Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canımmm yaşın daha çookkk genç lütfen stres yapma bak böyle geciktirirsin. Boy boy çocukların olacak göreceksin o zaman hatırla bu yazdığımı kız ben öleyim o zaman fosilleştim
Ay çok komiksiniz inşallahhhh demeyin öyle, kadın dediğin hep genç, hep çocuk kalır. Eminim maşallahınız vardır

Ay çok komiksiniz inşallahhhh demeyin öyle, kadın dediğin hep genç, hep çocuk kalır. Eminim maşallahınız vardır
Hayat çok güzel ama bir o kadar da kısa lütfen gerilmeden tadını çıkar yaşımı göstermiyorum ama biyolojik saat denen bir gerçek var ne yazık ki! Gerçi bu yaştan sonra doğursam bakabilecek miyim bilmiyorum kafam kaldırmaz sanırım rahata alıştım

Elimden geldiğince tavsiyenize uyacağım teşekkür ederim Biz güçlü kızlar ve kadınlarız, olur da bir gün nasip olursa eminim üstesinden gelirsiniz sizin tecrübeniz yeter. Rahata alışmak başka ama orasına bir şey diyemem .

Valla canım eşim söz verdi sen doğur ablamlar ve ben bakıcaz diye büyük kızım benim boyumda artık zor geliyor inan çok zor iş büyütmek

Valla canım eşim söz verdi sen doğur ablamlar ve ben bakıcaz diye büyük kızım benim boyumda artık zor geliyor inan çok zor iş büyütmek
Eşinizin istemesi ayrı bir güzel bence
Ne mutlu size boyunuzla bir kızınız var ~Allah bağışlasın~ nasip olurda gelecek olan olursa o arada kaynar gider parmağınızla büyütürsünüz tecrübe, bilgi başka bir şey sadece arada uzun bir ara olunca bahsettiğiniz gibi bazen insan o eski sessizliği (affınıza sığınarak) arar ister istemez insanız sonuçta ama yeniden annelik duygusu yaşamaya değer diye düşünüyorum rabbim hayırlısını eylesin hakkınızda (cümlemizle beraber inşallah)

Amin canım benim hepimize inşallah annelik güzel duygu tabi ama benim 2 kızım var küçüğü 10 büyüğü 13 yasında bir de eşimin kızı var o da 12 yasında şimdi erkek lazım diyor ortak olarak yine kız olursa Yandık erkek olana kadar devam herhalde

Oh maşallah Allah bağışlasın. Ömürleri sağlıkla uzun olsun inşallah. Ablamın 3. Tane oğlu var. 6 Aylık hamile şimdi 4. De kızı tutturdu daha 30 yaşında. Allahtan ümit kesilmez nasip bu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…