• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Evet canım ağızdan alıyorum. Mide bulantısı halsizlik ve kasık bakmaları yaşıyorum progestana bağlıyorum pek bir hevesim yok. Ama 2 gündür deli gibi açım. Dün eşime lahmacuna çikolata dürüp yiyecem en son dedim 😂 bat 15 16 ocak. Test yapsam da çıkmaz o yüzden bekleyip göreceğiz ama sanmıyorum bişey çıkacağını
Çılgın bir yemek plani😁😁 ben reglim yaklasinca da boyle aç oluyorum surekli. Hamileyken zaten açlik gecen bir sey degil 😁 hadi iyi haber olsun inşallah 😍
Halsizlik bas donmesi vs yapar da kasik batmasi yapar mi onu bilmiyorum canim. Bende kullandim epey ben fitil olarak kullaniyordum onu o zmn pek yan etkisi olmuyor.

evet benimki de Laboquıck , hep ondan alıyorum. ayyy hadi bakalım :) güzel haberler alalım hep birlikte
Hiç böyle gördün mü canmm. İnşallah nasıpp artık😔 benm hc beklentm yok goguslerıme arada içten ayrı gryor o da her ay oluyor akıntı batma da öyle yani

Bulantıyla uyanınca 7 kala yaptığım şova bakın. Kayınvalıde yüzünden bu bulantı eminimmmm. Neyse uyku tutmadı kalktım bakın ilk 2.dk koyu olanlar digeri 8, 9
Canim son gorselde belli gibi ama daha cok varmis dur azcik dahaa. Sonra yaparsın biraz daha yaklasinca daha da belirginlesir varsa 😍

Hiç böyle gördün mü canmm. İnşallah nasıpp artık😔 benm hc beklentm yok goguslerıme arada içten ayrı gryor o da her ay oluyor akıntı batma da öyle yani
hiç böyle görmedim ama hiç senin kadar erken yapmamıştım. en erkeni 4 gün önce işte
senin 7 gün
biraz bekleyeceksin :)

Günaydın kızlar
Sanırım pozitif
Artımed almıştım, test nanay çıktı. İdrarı bile görmedi yarıda kaldı öyle diyeyim. Yanında bide kaset yapmıştım neyseki
Heveslenmekte istemiyorum kasım ayında düşük yapmıştım 🥲 sen yaptın mı canım Meowster Meowster
babylovee babylovee benimkini gördün mü ya , çok silik ama var gibi dimi

Çılgın bir yemek plani😁😁 ben reglim yaklasinca da boyle aç oluyorum surekli. Hamileyken zaten açlik gecen bir sey degil 😁 hadi iyi haber olsun inşallah 😍
Halsizlik bas donmesi vs yapar da kasik batmasi yapar mi onu bilmiyorum canim. Bende kullandim epey ben fitil olarak kullaniyordum onu o zmn pek yan etkisi olmuyor.
Bilmiyorum ya açlık evet çok yaşadım da böyle her telden bi çikolata bi lahmacun bi tatlı bi tuzlu olmamıştı. Onu da progestana bağladım o yüzden. Kasık batması da çift. Bi gün sağ batıyor bigün sol. Ama sağ daha çok 🤷‍♀️

hiç böyle görmedim ama hiç senin kadar erken yapmamıştım. en erkeni 4 gün önce işte
senin 7 gün
biraz bekleyeceksin :)
Teste bakıp bakıp sen beni ele geçiremezsin dedim ve yattı m🤣
Canim son gorselde belli gibi ama daha cok varmis dur azcik dahaa. Sonra yaparsın biraz daha yaklasinca daha da belirginlesir varsa 😍

Günaydın kızlar
Sanırım pozitif
Artımed almıştım, test nanay çıktı. İdrarı bile görmedi yarıda kaldı öyle diyeyim. Yanında bide kaset yapmıştım neyseki
Heveslenmekte istemiyorum kasım ayında düşük yapmıştım 🥲 sen yaptın mı canım Meowster Meowster
Aaaaa buuu pozitif 🤩🤩🤩 canm cok sevındımm

baya baya kocaman bğırıor ben buradayım diye :) :)
çok sevindim , allah herkese nasip etsin

Canım bu silik falan değil gayet bir çizgi. Ayyyy nasıl mutlu oldum koş kan ver hemenn 🤩🤩🤩

Ay ay maşallah saglikla gelsin kocaman kocaman bagiriyor annnneee diye 😍

Hemen kan vermeyee
Ay kızlar inanamaıyorum hala burdan da bi süre ses çıkmadı kendimce inanamadım ikna olamadım nedense ağladım baya Allah isteyen herkese sağlıkla çift çizgi göstersin 🥹🫢

Ay kızlar inanamaıyorum hala burdan da bi süre ses çıkmadı kendimce inanamadım ikna olamadım nedense ağladım baya Allah isteyen herkese sağlıkla çift çizgi göstersin 🥹🫢
Amin canim aminnn. Artik bize bol bol dua gönder. İnşallah pozitiflerle ayrilalim burdan. Insan inanamiyor degil mi 🥲 Allahım saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah 🙏

Bilmiyorum ya açlık evet çok yaşadım da böyle her telden bi çikolata bi lahmacun bi tatlı bi tuzlu olmamıştı. Onu da progestana bağladım o yüzden. Kasık batması da çift. Bi gün sağ batıyor bigün sol. Ama sağ daha çok 🤷‍♀️
Iyiye yoralim iyi olsun canim o zaman. Kasiklara faydasi olan bir ilac oldugunu düşünürsek orayada etkisi olabilir canim tabi belli olmaz. Regl tarihine kadar bekleme zamani simdi 😍

Amin canim aminnn. Artik bize bol bol dua gönder. İnşallah pozitiflerle ayrilalim burdan. Insan inanamiyor degil mi 🥲 Allahım saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah 🙏
Ediyorum edeceğim allah kimsenin kucağını bos bırakmasın 13 aydır deniyorum çok zor bir süreç 😟inşallah gerçekten gebeyimdir ama hatalı değildir dimi şimdi 3 test yaptım inovita strip olanlar da
Eşime anlatcam kan vercem hemen dua edin nolur

Ediyorum edeceğim allah kimsenin kucağını bos bırakmasın 13 aydır deniyorum çok zor bir süreç 😟inşallah gerçekten gebeyimdir ama hatalı değildir dimi şimdi 3 test yaptım inovita strip olanlar da
Eşime anlatcam kan vercem hemen dua edin nolur
Canim 3 test yapmissin 3üde net pozitif. Hata olsa birinde olur. O ihtimali düşünme bile hic artik. Pozitifsin hamilesiiiiin 💃🤰😍
İnşallah güzel bir degerle dönersin. Gecikmen olmus muydu canim. Cizgilere bakilirsa sanki 100ün üzerinde çıkar degerin gibi geldi bana

Back