Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Oh maşallah Allah bağışlasın. Ömürleri sağlıkla uzun olsun inşallah. Ablamın 3. Tane oğlu var. 6 Aylık hamile şimdi 4. De kızı tutturdu daha 30 yaşında. Allahtan ümit kesilmez nasip bu işler.

Geç döllenme olabilir mi kii?
Doktor 2 gün önce kontrole gittiğimde yumurtan çatlamış dedi sanırım 2. Kez yumurtladım tam çözemedim orasını yarın ne ise öğrenicem belki de dediğiniz gibi geç döllenme. Bilgisizliğin gözü kör olsun yaşayıp öğrenicem ben de böyle böyle hayırlısı

Abovv Ozellere simdi hiç yaklaşilmaz ki
Yani bence de oyle olmustur canim ben en son Eylül ayi fiyatlarini bu sekilde duymustum. Once devlette dene bir kere sonra istersen özelde denersin.
Ay valla aynen oyle ani biri gelecekmi korkusu yok
Evet ya mis gibi oturuyoruz valla. Rahatsiz eden yok istemedigimizle de görüşmüyoruz oldu bitti iste.
Bende hiç sevmem gosteriş yapan insanlari cnm
Ay cidden sevilecek yanlari yok zaten. Yarış yapiyorlar adeta ikram yaparken bile 10 cesit hazirliyorlar. Yahu gelecek olam 3 4 kisi alti üstü. Sanki ordu gelecek biz böyle kendi kendimize iyiyiz ya aman.

Canım benim eltimle eşimin tarafından kimse güvenip samimiyet kurmuyorlardı hatırlarım ilk evlendigim zaman banada güvenme gitme dediler. Benim bir huyum var başkasının lafıyla kimseyi yargilamam. Kimseyi dinlemedim yanında oldum zor günlerinde tek kalmasın diye ablalık yaptım sonuç bütün sülaleyi üstüme saldı. Allah'ın adaleti şaşmaz şimdi herkes benim yanımda o tek kaldı. İnsanlar niye böyle anlamıyorum.

Canim biz kendi hikayemizi anlattik gebeligimin haftasi ileriydi onun da etkisi oldu. Dr kendi hikayeni dinleyip ona göre karar veriyor aslinda.

Bekleyelim bakalım sizden de regl yoksa ihtimal vardır…

Bugün test yaptın mı canım

Kizlarr mfk ürünlerini kullandiniz mi hic takviyelerini magnezyumunu folik asidini falan ?

Birde bir gebenin günlüğü takviyeleri varya inolac magnezyum vs onlari kullanan oldu mu ?

Hadi bekliyoruz bakalım, değerlendirdin mi çatlamış dediğinde?

Evet haddini bilsin sonra toparlar kendini sana bir daha öyle davranma cesareti bulamaz

Hahaha ne güzel allah bağışlasın hayırlı evlat olsunlar Kiz keşke bende 30 yasında olsam valla hahaha 41 oldum çocuk bana nine diyecek diyorum adam bişey olmaz demez diyor

Benimde 3 kızım var 34 yaşındayım 4. Yu artık bizde o niyetle düşündük rabbim her iki meyvedende herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…