- 23 Kasım 2024
- 262
- 94
- 23
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.761
Ay çok komiksinizCanımmm yaşın daha çookkk genç lütfen stres yapma bak böyle geciktirirsin. Boy boy çocukların olacak göreceksin o zaman hatırla bu yazdığımıkız ben öleyim o zaman fosilleştim
Hayat çok güzel ama bir o kadar da kısa lütfen gerilmeden tadını çıkarAy çok komiksinizinşallahhhh demeyin öyle, kadın dediğin hep genç, hep çocuk kalır. Eminim maşallahınız vardır
Valla ben döllenme aşamasındayımGece kuşlarıı, kimler test yapmayı bekliyor? Belirtiniz neler? Çok heyecanlıyım bu ay için
Ayyy inşallah tutar, benim adetim düzensiz valla. En geç olarak son ilişkilerimin üzerine koyup 8 Ocak dedimValla ben döllenme aşamasındayımbata çook var. Senin bat ne zaman?
Bende 6 ocakta bekliyorum inşallah tutar relax olmak lazımAyyy inşallah tutar, benim adetim düzensiz valla. En geç olarak son ilişkilerimin üzerine koyup 8 Ocak dedimUmarım bu ay vardır sol kasığım sürekli batıyor
Kız 6 Ocağa az var sen çok var deyince Ocak ortası sandım… Yumurtlama takip ettin mi?Bende 6 ocakta bekliyorum inşallah tutar relax olmak lazım
Elimden geldiğince tavsiyenize uyacağım teşekkür ederimHayat çok güzel ama bir o kadar da kısa lütfen gerilmeden tadını çıkaryaşımı göstermiyorum ama biyolojik saat denen bir gerçek var ne yazık ki! Gerçi bu yaştan sonra doğursam bakabilecek miyim bilmiyorum kafam kaldırmaz sanırım rahata alıştım
Yok ben testlere karşıyım strese sokar beni yapamam her gün uğraşamam onunlaKız 6 Ocağa az var sen çok var deyince Ocak ortası sandım… Yumurtlama takip ettin mi?
Alt karnımda sürekli hareketlilik var. Batma, sol tarafta özellikle, bel ağrısı ve adet sancısı gibi gelip giden ağrılar ve hala adet olmayan bir benGece kuşlarıı, kimler test yapmayı bekliyor? Belirtiniz neler? Çok heyecanlıyım bu ay için
Valla canım eşim söz verdi sen doğur ablamlar ve ben bakıcaz diyeElimden geldiğince tavsiyenize uyacağım teşekkür ederimBiz güçlü kızlar ve kadınlarız, olur da bir gün nasip olursa eminim üstesinden gelirsiniz sizin tecrübeniz yeter. Rahata alışmak başka ama orasına bir şey diyemem .
Ben bir kere yapmıştım fayda görmedim, bir gün arayla ise süper vallaYok ben testlere karşıyım strese sokar beni yapamam her gün uğraşamam onunlaadet bitti o gün başladık değerlendirmeye 1 gün arayla zaten yumurtlamayı yakalarım bu şekilde
Sen test yapmıştın sanki? Yanlış mı hatırlıyoruuum?Alt karnımda sürekli hareketlilik var. Batma, sol tarafta özellikle, bel ağrısı ve adet sancısı gibi gelip giden ağrılar ve hala adet olmayan bir ben
Bu yaşta bu kadar yeter bencede çok bileBen bir kere yapmıştım fayda görmedim, bir gün arayla ise süper valla
Eşinizin istemesi ayrı bir güzel benceValla canım eşim söz verdi sen doğur ablamlar ve ben bakıcaz diyebüyük kızım benim boyumda artık zor geliyor inan çok zor iş büyütmek
Evet 3 pozitif testim vardı. Bu sabah bir tane nur topu gibi negatif kan testim oldu. Ama malesef adetten ses soluk yok. Unuttu beni sanırım bu ay şoklardayım. Kendisini muhtemelen her ay düzenli kapının girişinde beklerdim oysakiSen test yapmıştın sanki? Yanlış mı hatırlıyoruuum?
Evet 3 pozitif testim vardı. Bu sabah bir tane nur topu gibi negatif kan testim oldu. Ama malesef adetten ses soluk yok. Unuttu beni sanırım bu ay şoklardayım. Kendisini muhtemelen her ay düzenli kapının girişinde beklerdim oysaki
Amin canım benim hepimize inşallahEşinizin istemesi ayrı bir güzel bence
Ne mutlu size boyunuzla bir kızınız var ~Allah bağışlasın~ nasip olurda gelecek olan olursa o arada kaynar gider parmağınızla büyütürsünüztecrübe, bilgi başka bir şey sadece arada uzun bir ara olunca bahsettiğiniz gibi bazen insan o eski sessizliği (affınıza sığınarak) arar ister istemez insanız sonuçta ama yeniden annelik duygusu yaşamaya değer diye düşünüyorum rabbim hayırlısını eylesin hakkınızda (cümlemizle beraber inşallah)
İİNNŞŞALLAHHHHH en büyük tesellim o şuanGeç döllenme olabilir mi kii?
Oh maşallah Allah bağışlasın. Ömürleri sağlıkla uzun olsun inşallah. Ablamın 3. Tane oğlu var. 6 Aylık hamile şimdi 4. De kızı tutturdu daha 30 yaşında. Allahtan ümit kesilmezAmin canım benim hepimize inşallahannelik güzel duygu tabi ama benim 2 kızım var küçüğü 10 büyüğü 13 yasında bir de eşimin kızı var o da 12 yasında şimdi erkek lazım diyor ortak olarak yine kız olursa Yandık erkek olana kadar devam herhalde