- 20 Aralık 2024
- 43
- 9
- 32
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #7.321
Siz şuan daha iyi görürsünüz çizgide pembelik varmı fotoğrafta çıkmayabiliyor bazenSize bir şey sormak istiyorum 12 gün test yaptım aşılamanın ilk 6 dakika da bu görsel çıktı , ama 14 gün test yaptım şuan çizgi yok negatif gibi duruyor adete 2 gün var yarın 15 gün kan versem çıkar mı yada ,30 gün de bir adet görüyorum geç döllenme olabilir de teste yansımıyor mu lütfen kafam çok karışık, yıkadım suyun altına tuttum gitmedi çizgi
Yani çok hafif pembelik var kuruma çizgisi olsa yıkayınca gitmesi renginin değişmesi gerekmez mı bu böyle kaldıSiz şuan daha iyi görürsünüz çizgide pembelik varmı fotoğrafta çıkmayabiliyor bazen
5 gün önce kuzenim vefat etti evinde ölü bulundu. 3 gün SONRA da eşim bana yanaştı geri çevirdim sonra pişman oldum. Taziye burda değil ama içim rahat etmedi sonra eşimle birliktelik oldu sizce ben kötü mü yaptım içim rahat değilSor cnm
Başınız sağolsun cnm hiç kendini kötü hissetme zaten kendi evindeymissin eşin o senin sen doğru olanı yapmışsın yanlış bişey yok bunda5 gün önce kuzenim vefat etti evinde ölü bulundu. 3 gün SONRA da eşim bana yanaştı geri çevirdim sonra pişman oldum. Taziye burda değil ama içim rahat etmedi sonra eşimle birliktelik oldu sizce ben kötü mü yaptım içim rahat değil
Benimde aynı oldu yarın tekrarla sende benceYani çok hafif pembelik var kuruma çizgisi olsa yıkayınca gitmesi renginin değişmesi gerekmez mı bu böyle kaldı
Bence yarın ilk idrarla tekrar deneyin aşılamada iğnenin etkiside olabiliyor yarında çıkarsa testtinizde kan verirsinizSize bir şey sormak istiyorum 12 gün test yaptım aşılamanın ilk 6 dakika da bu görsel çıktı , ama 14 gün test yaptım şuan çizgi yok negatif gibi duruyor adete 2 gün var yarın 15 gün kan versem çıkar mı yada ,30 gün de bir adet görüyorum geç döllenme olabilir de teste yansımıyor mu lütfen kafam çok karışık, yıkadım suyun altına tuttum gitmedi çizgi
Eklentiler
Bence yarında test yapıp kan verin baya gecmis11 gün geciktim geçen ay 1 hafta erken olmuştum
Aynen yarın tekrar yapayım bugün yaptım çıkmadı yarın 15 günBenimde aynı oldu yarın tekrarla sende bence
Dün vermiştim negatifti ztn doktor rahminde kalınlaşma var dedi geç döllenme varsa bi ilaç ismi söyledi onu veririm varsa tutunur yoksa reglin gelir dedi sonra sekreteri doktor şuan yok başka hastalar var deyince ilacı yazdıramadımBence yarında test yapıp kan verin baya gecmis
İnşallah hamişsindir canımAynen yarın tekrar yapayım bugün yaptım çıkmadı yarın 15 gün
İğne etkisi olsa önce ki yaptıklarım da çıkar diye düşünüyorum 12 gün böyle olunca umutlandım neyse 15 . Gün tekrar yapayım kan veririm olmadı çünkü başıma ağrı girdi düşünmektenBence yarın ilk idrarla tekrar deneyin aşılamada iğnenin etkiside olabiliyor yarında çıkarsa testtinizde kan verirsiniz
İnşaAllah canım isteyen herkese İnşaAllahİnşallah hamişsindir canım
Duphaston olabilirDün vermiştim negatifti ztn doktor rahminde kalınlaşma var dedi geç döllenme varsa bi ilaç ismi söyledi onu veririm varsa tutunur yoksa reglin gelir dedi sonra sekreteri doktor şuan yok başka hastalar var deyince ilacı yazdıramadım
Testin efeksiz atarmsnKızlar şu anlık böyle predictorla, ben çıplak gözle çizgiyi görüyorum beynim oyun mu oynuyor diye düşündüğüm için negatif efekti vurdum… Ne diyorsunuz? Üç gündür beyaz akıntım var dün iç çamaşırımda üç adet toplu iğne ucu kadar dün kahve leke gördüm ancak silinince yok. Beyaz akıntı devam ediyor ara ara. Bir de sol tarafım batıyor bir nokta pıt pıt.
Salı günü kan testi vermeyi düşünüyorum
Siz ne diyorsunuz? bu arada su tuttum kuruma olmasın diye.
Eki Görüntüle 3528323
T ile başlıyordu ismiDuphaston olabilir
Bugün yaptım çıkmadı dediğiniz için dedim yarın birdaha yapin bakalım inşallah bebiştirİğne etkisi olsa önce ki yaptıklarım da çıkar diye düşünüyorum 12 gün böyle olunca umutlandım neyse 15 . Gün tekrar yapayım kan veririm olmadı çünkü başıma ağrı girdi düşünmekten
Bu daha iyi bence çünkü bebek varsa tutyor yoksa adet gorduruyor güzel bir ilaçT ile başlıyordu ismi