Aminn inşallah bu sefer sağlıkla alırsın evladını cnmAminn aminn insallah tevekkül ettim hep sabrettim acılarına evlatlarimin . Rabbimin hep bir gün karşılığını vereceğine inanarak ayakta durdum . Şuan bu yazıyı okuyan kim varsa içten amin derse öyle mutlu olurum ki varsın cvp yazmasın kimse ama amin diyin dua edin yeter duanın gücüne öyle inanıyorum ki
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶
- Konu Sahibi espressoc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cnm çok sevindim Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bn de tüp bebekle ikiz annesiyim bn burada heyecandan yerimde duramadum okuduğumda sn kim bbilir nasıl sevindin. Tekrar tebrik ederim. Bna ilişki yasağı verilmişti çünkü çoğul gebelik riskli e tüp bebek başlı başına bi risk demişti Dr um. Ayda minimum 2 bazen 3 kez konstrole gidiyordum Dr tavsiyesiyle. Elhamdülillah 37. Haftada 2 buçuk kilo üstünde doğdu yavrularımAyy hadi inşallah kurban olduğum mevlam ol desin olsun
. darısı snn bebislere inşallah
Allah razı olsun amin inşallah Rabbim kokularını almak nasip etsin …Cnm çok sevindim Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bn de tüp bebekle ikiz annesiyim bn burada heyecandan yerimde duramadum okuduğumda sn kim bbilir nasıl sevindin. Tekrar tebrik ederim. Bna ilişki yasağı verilmişti çünkü çoğul gebelik riskli e tüp bebek başlı başına bi risk demişti Dr um. Ayda minimum 2 bazen 3 kez konstrole gidiyordum Dr tavsiyesiyle. Elhamdülillah 37. Haftada 2 buçuk kilo üstünde doğdu yavrularım
. darısı snn bebislere inşallah
Hayırlı olsun rabbım acılarını göstermesin .
Valla benımki normale dönebilirsiniz sık sık da kontrole gerek yok rahatsız etmeyelim bebeleri gidin tadını çıkarın dedi benım tam gönlüme göre bi doktor oldu Yemınle ben vurdum duymazdım doktorum vursan da duymuyor
İnşallahAminn inşallah bu sefer sağlıkla alırsın evladını cnm
İnşallah gebe kalırsam bende sık kontrol e gitmek istemiyorum ya çok vesvese de oluyorAllah razı olsun amin inşallah Rabbim kokularını almak nasip etsin …
Hayırlı olsun rabbım acılarını göstermesin .
Valla benımki normale dönebilirsiniz sık sık da kontrole gerek yok rahatsız etmeyelim bebeleri gidin tadını çıkarın dedi benım tam gönlüme göre bi doktor oldu Yemınle ben vurdum duymazdım doktorum vursan da duymuyor
Kalırsın kalırsın Allah ın izniyle bi sıkıntı olmazsa 2 aya bir baksan yeter :) 4. Kontrolde doğuma :) ben zaten anlamıyorum millet nie durmadan göbeğini tuta tuta gidiyor sürekliİnşallah gebe kalırsam bende sık kontrol e gitmek istemiyorum ya çok vesvese de oluyor
Ben de 7 Aralıkta 5AA çift embriyo transferi oldum, ilk olarak 7. Gun erken gebelik testi yaptim ve cok silik cikti, sonra 9. Gün kan tahlili yaptırdim ve ilk kan sonucum 30 çıktı, sonrasında da katlanarak arttı en son 4500 cikmişti. Birkaç gün önce ise tek kese gördük, sanirim haftaya kalp atışını duyarız, Bu süreçte neler yapmak, neler yapmamak gerekiyor, deneyimi ve bilgisi olan var ise yazabilir mi?
