım
allah bekleyen herkese hayırlı haberler nasip etsin, çok zor bir süreç, sağlıkla ilerlesin inşallah
Hemen git kan testi ver eşine haber ver bu anı doya doya yaşa kötü hiçbir şey düşünme testler ben buradayım diyorEdiyorum edeceğim allah kimsenin kucağını bos bırakmasın 13 aydır deniyorum çok zor bir süreçinşallah gerçekten gebeyimdir ama hatalı değildir dimi şimdi 3 test yaptım inovita strip olanlar da
Tamam kosarak gidiyorumHemen git kan testi ver eşine haber ver bu anı doya doya yaşa kötü hiçbir şey düşünme testler ben buradayım diyorçok çok çok sevindim
Sabah senin pozitifine heveslenip ben de test yaptım ama negatif tabiAy kızlar inanamaıyorum hala burdan da bi süre ses çıkmadı kendimce inanamadım ikna olamadım nedense ağladım baya Allah isteyen herkese sağlıkla çift çizgi göstersin
Canım çok net hayırlı olsunEdiyorum edeceğim allah kimsenin kucağını bos bırakmasın 13 aydır deniyorum çok zor bir süreçinşallah gerçekten gebeyimdir ama hatalı değildir dimi şimdi 3 test yaptım inovita strip olanlar da
Beklemek çok zor. Sabah dayanamadım test yaptım negatif tabi. Gerçi ben hayalet çizgiyi gördüm o ayrıIyiye yoralim iyi olsun canim o zaman. Kasiklara faydasi olan bir ilac oldugunu düşünürsek orayada etkisi olabilir canim tabi belli olmaz. Regl tarihine kadar bekleme zamani simdi
Biraz beklicem sonra insan üzülüyorBu şekilde olması normal ozaman , isterseniz bi test verin , ya da koyulaşmayı takip edinumarım sizinledir
etmez miyim, allah hayırlı ve kolay olanını versin isteyen herkese. allah arattırıp bulmayı nasip etsin. sağlıklı olanından inşallahO zaman 2 gun sonra daha koyu bir test paylasman dilegiyle diyelimamiiin amiiin... bizim icin bolca dua et olur mu.. nasip olsun mutlu haberleri almak bize de. Çok istiyorum çok... Allahım nasip etsin inşallah. Allahım kolaylaştırsın
Günaydın bende kalkayım birazdan yaparım bat neydi evet çok güzl çıkmışGünaydınnn yapcam birazdan bebisim ayyy bu pozitif gibi yaaa
8 çok ütopik canım beklyelımmSabah senin pozitifine heveslenip ben de test yaptım ama negatif tabidaha 8 günüm var gerçi biraz bozuldum ama beklemeye devam
Daha varsa test gününe yapip da kendini niçun strese sokuyorsun şekerim. Elleme varsa bebis beta yükselsin testte daha guzel kıpkırmızılar görürsünBeklemek çok zor. Sabah dayanamadım test yaptım negatif tabi. Gerçi ben hayalet çizgiyi gördüm o ayrıbir bilsem kesin olmadığını ona göre hareket edicem de bilemiyorum tabi
Çoook ince var karanlıktamı çektin oynamamı yaptınBulantıyla uyanınca 7 kala yaptığım şova bakın. Kayınvalıde yüzünden bu bulantı eminimmmm. Neyse uyku tutmadı kalktım bakın ilk 2.dk koyu olanlar digeri 8, 9
Allahım kolaylikla nasip etsin inşallahBiraz beklicem sonra insan üzülüyor
etmez miyim, allah hayırlı ve kolay olanını versin isteyen herkese. allah arattırıp bulmayı nasip etsin. sağlıklı olanından inşallah
Bebiskom akşam atayım evdelerr gecikmedim bugün ya da yarın regl olacaktımCanım çok net hayırlı olsunstripleri atar mısın buraya. Bence eşine HCG ile sürpriz yap söyleme. Çok heyecanlı adetin gecikmiş miydi
Hepsini ilk dk flaşda çektim canım diğerinde parlaklığı indirdim biraz görünsün diye çünkü inceden ziyade çok derinlerde sanki yoksa o kalınlık ideal geldi bana c gibi t de önde fark ettin miÇoook ince var karanlıktamı çektin oynamamı yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?