- 16 Eylül 2024
- 1.521
- 947
- 38
- 34
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.101
Çılgın bir yemek planiEvet canım ağızdan alıyorum. Mide bulantısı halsizlik ve kasık bakmaları yaşıyorum progestana bağlıyorum pek bir hevesim yok. Ama 2 gündür deli gibi açım. Dün eşime lahmacuna çikolata dürüp yiyecem en son dedimbat 15 16 ocak. Test yapsam da çıkmaz o yüzden bekleyip göreceğiz ama sanmıyorum bişey çıkacağını
evet benimki de Laboquıck , hep ondan alıyorum. ayyy hadi bakalım :) güzel haberler alalım hep birlikteEvet 6.5 da diyebiliriz gece 12 de catladı 1 ocak. Laboquıck hıcc Bos cızgı çıkarmaz dediler kandım aldım
Hemen kan vermeyeeKIZLAR HAMİLE MİYİM İLK 5 DK DİREKT ATTIM ELİM AYAĞIM TİTRİYOR
Hiç böyle gördün mü canmm. İnşallah nasıpp artıkevet benimki de Laboquıck , hep ondan alıyorum. ayyy hadi bakalım :) güzel haberler alalım hep birlikte
Canim son gorselde belli gibi ama daha cok varmis dur azcik dahaa. Sonra yaparsın biraz daha yaklasinca daha da belirginlesir varsaBulantıyla uyanınca 7 kala yaptığım şova bakın. Kayınvalıde yüzünden bu bulantı eminimmmm. Neyse uyku tutmadı kalktım bakın ilk 2.dk koyu olanlar digeri 8, 9
hiç böyle görmedim ama hiç senin kadar erken yapmamıştım. en erkeni 4 gün önce işteHiç böyle gördün mü canmm. İnşallah nasıpp artıkbenm hc beklentm yok goguslerıme arada içten ayrı gryor o da her ay oluyor akıntı batma da öyle yani
Günaydın kızlar
Sanırım pozitif
Artımed almıştım, test nanay çıktı. İdrarı bile görmedi yarıda kaldı öyle diyeyim. Yanında bide kaset yapmıştım neyseki
Heveslenmekte istemiyorum kasım ayında düşük yapmıştımsen yaptın mı canım Meowster
Bilmiyorum ya açlık evet çok yaşadım da böyle her telden bi çikolata bi lahmacun bi tatlı bi tuzlu olmamıştı. Onu da progestana bağladım o yüzden. Kasık batması da çift. Bi gün sağ batıyor bigün sol. Ama sağ daha çokÇılgın bir yemek planiben reglim yaklasinca da boyle aç oluyorum surekli. Hamileyken zaten açlik gecen bir sey degil hadi iyi haber olsun inşallah
Halsizlik bas donmesi vs yapar da kasik batmasi yapar mi onu bilmiyorum canim. Bende kullandim epey ben fitil olarak kullaniyordum onu o zmn pek yan etkisi olmuyor.
Teste bakıp bakıp sen beni ele geçiremezsin dedim ve yattı mhiç böyle görmedim ama hiç senin kadar erken yapmamıştım. en erkeni 4 gün önce işte
senin 7 gün
biraz bekleyeceksin :)
Canim son gorselde belli gibi ama daha cok varmis dur azcik dahaa. Sonra yaparsın biraz daha yaklasinca daha da belirginlesir varsa
Aaaaa buuu pozitifGünaydın kızlar
Sanırım pozitif
Artımed almıştım, test nanay çıktı. İdrarı bile görmedi yarıda kaldı öyle diyeyim. Yanında bide kaset yapmıştım neyseki
Heveslenmekte istemiyorum kasım ayında düşük yapmıştımsen yaptın mı canım Meowster
Bence var sizde de gözüküyorGünaydın kızlar
Sanırım pozitif
baya baya kocaman bğırıor ben buradayım diye :) :)
çok sevindim , allah herkese nasip etsin
Canım bu silik falan değil gayet bir çizgi. Ayyyy nasıl mutlu oldum koş kan ver hemenn
Ay kızlar inanamaıyorum hala burdan da bi süre ses çıkmadı kendimce inanamadım ikna olamadım nedense ağladım baya Allah isteyen herkese sağlıkla çift çizgi göstersinAy ay maşallah saglikla gelsin kocaman kocaman bagiriyor annnneee diye
Hemen kan vermeyee
Üst üste gelmis simdi farkettim sende de bariz cizgi var canimm
Amin canim aminnn. Artik bize bol bol dua gönder. İnşallah pozitiflerle ayrilalim burdan. Insan inanamiyor degil miAy kızlar inanamaıyorum hala burdan da bi süre ses çıkmadı kendimce inanamadım ikna olamadım nedense ağladım baya Allah isteyen herkese sağlıkla çift çizgi göstersin
Canım seninde 1 tanesinde gördümYaptıımm kuzuu çizgileri gören ben miyim biri 3.dk biri 9. Sondaki
Iyiye yoralim iyi olsun canim o zaman. Kasiklara faydasi olan bir ilac oldugunu düşünürsek orayada etkisi olabilir canim tabi belli olmaz. Regl tarihine kadar bekleme zamani simdiBilmiyorum ya açlık evet çok yaşadım da böyle her telden bi çikolata bi lahmacun bi tatlı bi tuzlu olmamıştı. Onu da progestana bağladım o yüzden. Kasık batması da çift. Bi gün sağ batıyor bigün sol. Ama sağ daha çok
Ediyorum edeceğim allah kimsenin kucağını bos bırakmasın 13 aydır deniyorum çok zor bir süreçAmin canim aminnn. Artik bize bol bol dua gönder. İnşallah pozitiflerle ayrilalim burdan. Insan inanamiyor degil miAllahım saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
bata 4 gün varBence var sizde de gözüküyor, bata kaç gün var
Canim 3 test yapmissin 3üde net pozitif. Hata olsa birinde olur. O ihtimali düşünme bile hic artik. Pozitifsin hamilesiiiiinEdiyorum edeceğim allah kimsenin kucağını bos bırakmasın 13 aydır deniyorum çok zor bir süreçinşallah gerçekten gebeyimdir ama hatalı değildir dimi şimdi 3 test yaptım inovita strip olanlar da
Eşime anlatcam kan vercem hemen dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?