Her gidildiğinde doktor farklı bişey söylüyor kafalar karışıyor gitmemek mantıklı.insallah ya dua istiyorum bolca dua edinKalırsın kalırsın Allah ın izniyle bi sıkıntı olmazsa 2 aya bir baksan yeter :) 4. Kontrolde doğuma :) ben zaten anlamıyorum millet nie durmadan göbeğini tuta tuta gidiyor sürekli
Canım hayırlı olsun öncelikle. Sana vereceğim tek tavsiye ne yap et kendini yorma, ev işiydi yemekti uğraşma. Aksini söyleyenlere de inanma. Bunlar paralı bebek, kendini normal hamile gibi düşünüp hareket etme. Özellikle ilk 3 ay mümkünse yat.Ben de 7 Aralıkta 5AA çift embriyo transferi oldum, ilk olarak 7. Gun erken gebelik testi yaptim ve cok silik cikti, sonra 9. Gün kan tahlili yaptırdim ve ilk kan sonucum 30 çıktı, sonrasında da katlanarak arttı en son 4500 cikmişti. Birkaç gün önce ise tek kese gördük, sanirim haftaya kalp atışını duyarız, Bu süreçte neler yapmak, neler yapmamak gerekiyor, deneyimi ve bilgisi olan var ise yazabilir mi?
Paralı bebek tohumuna para saydık demi kuzumCanım hayırlı olsun öncelikle. Sana vereceğim tek tavsiye ne yap et kendini yorma, ev işiydi yemekti uğraşma. Aksini söyleyenlere de inanma. Bunlar paralı bebek, kendini normal hamile gibi düşünüp hareket etme. Özellikle ilk 3 ay mümkünse yat.
Vallahi öyleParalı bebek tohumuna para saydık demi kuzum
Mesela benımki dün dedi ki kesenın biri arkadan gelıyor küçük ama önemsiz . Anaaaaam burda bi okuyorum vay ölecekmiş vay o kendı kendını düşürecekmiş gelişmeyecekmiş Allah esirgesin ya . Ne kadar kolay rabbımın işini önden biliyorlar . Sonra gelmıs yazmış sağlıkla dogdular kimseyı dınlemeyın … eeee milleti niye endişelendiriyorsun o zaman kerkenez.Her gidildiğinde doktor farklı bişey söylüyor kafalar karışıyor gitmemek mantıklı.insallah ya dua istiyorum bolca dua edin
Allah ol demeden hiç bisey olmaz sürekli doktor gezenler var iyi bişey değil . Dün benımki istersen evıne yakın bi yere git çok uzak sana burası bide ücretli dedi . Eşimde dogumuda burda yapıcaz hocam boş konuşuyor çoğu doktor dedi direk ana bide noldu sağlık ocağından turch bakacaz önemli die benden kan aldılar sonra vardım oraya bize nie geldin kadın doğumcu görmeli ihmal etme sakın dedi ebe . Doktora hocam torch dedim nerden duyup geliyorsun böyle şeyleri uğraşıp durma lütfen dedi gectı bakmadı bile sonuçlara
Benimki piyango gibi geldi iki olunca eşime yılbaşı hediyesi dedim ulan hatun çok ballısın 14 Aralık’ta test yaptın 15 Aralık’ta doğum günümü bir patikle atlattın yılbaşına da ikiz haberiyle geldin . 14 şubata da cinsiyet öğrenecen. kesin bu sıpalar kıpır kıpır kıpırdar babalar Günü’nü de atlatırsın elimde evlilik yıl dönümü kalıyor Ağustos’un 9’u .Vallahi öyle
doğum Ağustos’un 23’ünde bekleniyor sen kesin onu da ona denk getir ayın 9’unda doğurur bir yılı bana hediye almadan geçirirsin diyor
Gerçekten her kurumu işleyişi farklı yani herkesten her şeyi isteyemezsin ki kiminle uyuşuyorsan o kuruma gitMesela benımki dün dedi ki kesenın biri arkadan gelıyor küçük ama önemsiz . Anaaaaam burda bi okuyorum vay ölecekmiş vay o kendı kendını düşürecekmiş gelişmeyecekmiş Allah esirgesin ya . Ne kadar kolay rabbımın işini önden biliyorlar . Sonra gelmıs yazmış sağlıkla dogdular kimseyı dınlemeyın … eeee milleti niye endişelendiriyorsun o zaman kerkenez.
