- 23 Kasım 2024
- 258
- 93
- 23
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.781
Oh maşallah Allah bağışlasın. Ömürleri sağlıkla uzun olsun inşallah. Ablamın 3. Tane oğlu var. 6 Aylık hamile şimdi 4. De kızı tutturdu daha 30 yaşında. Allahtan ümit kesilmezAmin canım benim hepimize inşallahannelik güzel duygu tabi ama benim 2 kızım var küçüğü 10 büyüğü 13 yasında bir de eşimin kızı var o da 12 yasında şimdi erkek lazım diyor ortak olarak yine kız olursa Yandık erkek olana kadar devam herhalde
Doktor 2 gün önce kontrole gittiğimde yumurtan çatlamış dedi sanırım 2. Kez yumurtladım tam çözemedim orasını yarın ne ise öğrenicem belki de dediğiniz gibi geç döllenme. Bilgisizliğin gözü kör olsun yaşayıp öğrenicem ben de böyle böyle hayırlısıGeç döllenme olabilir mi kii?
Yani bence de oyle olmustur canim ben en son Eylül ayi fiyatlarini bu sekilde duymustum. Once devlette dene bir kere sonra istersen özelde denersin.Abovv Ozellere simdi hiç yaklaşilmaz ki
Evet ya mis gibi oturuyoruz valla. Rahatsiz eden yok istemedigimizle de görüşmüyoruz oldu bitti iste.Ay valla aynen oyle ani biri gelecekmi korkusu yok
Ay cidden sevilecek yanlari yok zaten. Yarış yapiyorlar adeta ikram yaparken bile 10 cesit hazirliyorlar. Yahu gelecek olam 3 4 kisi alti üstü. Sanki ordu gelecekBende hiç sevmem gosteriş yapan insanlari cnm
Canım benim eltimle eşimin tarafından kimse güvenip samimiyet kurmuyorlardı hatırlarım ilk evlendigim zaman banada güvenme gitme dediler. Benim bir huyum var başkasının lafıyla kimseyi yargilamam. Kimseyi dinlemedim yanında oldum zor günlerinde tek kalmasın diye ablalık yaptım sonuç bütün sülaleyi üstüme saldı. Allah'ın adaleti şaşmaz şimdi herkes benim yanımda o tek kaldı. İnsanlar niye böyle anlamıyorum.Hayır aksine hep abla gibi davranıyorum en son bı ev kazası yaşadıgımda aradı. Gecms olsn vs ama klasik yüzü gülüp laflaro sokan biri. Cok sonra jetonlar düşüyor bende. Yani taşlar yerine oturuyor ama bu yaptığı gerçekten olmaması gereken bir şey. Bir yenge olarak arayıp kutlaması gerekiyordu bırak aramayı mesaj ble atmadı. sadece WhatsApp durumunda kalp attı resmen kıskançlık yapıyor evet ben ondan 7 yıl önce evlendim neredeyse fakat hala ama hala evimin tarzı farklıdır aşırı kıskanmıstı geldıgı gb evını ovmeler fln basitce hareketler. Yani hepsini yuttum Ama bu yaptığına içerledim küçücük kızım bile farkında aramadı beni dedi
Canim biz kendi hikayemizi anlattik gebeligimin haftasi ileriydi onun da etkisi oldu. Dr kendi hikayeni dinleyip ona göre karar veriyor aslinda.ne diyip nasıl ikna ettiniz
Ben sordum aşılana için bi sene dediler
ayy valla en iyisi ne biliyormusun takamamak ne yaparsa yapsın bi zman sonra alışıyorlar ve o hareketleri yapmıyorlar ben çok relaxsımo mevzuda asla takmam
Bide dip not olayda takıldığım yersarılın bebe bayılırım ya maşşşalh ailede arklın renkli göz varmı genden mi
Bekleyelim bakalım sizden de regl yoksa ihtimal vardır…Doktor 2 gün önce kontrole gittiğimde yumurtan çatlamış dedi sanırım 2. Kez yumurtladım tam çözemedim orasını yarın ne ise öğrenicem belki de dediğiniz gibi geç döllenme. Bilgisizliğin gözü kör olsun yaşayıp öğrenicem ben de böyle böyle hayırlısı
