Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kizlar Ben elendim Testim negatif cikti anladimki bu belirtilern hepsi kendimizi dinledigimizden Eger bi kaç gun daha olmzsam Kadin dogumami gtsem en azndan adet sokturucu verir belki. Bu seferde olmadi..Nasip değilmiş.
Üzülme canım vakti gelince olacak emin ol ve biraz akışına bırak gevşe lütfen. 1-2 gün bekle regl olmazsan git Dr a.. Stres geciktirir

Kizlar Ben elendim Testim negatif cikti anladimki bu belirtilern hepsi kendimizi dinledigimizden Eger bi kaç gun daha olmzsam Kadin dogumami gtsem en azndan adet sokturucu verir belki. Bu seferde olmadi..Nasip değilmiş.
Çok ümitliydim sizden olsun birdahaki aylar olur inşallah moral bozmak yok bir kaç gün daha bekleyin regl gelmezse kadın doğuma görünün yumurta çatlamamış olabilir..

Bende pek yerleşme kanamasını bilmiyorum ama duyuyorum burda işte
Yaaa yurt dışında mı ne güzel o zaman ordakiler iyidir al tabiki bakalım hayır'lısı olsun inşallah güzel haberini alalım amin,
Araştırmama göre çoğu test doğru gösteriyormuş ama yanlışta olabilir dediğin gibi. Pazartesi yapıcağım testi Geçikme olmuş oluyor (hayatta geçikmem olmaz) bu şekilde daha emin olabilirim sen kaç haftalıksın canım?

Ya çok iyi çoğu doğru gösteriyorsa Türkiye'deki çoğuda yalancı çıkarıyor ilginç şekilde pazartesi güzel haberini alalım inşallah yaz buraya muhakkak ben 7+1 oldum bugün canım bende kalp atışı duymaya gidicem bugün hayırlı haberler alırım amin

ztn bundan sonra butun belirtiler olsada adetim 15gun gecsede gebeligi yormycm soni boyle olunca insan hayal kirikligina ugruyo
Aynı zaten regl belirtileriyle gebelik bende bu yüzden korkuyorum kan testi vermeye idrarda yok çünkü biliyorum ki kan testi de negatif insan daha fazla üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…