Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar laocok gibi adını hatırlayamadım test var o güzenilirmi silik çizgi çıktı iki kez yıkadım ama duruyor çok hafif bembelik var ama kamera ayarlarımla oynadım net çıktın diye yine yapamadım

Canım belki ovulasyonun 15-16 olduysa sende bilemezsin o yüzden erken yapmış olabilirsin tahmini düşünüyorsan test yapacağım günü ztn ayarlayamazsın ve negatif çıkar ama ihtimalleri düşünürsen pozitif görürsün inşallah

Kızlar gebelik testi yaptım negatif çıktı, sat 4 aralıktı ovulasyon da yüksek ihtimalle 13-14’ü gibi oldu. Bat yarın gözüküyo ama emin de değilim bekleyeceğim artık. bu şekilde negatif alıp sonradan pozitife dönen oldu mu hiç?
Çok kafama takmıyorum takmayacağım da dedim bu ay çok rahat geçirdim ama negatifi görmek inceden bi sızlattı beni yine de.

Hayırlısı gerçekten inşallah güzel sonuçlara döner, dönmezse de nasip değilmiş napayım ya.

mmatmazellll çok da stres yapmayın canım evet zor bi süreç hepimiz için ama stres de bu işin en etkilş tarafıymış ne yazık ki.
Kesinlikle öyle seninle sat tarihlerimiz çok yakın benimde 6 Aralık bel ağrısı kasiklara ara ara sızı giriyo yanma gibi ama tabi pik göremediğim için kendini kandırma deyip geçiyorum teste de cesaret edemiyorum

Canm geç döllenme olabilir çoğu kişi adet gecikmesinden sonra öğreniyo aslında normal olanı o ama bizler çok sabırsızız bence bekle regl gecikmesi olursa tekrar test yap

15. Güne kadar bakabildim yumurtlamaya testim bitti devam edemedim tam gununu bilmiyorum ama yumurtlamaya yakındı çizgi beklicem bi kaç gün daha normalde 29 günü geçmiyodu. Bu ay boyle oldu. Beklicez artik.

Vala nasıl bir şey anlamıyorum çatladıpı hep bi aksilik bakalım inş tutunur biraz strsli oldu
Canm sakin ol stres yapma akışına bırak çok zor bende çok stres yapıyorum ama kendimizi frenlememiz lazm Rabbimm ol derse olur sen değerlendir ama değerlendirince bile elinden geldiğince gebelik düşünerek yapma inşallah güzel sonuçlar alırsın

ben de yaptım şimdi, çok silik bende de... Kan salı günü vereceğim diye düşünüyorum En iyisi kan vermek kızlar ya, benim içimden bir ses idrarımda keskin çizgi için bayağı geç gelecek diye düşünüyorum. Zaten idrara dört beş gün sonra geçiyormuş, cesaretimi toplayıp salı gideceğim

O ne oluyor kuzum hic bilmyrm

Balım bnce kuruma çizgisi bende de öyle olmuştu bir iki damla su damlar 10 dakika bekle geçerse kuruma çizgisi kuruyunca tekrar çıkuyor
Size bir şey sormak istiyorum 12 gün test yaptım aşılamanın ilk 6 dakika da bu görsel çıktı , ama 14 gün test yaptım şuan çizgi yok negatif gibi duruyor adete 2 gün var yarın 15 gün kan versem çıkar mı yada ,30 gün de bir adet görüyorum geç döllenme olabilir de teste yansımıyor mu lütfen kafam çok karışık, yıkadım suyun altına tuttum gitmedi çizgi

Eklentiler

• AD43704E-9A38-4FEB-B2BF-22F10DFA8539.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…