• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bebeğine kavuşacaksın onun duygusallıgı var emeklerinin karşılığın da evlat almak istiyorsun onun duygusallıgı var 🥰 inşallah güzel geçer hayırlı haberler verirsin 🙏 iğneleri bazen doktorlar kullandırıyor bazen kullandırmıyor hayırlısı neyse o olsun inşallah 🥰
Amin öyle diyelim öyle olsun değil mi çok teşekkür ederim amin 🙏🏻

Kızlar bu gün doktora gittim rahim kalınlığım iyi 8’in üzerine çıkmış doktorda kan verdim bütün hormonlar normalse yarından itibaren progestan fitile cumartesiden itibaren de prolutex diye bir iğneye başlayıp nasipse pazartesi öğleden sonra transfer olacağım bu haber nedense beni çok duygulandırdı yani transfer zamanının yaklaştığını tahmin ediyordum ama tarihi öğrenince bi tuhaf his geldi ağlamak istiyorum bir de bu iğne faslı bitti sanıyordum 14 doz iğne aldım bu gün eczaneden neye neden ağlıyorum onu da tam anlamadım bana dua edin 🙏🏻❤️
🤣🤣🤣 kız nie ağlıyorsun inşallah transferın güzel geçer

Kızlar merhaba ,
Yaş 29. Pcosluyum 1.5 yıllık evliyiz, son 5 aydır deniyoruz bunun iki ayı klomen + çatlatma.
Dün bahçecide Pr Dr Ebru Öztürk ile başladık tedaviye birden cesaret bulup.
Amh değerim 5.22 pcos değeri, doktorum pcosun tüp bebek için avantaj olduğunu söyledi.
Ama adet döneminde başlanmiyor muydu iğnelere? Ben daha adet olalım 5 - 6 gün oldu. Adetli değilken başladık gonalfe falan. kafam karıştı biraz. Ama hocamın vardır bir bildigi 🙈

Benimki piyango gibi geldi iki olunca 🤣 eşime yılbaşı hediyesi dedim 🤣🤣 ulan hatun çok ballısın 14 Aralık’ta test yaptın 15 Aralık’ta doğum günümü bir patikle atlattın yılbaşına da ikiz haberiyle geldin . 14 şubata da cinsiyet öğrenecen. kesin bu sıpalar kıpır kıpır kıpırdar babalar Günü’nü de atlatırsın elimde evlilik yıl dönümü kalıyor Ağustos’un 9’u .

doğum Ağustos’un 23’ünde bekleniyor sen kesin onu da ona denk getir ayın 9’unda doğurur bir yılı bana hediye almadan geçirirsin diyor🤣🤣🤣🤣
Ay ne güldüm buna 🤣 ikizler tesadüfleri sever 🤣

Back
X