• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Üst üste gelmis simdi farkettim sende de bariz cizgi var canimm 😍 bence yarin testi tekrarla erken gebelikle falan. Kaset testte boyle cikiyorsa erken gebelikte daha belirgin olur varsa ay hadi inşallah
erken gebelik testim yok ya, eşim artımed almış bozuk çıktı, 2 gün sonra kaset yaparım :KK36:
allah bekleyen herkese hayırlı haberler nasip etsin, çok zor bir süreç, sağlıkla ilerlesin inşallah

Ediyorum edeceğim allah kimsenin kucağını bos bırakmasın 13 aydır deniyorum çok zor bir süreç 😟inşallah gerçekten gebeyimdir ama hatalı değildir dimi şimdi 3 test yaptım inovita strip olanlar da
Eşime anlatcam kan vercem hemen dua edin nolur
kızzz senin baya pozitif , 3 test yapmışsın. kan ver bencede 100 ün üstünde

erken gebelik testim yok ya, eşim artımed almış bozuk çıktı, 2 gün sonra kaset yaparım :KK36:
allah bekleyen herkese hayırlı haberler nasip etsin, çok zor bir süreç, sağlıkla ilerlesin inşallah
O zaman 2 gun sonra daha koyu bir test paylasman dilegiyle diyelim 😍 amiiin amiiin... bizim icin bolca dua et olur mu.. nasip olsun mutlu haberleri almak bize de. Çok istiyorum çok... Allahım nasip etsin inşallah. Allahım kolaylaştırsın 🙏

Ediyorum edeceğim allah kimsenin kucağını bos bırakmasın 13 aydır deniyorum çok zor bir süreç 😟inşallah gerçekten gebeyimdir ama hatalı değildir dimi şimdi 3 test yaptım inovita strip olanlar da
Hemen git kan testi ver eşine haber ver bu anı doya doya yaşa kötü hiçbir şey düşünme testler ben buradayım diyor 😍 çok çok çok sevindim 😍

Hala o çizgi kaybolmadı benim gibi Şahin gözlüler bakın inşallah test yanlış değildir😭 7 gün var. Az önce yüklediklerim ilk 10 dakika bu 30 dakikayı geçti sanırım

Eklentiler

• IMG_20250108_092009.jpg
    IMG_20250108_092009.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 54
Canım çok net hayırlı olsun🤩🤩🤩🤩 stripleri atar mısın buraya. Bence eşine HCG ile sürpriz yap söyleme. Çok heyecanlı adetin gecikmiş miydi

Iyiye yoralim iyi olsun canim o zaman. Kasiklara faydasi olan bir ilac oldugunu düşünürsek orayada etkisi olabilir canim tabi belli olmaz. Regl tarihine kadar bekleme zamani simdi 😍
Beklemek çok zor. Sabah dayanamadım test yaptım negatif tabi. Gerçi ben hayalet çizgiyi gördüm o ayrı 😂 bir bilsem kesin olmadığını ona göre hareket edicem de bilemiyorum tabi 😔

Bu şekilde olması normal ozaman , isterseniz bi test verin , ya da koyulaşmayı takip edin 🥰 umarım sizinledir ❤️
Biraz beklicem sonra insan üzülüyor :(
O zaman 2 gun sonra daha koyu bir test paylasman dilegiyle diyelim 😍 amiiin amiiin... bizim icin bolca dua et olur mu.. nasip olsun mutlu haberleri almak bize de. Çok istiyorum çok... Allahım nasip etsin inşallah. Allahım kolaylaştırsın 🙏
etmez miyim, allah hayırlı ve kolay olanını versin isteyen herkese. allah arattırıp bulmayı nasip etsin. sağlıklı olanından inşallah

Beklemek çok zor. Sabah dayanamadım test yaptım negatif tabi. Gerçi ben hayalet çizgiyi gördüm o ayrı 😂 bir bilsem kesin olmadığını ona göre hareket edicem de bilemiyorum tabi 😔
Daha varsa test gününe yapip da kendini niçun strese sokuyorsun şekerim. Elleme varsa bebis beta yükselsin testte daha guzel kıpkırmızılar görürsün 😍 Negatif olursa planladigin birsey mi var

Canım çok net hayırlı olsun🤩🤩🤩🤩 stripleri atar mısın buraya. Bence eşine HCG ile sürpriz yap söyleme. Çok heyecanlı adetin gecikmiş miydi
Bebiskom akşam atayım evdelerr gecikmedim bugün ya da yarın regl olacaktım
Kan verme fobim var ya eşimsiz kan veremiyorum saçma gelir belki ama dhhssj

Çoook ince var karanlıktamı çektin oynamamı yaptın
Hepsini ilk dk flaşda çektim canım diğerinde parlaklığı indirdim biraz görünsün diye çünkü inceden ziyade çok derinlerde sanki yoksa o kalınlık ideal geldi bana c gibi t de önde fark ettin mi 😔diğerinde gün ısıgı çeekip siyah Beyaz yptm. Gözle görüyorum çünkü derinlerde yani benim gördüğümü telefonda gördüğüne göre yanlış değil dimi😭 herkes çok methediyor bu testi yani bana geldiyse bozuğu pes,😂 ama benim anlamadığım göğüslerimde hiçbir şey yok arada giren derin sancılar var o kadar o yüzden diyorum ki kesin yanlış testi denk geldi bana 😂

Back