Allah ol demeden hiç bisey olmaz sürekli doktor gezenler var iyi bişey değil . Dün benımki istersen evıne yakın bi yere git çok uzak sana burası bide ücretli dedi . Eşimde dogumuda burda yapıcaz hocam boş konuşuyor çoğu doktor dedi direk ana bide noldu sağlık ocağından turch bakacaz önemli die benden kan aldılar sonra vardım oraya bize nie geldin kadın doğumcu görmeli ihmal etme sakın dedi ebe . Doktora hocam torch dedim nerden duyup geliyorsun böyle şeyleri uğraşıp durma lütfen dedi gectı bakmadı bile sonuçlara
Benim hoca seminere gitti bir başkasıyla görüştüm bana bir dünya şey söyledi ilaçlar verdi neyse benimki geldi bir hafta sonra kendisiyle görüştüm dedim böyle böyle siz yoktunuz Ali hoca bana bu ilaçları verdi şişkinlik yaptı dedimGerçekten her kurumu işleyişi farklı yani herkesten her şeyi isteyemezsin ki kiminle uyuşuyorsan o kuruma git
bacak bacak üstüne attı bir elini kafasına bir elini göbeğine koydu
Eee niye içmeye devam ediyorsun o zaman ver kocan içsin dedi güldü ciddi misiniz dedim Senın vücuduna iyi gelmeyen hiç bişeyın sana faydası olmaz tedavi böyle bisey değil gerçekten kullanma seni rahatsız ettiyse dedi.
İkizlerden biri hep geriden gelir doğarken de öyleler. Sağlık bakımından değil boy kilo bakımından. Burda boş konuşanlar var buraya baksak ohooooMesela benımki dün dedi ki kesenın biri arkadan gelıyor küçük ama önemsiz . Anaaaaam burda bi okuyorum vay ölecekmiş vay o kendı kendını düşürecekmiş gelişmeyecekmiş Allah esirgesin ya . Ne kadar kolay rabbımın işini önden biliyorlar . Sonra gelmıs yazmış sağlıkla dogdular kimseyı dınlemeyın … eeee milleti niye endişelendiriyorsun o zaman kerkenez.
nasılsın bugünİkizlerden biri hep geriden gelir doğarken de öyleler. Sağlık bakımından değil boy kilo bakımından. Burda boş konuşanlar var buraya baksak ohoooo
Kızlar bu gün doktora gittim rahim kalınlığım iyi 8’in üzerine çıkmış doktorda kan verdim bütün hormonlar normalse yarından itibaren progestan fitile cumartesiden itibaren de prolutex diye bir iğneye başlayıp nasipse pazartesi öğleden sonra transfer olacağım bu haber nedense beni çok duygulandırdı yani transfer zamanının yaklaştığını tahmin ediyordum ama tarihi öğrenince bi tuhaf his geldi ağlamak istiyorum bir de bu iğne faslı bitti sanıyordum 14 doz iğne aldım bu gün eczaneden neye neden ağlıyorum onu da tam anlamadım bana dua edin
İyiyim aynı şekilde gayet rahat geçiyor 2 gün sonra trasnfer hariç 5. Gün oluyor burda progestan testi veriyoruz o ara bi sansa beta hcg veririmnasılsın bugün
Bebeğine kavuşacaksın onun duygusallıgı var emeklerinin karşılığın da evlat almak istiyorsun onun duygusallıgı var inşallah güzel geçer hayırlı haberler verirsin iğneleri bazen doktorlar kullandırıyor bazen kullandırmıyor hayırlısı neyse o olsun inşallahKızlar bu gün doktora gittim rahim kalınlığım iyi 8’in üzerine çıkmış doktorda kan verdim bütün hormonlar normalse yarından itibaren progestan fitile cumartesiden itibaren de prolutex diye bir iğneye başlayıp nasipse pazartesi öğleden sonra transfer olacağım bu haber nedense beni çok duygulandırdı yani transfer zamanının yaklaştığını tahmin ediyordum ama tarihi öğrenince bi tuhaf his geldi ağlamak istiyorum bir de bu iğne faslı bitti sanıyordum 14 doz iğne aldım bu gün eczaneden neye neden ağlıyorum onu da tam anlamadım bana dua edin