Bugün test yaptın mı canımKızlar iyi geceler,
bir umuttur yaşamak deyip bir soru soracağım. Cahilliğime veriverin bu kızkardeşinizi
Şimdi benim bugün kan testi 1.20 negatif çıktı ya ve ben hala adet olmadım ya bir de üzerine şu kahrolası testlerde 3 tane pozitifi gördüm ya (ablamın da 3 tane oğlu var 4. Ye hamile olmasa bişi çıkmaz diyor testlerde bilemiyorum da yine de ) acaba diyorum sizce hala daha adet olmadığım halde bi umut var mıdır geç döllenme mümkün olabiliyor mu bu gibi durumlarda ne dersiniz ? Bilginize ve fikrinize ihtiyacım var da
Sabah kan testi yapmıştım 1.20 negatif değer çıktı ablaBugün test yaptın mı canım
Hadi bekliyoruz bakalım, değerlendirdin mi çatlamış dediğinde?Doktor 2 gün önce kontrole gittiğimde yumurtan çatlamış dedi sanırım 2. Kez yumurtladım tam çözemedim orasını yarın ne ise öğrenicem belki de dediğiniz gibi geç döllenme. Bilgisizliğin gözü kör olsun yaşayıp öğrenicem ben de böyle böyle hayırlısı
İnşallah güzel haber alırsın canımSabah kan testi yapmıştım 1.20 negatif değer çıktı ablaadet olmadım hala bekliyorum işte
Kaç günlük gecikmeniz vardı ve belirtiniz neydii?Kizlar Ben elendim Testim negatif cikti anladimki bu belirtilern hepsi kendimizi dinledigimizden Eger bi kaç gun daha olmzsam Kadin dogumami gtsem en azndan adet sokturucu verir belki.Bu seferde olmadi..Nasip değilmiş.
Evet haddini bilsin sonra toparlar kendini sana bir daha öyle davranma cesareti bulamazEvetöyle bir keresinde agzından kaçırdı. Cok ozenıyorum sana uzakta rhaatsın diye. Dedim 6 yıl ben yaşadım o binada ustelık kayınvalıdem bütün tecrubesni benmle yaptıay kızın dedıklerıne bile hep mütevazılık yaptım onun yaptıklarını zamanla görmeye basladım. Araba mevzunda ble gülümsedm gectım şimdı 15 tatilde arabayla dönecegz ben orada rhat edeyim diye. Ablam annem hep zıt yerlerde kayınpederden arac almak ıstemyorum ama Şeytan dıyor ucakla git al kayınpedr arabasını. Kalsın öyle. Ama 15 tatıle giderken eskı beni göremeyecek cok vefalı yımdır cömert merhamet li. Benı saf yerıne koymaya calıstı. Ne derse desin cayır catır susturmazsam
Bende cumartesi yı bekliyorum bu akşam yada yarın sabahYarın veya cumartesi kan vericem inşallah vardırsiz regl oldunuz mu ?
Benim de negatif maalesefKizlar Ben elendim Testim negatif cikti anladimki bu belirtilern hepsi kendimizi dinledigimizden Eger bi kaç gun daha olmzsam Kadin dogumami gtsem en azndan adet sokturucu verir belki.Bu seferde olmadi..Nasip değilmiş.
Hahaha ne güzel allah bağışlasın hayırlı evlat olsunlarOh maşallah Allah bağışlasın. Ömürleri sağlıkla uzun olsun inşallah. Ablamın 3. Tane oğlu var. 6 Aylık hamile şimdi 4. De kızı tutturdu daha 30 yaşında. Allahtan ümit kesilmeznasip bu işler.
Benimde 3 kızım var 34 yaşındayım 4. Yu artık bizde o niyetle düşündük rabbim her iki meyvedende herkese nasip etsinAmin canım benim hepimize inşallahannelik güzel duygu tabi ama benim 2 kızım var küçüğü 10 büyüğü 13 yasında bir de eşimin kızı var o da 12 yasında şimdi erkek lazım diyor ortak olarak yine kız olursa Yandık erkek olana kadar devam herhalde