Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Çılgın bir yemek plani ben reglim yaklasinca da boyle aç oluyorum surekli. Hamileyken zaten açlik gecen bir sey degil hadi iyi haber olsun inşallah
Halsizlik bas donmesi vs yapar da kasik batmasi yapar mi onu bilmiyorum canim. Bende kullandim epey ben fitil olarak kullaniyordum onu o zmn pek yan etkisi olmuyor.

evet benimki de Laboquıck , hep ondan alıyorum. ayyy hadi bakalım :) güzel haberler alalım hep birlikte
Hiç böyle gördün mü canmm. İnşallah nasıpp artık benm hc beklentm yok goguslerıme arada içten ayrı gryor o da her ay oluyor akıntı batma da öyle yani

Bulantıyla uyanınca 7 kala yaptığım şova bakın. Kayınvalıde yüzünden bu bulantı eminimmmm. Neyse uyku tutmadı kalktım bakın ilk 2.dk koyu olanlar digeri 8, 9
Canim son gorselde belli gibi ama daha cok varmis dur azcik dahaa. Sonra yaparsın biraz daha yaklasinca daha da belirginlesir varsa

Hiç böyle gördün mü canmm. İnşallah nasıpp artık benm hc beklentm yok goguslerıme arada içten ayrı gryor o da her ay oluyor akıntı batma da öyle yani
hiç böyle görmedim ama hiç senin kadar erken yapmamıştım. en erkeni 4 gün önce işte
senin 7 gün
biraz bekleyeceksin :)

babylovee benimkini gördün mü ya , çok silik ama var gibi dimi

Bilmiyorum ya açlık evet çok yaşadım da böyle her telden bi çikolata bi lahmacun bi tatlı bi tuzlu olmamıştı. Onu da progestana bağladım o yüzden. Kasık batması da çift. Bi gün sağ batıyor bigün sol. Ama sağ daha çok

hiç böyle görmedim ama hiç senin kadar erken yapmamıştım. en erkeni 4 gün önce işte
senin 7 gün
biraz bekleyeceksin :)
Teste bakıp bakıp sen beni ele geçiremezsin dedim ve yattı m
Canim son gorselde belli gibi ama daha cok varmis dur azcik dahaa. Sonra yaparsın biraz daha yaklasinca daha da belirginlesir varsa

Aaaaa buuu pozitif canm cok sevındımm

baya baya kocaman bğırıor ben buradayım diye :) :)
çok sevindim , allah herkese nasip etsin

Canım bu silik falan değil gayet bir çizgi. Ayyyy nasıl mutlu oldum koş kan ver hemenn

Ay ay maşallah saglikla gelsin kocaman kocaman bagiriyor annnneee diye

Hemen kan vermeyee
Ay kızlar inanamaıyorum hala burdan da bi süre ses çıkmadı kendimce inanamadım ikna olamadım nedense ağladım baya Allah isteyen herkese sağlıkla çift çizgi göstersin

Ay kızlar inanamaıyorum hala burdan da bi süre ses çıkmadı kendimce inanamadım ikna olamadım nedense ağladım baya Allah isteyen herkese sağlıkla çift çizgi göstersin
Amin canim aminnn. Artik bize bol bol dua gönder. İnşallah pozitiflerle ayrilalim burdan. Insan inanamiyor degil mi Allahım saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah

Iyiye yoralim iyi olsun canim o zaman. Kasiklara faydasi olan bir ilac oldugunu düşünürsek orayada etkisi olabilir canim tabi belli olmaz. Regl tarihine kadar bekleme zamani simdi

Amin canim aminnn. Artik bize bol bol dua gönder. İnşallah pozitiflerle ayrilalim burdan. Insan inanamiyor degil mi Allahım saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
Ediyorum edeceğim allah kimsenin kucağını bos bırakmasın 13 aydır deniyorum çok zor bir süreç inşallah gerçekten gebeyimdir ama hatalı değildir dimi şimdi 3 test yaptım inovita strip olanlar da
Eşime anlatcam kan vercem hemen dua edin nolur

Canim 3 test yapmissin 3üde net pozitif. Hata olsa birinde olur. O ihtimali düşünme bile hic artik. Pozitifsin hamilesiiiiin
İnşallah güzel bir degerle dönersin. Gecikmen olmus muydu canim. Cizgilere bakilirsa sanki 100ün üzerinde çıkar degerin gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…