-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.801
Üzülme canım vakti gelince olacak emin olKizlar Ben elendim Testim negatif cikti anladimki bu belirtilern hepsi kendimizi dinledigimizden Eger bi kaç gun daha olmzsam Kadin dogumami gtsem en azndan adet sokturucu verir belki.Bu seferde olmadi..Nasip değilmiş.
Kaç gün geciktinizBende cumartesi yı bekliyorum bu akşam yada yarın sabah
Çok ümitliydim sizden olsun birdahaki aylar olur inşallah moral bozmak yok bir kaç gün daha bekleyin regl gelmezse kadın doğuma görünün yumurta çatlamamış olabilir..Kizlar Ben elendim Testim negatif cikti anladimki bu belirtilern hepsi kendimizi dinledigimizden Eger bi kaç gun daha olmzsam Kadin dogumami gtsem en azndan adet sokturucu verir belki.Bu seferde olmadi..Nasip değilmiş.
Araştırmama göre çoğu test doğru gösteriyormuş ama yanlışta olabilir dediğin gibi. Pazartesi yapıcağım testiBende pek yerleşme kanamasını bilmiyorum ama duyuyorum burda işte
Yaaa yurt dışında mı ne güzel o zaman ordakiler iyidir al tabiki bakalım hayır'lısı olsun inşallah güzel haberini alalım amin,
Biz de aynı durumdayızAmin canım inşallah Rabbim Gönlünüze göre versin önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunlar tabibizim çocuklar ilk evlilikten olunca ortak meyve istedik bakalım hayırlısı
İyiki varsın kuzum senYaa ne güzel dostsun sen teşekkür ederimBakalım birkaç gün sonra belli olacak
Ya çok iyi çoğu doğru gösteriyorsa Türkiye'deki çoğuda yalancı çıkarıyor ilginç şekildeAraştırmama göre çoğu test doğru gösteriyormuş ama yanlışta olabilir dediğin gibi. Pazartesi yapıcağım testiGeçikme olmuş oluyor (hayatta geçikmem olmaz) bu şekilde daha emin olabilirim sen kaç haftalıksın canım?
Yaaa mutluluğunuz daim olsun inşallahBiz de aynı durumdayız
7.gun belirtilerin hepsi vardi kusma ve ustune gorme hariçKaç günlük gecikmeniz vardı ve belirtiniz neydii?
2-3. Günlerinde verebilirsin canım 4-5 araya haftasonu girerse diye söylüyorlarÇok saol ben de gideyim en iyisi, kaçıncı günü istemişlerdi testi ben de denk getirmeye çalışayım. 3. Gün falan diye duymuştm ama zaten benim 4.güne pek kalmıyor
gidicem kuzumÜzülme canım vakti gelince olacak emin olve biraz akışına bırak gevşe lütfen. 1-2 gün bekle regl olmazsan git Dr a.. Stres geciktirir
3. AyYaaa mutluluğunuz daim olsun inşallahkaç aydır uğraşıyorsunuz sorması ayıp
Adette olmadim ovulasyn takibi yapamycm bu ayÇok ümitliydim sizden olsun birdahaki aylar olur inşallah moral bozmak yok bir kaç gün daha bekleyin regl gelmezse kadın doğuma görünün yumurta çatlamamış olabilir..
Test alıp yapsam mı , yarını beklesem mi3. Aybugün regl günüm daha başlamadı test reglim stresle bekliyorum başlamasın diye
Sık ilişkiye giriyorsanız gerek yok zatenAdette olmadim ovulasyn takibi yapamycm bu ay
Bencede akışına bırakın stres yapmayın olcak inşallahAdette olmadim ovulasyn takibi yapamycm bu ay
ztn bundan sonra butun belirtiler olsada adetim 15gun gecsede gebeligi yormycm soni boyle olunca insan hayal kirikligina ugruyoBencede akışına bırakın stres yapmayın olcak inşallah
Sık grmyrz kuzum bu ay ovulasyon gunlerini onceki gunler sonraki bi ovulsyon gunu degerlendrmiştik belkide ovulasyon testleride hatali artik testlere de guvenmiyorumSık ilişkiye giriyorsanız gerek yok zaten
Aynı zaten regl belirtileriyle gebelik bende bu yüzden korkuyorum kan testi vermeye idrarda yok çünkü biliyorum ki kan testi de negatif insan daha fazla üzülüyorztn bundan sonra butun belirtiler olsada adetim 15gun gecsede gebeligi yormycm soni boyle olunca insan hayal kirikligina ugruyo
10gun gecmeden kan testi vermyn kzlar sonra bnm gibi sonu husran olurAynı zaten regl belirtileriyle gebelik bende bu yüzden korkuyorum kan testi vermeye idrarda yok çünkü biliyorum ki kan testi de negatif insan daha fazla üzülüyor